REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD şi ALDE s-au înţeles: Gabriela Firea va candida la Primăria Capitalei

PSD şi ALDE s-au înţeles: Gabriela Firea va candida la Primăria Capitalei

Replica API 18 martie 2016 | 00:23 285

Gabriela Firea va fi candidatul PSD pentru alegerile la Primăria Capitalei. Purtătorul de cuvânt al PSD va fi susţinut de ALDE.

PSD continuă negocierile cu ALDE şi UNPR, dar surse citate de Mediafax arată există câteva certitudini pentru Capitală, dar şi sectoare unde continuă negocierile şi discuţiile interne.

Astfel, Gabriela Firea va fi anunţată, oficial, candidatul PSD la Capitală şi va beneficia de sprijinul ALDE, în timp ce UNPR a decis să intre în cursă cu un candidat propriu - Ilie Năstase.

Nicuşor Dan ar putea câştiga competiţia electorală în lupta cu Gabriela Firea dacă s-ar organiza alegeri duminica viitoare, conform unui sondaj Sociopol.

"Dacă adversarii PSD vor fi mulți, PSD câștigă fără probleme. Cu cît intră și Băsescu, și Nicușor Dan în alegeri, cu atît votul anti-PSD se fragmentează

Dacă adversarii PSD vor fi puțini, în sensul că vor negocia și unii dintre ei se vor retrage, PSD are clar probleme și va fi o competiție strânsă, o simulare de tur 2 de fapt.

Cheia alegerilor stă în decizia lui Băsescu și a lui Nicușor Dan. Dar mai ales a lui Nicușor Dan. Ei pot ad literam să taie cărțile la aceste alegeri locale și să hotărască viitorul primar al Bucureștiului: Orban sau candidatul PSD", a scris Mirel Palada, Sociopol.

Liderii PSD se vor reuni vineri, în cadrul Comitetului Executiv al partidului, pentru a valida candidaţii la primăria Capitalei şi sectoare.

ALDE a negociat cu PSD susţinerea pentru două sectoare ale Capitalei. La Sectorul 1 va candida fosta jurnalistă Laura Chiriac, susţinută de ALDE şi PSD, potrivit RTv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367