REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD va avea candidat la Primăria Sectorului 2 după ce Onţanu a fost reţinut pentru corupţie

PSD va avea candidat la Primăria Sectorului 2 după ce Onţanu a fost reţinut pentru corupţie

Replica API 24 martie 2016 | 00:07 209

PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2, după reţinerea lui Neculai Onţanu de către DNA, se arată într-un comunicat de presă al PSD, remis miercuri seara MEDIAFAX. Partidul Social Democrat a luat act de situaţia în care se află domnul Neculai Onţanu. PSD va continua însă dialogul cu UNPR. În zilele următoare vom avea întâlniri pentru a discuta colaborarea dintre cele două partide. În condiţiile date, PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2", se arată în comunicatul de presă al PSD.

UNPR a luat act de decizia procurorilor DNA de a-l reţine pe Neculai Onţanu, pentru presupuse fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani, şi precizează că acesta beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, iar Uniunea mizează pe fiecare dintre candidaţii săi în alegeri.

"Până în momentul în care o instanţă de judecată va decide altfel, Neculai Onţanu este nevinovat. Astfel, UNPR îşi exprimă convingerea că Primarul Sectorului 2 va explica tot ceea ce este de explicat astfel încât situaţia să fie lămurită în cel mai scurt timp, iar suspiciunile pe care le au procurorii să fie infirmate", se mai arată în comunicat.

De asemenea, potrivit sursei citate, UNPR precizează că acest moment nu este unul simplu, în condiţiile în care campania electorală va începe în scurt timp, însă Uniunea este "un partid puternic şi va face faţă acestei provocări, păstrându-şi valorile, obiectivele electorale şi strategia politică".

Primarul Sectorului 2 şi candidat al UNPR, susţinut de PSD pentru un nou mandat de primar, Neculai Onţanu, a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA pentru luare de mită, anunţă DNA Potrivit unui comunicat, Primarul Sectorului 2 a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de luare de mită, urmând să fie prezentat joi, Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614