REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD vrea să o pună pe Dăncilă să plătească datoriile partidului

PSD vrea să o pună pe Dăncilă să plătească datoriile partidului

Replica API 9 decembrie 2019 | 01:20 425

Social-democrații au rămas cu datorii de peste 60 de milioane de lei, facturi neachitate, după plecarea Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului, scrie stiridiaspora.ro

Săptămâna viitoare, liderii interimari ai PSD se întrunesc într-o ședința în care se va discuta despre datoria rămasă după alegerile prezidențiale, mai ales că nu au primit încă toate facturile cu banii pe care ii au de plătit.

Potrivit unor surse, citate de Știrile PRO TV, aceștia au scris deja o adresa de refuz a plății facturilor emise post-campanie. Acest document va fi, de fapt, o înștiințare prin care instituțiile care nu au emis încă facturi pentru PSD sunt informate că acestea trebuie achitate de candidat, nu de partid.

În acest document sunt trecute și datele personale ale Vioricăi Dăncilă.

Fostul lider al PSD este acuzată că, pentru turul doi al prezidențialelor, nu ar fi avut un media-plan și că ar fi decis singură numărul și durata aparițiilor TV. Iar asta în condițiile în care unele televizuni de știri ar fi facturat și 7000 de euro un minut pentru candidatul PSD, astfel că sumele datorate în acest moment sunt foarte mari.

În acest demers, social-democrații invocă și un precedent din campania prezidențială din 2014. Atunci, și lui Victor Ponta i-au fost trimise "pe persoană fizică" facturi emise după ce a pierdut alegerile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate partidele sa faca dovada de unde au avut bani de campanie.
2
2
ha haha ha, ce asteptari sa ai de la pzdisti, sunt de tot kktul, sfideaza bancurile cu prosti!
7
0
Isi vinde brosele si ceasurile si plateste datoria! Dar cred ca nu este numai dansa de vina! Poate si Olguta si altii , ar putea sa contribuie.
5
0
Ati furat cot la cot tara asta! Bugetul de milioane de euro alocat partidelor politice de PSD nu este decat un FURT din BANUL PUBLIC! Si asta trebuie STOPAT IMEDIAT. Nu mai firati tara si bugetul ROMANIEI cu legi speciale HOTESTI! Ajunge.
7
0
Mai e o solutie daca sunt datorii grele. Partidul sa intre in insolventa si apoi in faliment.
10
0
Cred ca este corect.
7
0
Ati gasit fraiera, ati impinso la alegeri desi nu avea sanse si acu ii luati si banii. Partid de banditi. Asa ati condus si tara. Smechereste. Tot o sa dispareti chiar daca va schimbati numele si sigla.
11
0
Unitatea de masurare a prostiei e : 1 Dancila
14
1
nu am vazut in viata mea atata mizerie, azi te pupi, maine te lingi, apoi te scuipi. Nici picii de gradinitra nu au o astfel de gandire- voi va devorati unii pe altii, toti calcati pe cadavre, dar banul v-a dezumanizat pe toti- o haita de hoti si borfaasi. O sa sfarsiti cu totii- oricum, bine nu. Imi dorewsc, din toata inima, sa nu mai asist la astfel de scene penibile. Ati eliminat persoanele . cat de cat cinstitye, si ati ramas voi nulitatilor sa trageti de ciolan
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920