REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PUFLEANU încearcă REVIZUIREA dosarului de EVAZIUNE FISCALĂ

PUFLEANU încearcă REVIZUIREA dosarului de EVAZIUNE FISCALĂ

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:00 4143

Magistrații Tribunalului Constanța au respins cererea de revizuire a dosarului prin care Gheorghe Pufleanu și SC Myt Dan Impex au fost în atenția judecătorilor pentru evaziune fiscală. Magistrații au respins cererea pe motiv că nu au fost îndeplinite anumite condiții.

Precizăm că este vorba de un dosar mai vechi, soluționat acum câțiva ani buni de zile la Tribunalul Argeș și apoi la instanța ierarhic superioară. Faptele se leagă și de Constanța. Astfel, amintim că, pe 29 aprilie 2010, poliţiştii din judeţele Argeş, Prahova şi Constanţa, sub coordonarea IGPR şi cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au efectuat mai multe percheziţii, vizaţi fiind mai mulţi contrabandişti de alcool, între care şi Pufleanu. Totul a plecat din Argeş, unde a fost descoperită o uriaşă cantitate de alcool, oamenii legii trecând la filaje.

Astfel, în urma unor interceptări ale convorbirilor telefonice a fost descoperit că întreaga reţea era coordonată din Constanţa. La malul mării au avut loc 6 percheziţii, moment în care a fost depistată şi fabrica respectivă (Myt Dan Impex), care funcţiona în zona Industrială, pe strada Celulozei numărul 6, administrată de Gheorghe Pufleanu. Aceasta producea alcool care nu era înregistrat în evidenţele contabile, fiind distribuit în judeţele Argeş şi Prahova, prejudiciul ridicându-se la 535.000 de euro. Chiar şi atunci, Pufleanu a declarat că fabrica nu mai funcţiona, doar că mai punea în funcţiune instalaţia pentru a nu se strica. Bineînțeles că ancheta a fost una laborioasă și au fost întocmite mai multe dosare, între care și cel de evaziune fiscală. Acum se dorește revizuirea acestuia.

Citește și: Fabrica ilegală a lui Pufleanu funcţiona cu „binecuvântarea” unui vameş şi a doi controlori

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma cac in Romania voastra. Tara de cacat. Oameni de cacat.
1
2
Toti aveti dreptate.
0
2
Ca placerea machidonilor este furtul banului public se stie,la fel de bine se stie si ca sunt curvari,ce este nou si asta o stiu de la machidoni este ca nici n'viastele lor nu mai sunt proastele din trecut ci sunt niste curve care le-au intrecut si pe moldovence.
10
0
SE CEARTA MACHEDONI PENTRU BRANZA IAURT ZMANTANA LAPTE SI ALTE RAHATURI AAAA SI TUICA JOS MACHEDONI ATI IMPUTIT CONSTANTA CU MIROS DE BALEGA !
10
0
Boule, generatia voastra tanara bate tot la figuri, curvasarie, betii si bani pierduti la jocuri de noroc!
7
0
Machedon sa nu faca evaziune nici nu o sa vezi vreodata......ptr.adevarul...din pacate este adevarat dar tot adevarat este ca si tu esti roman cipanezule...machidon egal tigan...
25
6
Si romani care sa nu fie betivi si curve!
12
19
Eu n-am vazut pana acum machidon care sa nu faca evaziune.
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108