REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD spune că 'bugetarul praf' este Florin Cîțu: Rușine, PNL!

PSD spune că 'bugetarul praf' este Florin Cîțu: Rușine, PNL!

Replica API 23 august 2019 | 03:20 432

PSD a transmis miercuri poziția oficială a partidului după ce vicepreședintele PNL Florin Cîțu a afirmat că „majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă”. Social-democratul spune că ar trebui ca liberalul să plece el acasă, pentru început, scrie stiripesurse.ro

„PNL disprețuiește medicii, profesorii, pompierii, polițiștii și funcționarii publici care muncesc și îi amenință din nou cu tăieri! Rușine, PNL! Ați pus o etichetă nedreaptă multor oameni care muncesc cinstit și o fac pentru ca societatea să funcționeze.

Începeți dumneavoastră, domnule Cîțu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, și plecați acasă sub eticheta de “bugetar praf”. Pentru că nimeni nu v-a ales să stați acolo pe banii românilor ca să îi jigniți și să le luați veniturile”, a transmis PSD pe contul de Facebook al partidului.

PSD a postat și o poză cu liberalul, împreună cu o ștampilă inspirată din declarațiile acestuia:

foto: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicaieri in lume ala care munceste si alimenteaza bugetul nu primeste mai putin decat ala de la stat care haleste bugetul! Niciunde.
2
0
Mu1e P5d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
0
Si daca de la revolutie pana acum "s-a mers pe burta"adica prostimea sa puna botu la o vrajeala sau alta pentru ca cifrele nu lasa loc de interpretare asa trebuie sa fie intotdeauna?.Ei uite ca Mark Zukerberg a dat si prostimi din toata lumea dreptul la cuvant.
1
1
poate ai sau poate nu ai dreptate dar nu am vazut inversunarea asta cand basaul lua imprumuturi sa le dea bancilor!!! Imprumuturi si dobanzi platite tot din banii nostrii!!!
1
1
Citi bani vor da copii si nepotii nostrii ptr.supraaglomeratul aparat birocratic PSD,PNL,ALDE ?Rusine hotilor!
2
0
Pentru mine vorbaria nu conteaza veniti P.S.Distilor cu cifre aratati cati bani avea Romania in 2012 si cati are acum in banca nationala aratati si cum stam cu datoriile cat ati investit in econonomie aratati tot ca sunt bani Romaniei nu ai P.S.D.asa vor vedea toti romani cine are dreptate.
4
1
Muie bugetarilor
4
3
Acest frustrat needucat se adreseaza celor care se ghideaza dupa principiul sa moara si capra vecinului. Nu ar fi mai bine sa ne gandim sa punem presiune pe patroni si multinationale sa ne plateasca cel putin la nivelul unui bugetar? Ca asa e mai corect si ne ar merge la fel de bine ca bugetarilor. De ce sa ne gandim sa lega si alora la fel de rau ca noua? Si asa patronii si multinationalele fac multi bani pe munca noastra platita prost. Sa ne plateasca mai bine. Sa facem si noi angajatii in privat doua concedii pe an. De ce a ne gandim ca sa nu mai aiba beneficii altii. Sa avem toti.
6
3
Uite asa un dobitoc pletos si slinos va convinge pe foarte multi sa voteze PSD...
5
8
Nu te lasa Catule! Pe ei si pe mama lor rosie. Mu1e p5d.
7
8
Sa votati marele pnl cu nespalatu asta care abia asteapta sa taie veniturile romanilor! Mare javra!
11
7
Cinebeste oare aceasta nulitate stiintifica Florin Citu? Un frustrat de liberal incapabil sa isi depaseasca propria conditie futut la creieri si obsedat de bugetari! O hahalera politica!
10
4
Aparatul bugetar este mai mare decat cel privat. Cei ce lucreaza la privati, sunt discriminati. Ei nu primesc libere si vouchere de vacanta, pe cand cel ce lucreaza la stat beneficiaza de toate pomenile electorale. De ce? Pentru a vota cu psd. Uitati-va in jur si veti vedea realitatea. Cresterea economica pe care pe care madam veorika ne-o arata se bazeaza pe cresterea consumului datorat de marirea salariilor bugetarilor care se sparg in figuri. Romanul nu economiseste. Asadar, dati o spaga si angajati-va la stat.
13
4
se refera ca bugetarii i-au mult mai multi bani ca noi la privat si muncesc mai putin ca noi
10
6
Citule, tu tot makidon esti! Asa ca marsh!
6
6
Tu te faci ca vorbesti numai prostii "Greu la vot, pe cine"...! De unde drku le scoti, nu stiu...!!! Ce spui tu aici sunt slogane citite prin presa de opozitie. Ar fi bine sa mai gandesti si cu capul tau daca poti...
7
2
Pomenile de acum sunt crizele financiare de maine. Acum PSD crede ca e p val ...dar e in cadere libera. Se fac ca nu vad ce dezechilibre au produs. Vezi doamne creste economia... Economia de consum a produselor din import.
13
11
pe bune? cat tupeu sa ai sa stai pe bani de la buget si bani multi si sa spui asa tampenie?
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920