REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD stabilește pașii procedurali pentru plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis: 'Se poate face doar prin Parlament'

PSD stabilește pașii procedurali pentru plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis: 'Se poate face doar prin Parlament'

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:00 170

O posibilă plângere a PSD împotriva preşedintelui Klaus Iohannis se poate face procedural doar prin Parlament, iar o discuţie despre argumentele unui asemenea demers va fi făcută în baza unei solicitări scrise de înfiinţare a unei comisii sau de dezbatere a acestui subiect în Parlament, a precizat luni senatorul social-democrat Claudiu Manda, conform stiripesurse.ro.

"Domnul preşedinte Dragnea în şedinţa Consiliului Naţional (n.r. - al PSD) a nominalizat şi persoanele care ar trebui să se ocupe de subiect şi care ştiu mai în detaliu subiectul şi articolele. Cred că ar trebui să ne uităm la procedură, doar prin Parlament se face. Deci dacă mi se pare sau nu necesară, nu putem să dezvoltăm subiectul acesta.

Dacă există argumente, care sunt argumentele, e o chestiune pe care vreau să o discutăm la momentul la care o să avem solicitarea scrisă de înfiinţare a unei comisii, sau solicitarea de a dezbate în Parlament acest subiect", a precizat Claudiu Manda.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminică, social-democraţilor să depună o plângere penală pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis.

"Nişte europarlamentari români trădători au votat chiar în preajma Centenarului Marii Uniri împotriva ţării noastre, împotriva României, minţind întruna şi prezentând o cu totul şi cu totul altă realitate despre ceea ce se întâmplă în România. Nu au avut nicio ezitare, nu au avut nicio tresărire. Şi insistă în continuare ca României să i se facă rău.

Că spun ei 'aşa trebuie'. Să rămână în continuare MCV, să nu ne puneţi în Schengen, cât mai multe pedepse aplicate României până venim noi la putere, pentru că atunci când venim noi la putere, adică guvernul de tehnocraţi (...) nu mai e nevoie să faceţi nimic, pentru că vă dăm totul, oricum. Ce ne spuneţi, aia facem. Cam asta se întâmplă în aceste instituţii.

Peste toate aceste acţiuni ale acestor europarlamentari români, cetăţeni români, deasupra tuturor este Iohannis, care într-un mod prin care trădează interesele României spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Asta este act de trădare a intereselor naţionale ale acestei ţări, practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Drăghici, domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache, care este prieten la cataramă cu domnul Iohannis şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis." a declarat liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va lom familiilein pula si sa va futem drept in gura
0
0
Toti psdei ii faceti putin mumu lui Iohanis adica io sugeti inpreuna cu aia care va votat
2
2
Mumu Dragnea & psd
5
1
Eu de cand ii sug pula lui iohannis zis dreanta sau japita am avansat la supt puli la irealitatea.sunt denis rifai si sug puli
1
5
MUIE....MUIE cu TAMAIE pentru toate JAVRELE Hastag-PNL-EPRE....Speranta JAVRELOR BASISTO-JOHANNISTE in Pontache Pinochio se rezuma la MUIE VESNICA.
2
7
tot comemoram o revolutie de ce nu am face una pe bune si mai adevarata,muiepesede
7
2
Deci pe scurt, multa mumu bai Dragnea si multa mumu PSD!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614