REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pubelele de gunoi, „cutiile cu comori” pentru oamenii străzii

Pubelele de gunoi, „cutiile cu comori” pentru oamenii străzii

Replica API 31 octombrie 2016 | 00:06 140

Constanţa, GROAPA DE GUNOI de la malul mării

Constanţa, GROAPA DE GUNOI de la malul mării

Una dintre principalele hibe cu care se confruntă oraşul de la malul mării este imaginea dezolantă creată de mormanele de gunoi care se regăsesc la orice pas. Din păcate, în ciuda eforturilor autorităţilor locale de a ţine sub control situaţia, în continuare trotuarele rămân loculurile „dominate” de gunoaie. Totul devine şi mai iritant atunci când tomberoanele sunt răscolite de oamenii străzii, iar ceea ce rămâne în urma lor este de-a dreptul revoltător.

În cursul zilei de 29 octombrie a.c., cei care tranzitau zona Brotăcei din Constanţa au avut parte de o imagine deloc estetică. Lângă pubele de gunoi zăceau în bătaia vântului mormane de resturi şi deşeuri. Cel mai probabil, oamenii străzii au controbăit în ghene, iar dezastru lăsat în urmă nu putea să nu fie observat. O situaţie similară se pare că se regăseşte şi pe Aleea Topolog din zona Inel II. „Cei ce se ocupă cu ghenele de gunoi să încerce să facă ceva cu ele pentru că ţiganii să nu mai intre în ele şi să răstoarne tomberoanele şi să arunce gunoaiele în toate părţile numai în tomberon nu. Vin ţiganii cu căruţa, îşi iau peturile şi gunoaiele şi le împrăştie peste tot în interior şi în afara lui”, a povestit un constănţean. Iar lista zonelor preferate de romi nu se încheie aici. În cursul dimineţii de 30 octombrie a.c., în zona Far un grup de ţigani a golit la propriu pubele aflate în apropiere, în căutarea peturilor.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218