REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PUHOI de lume în PIAȚA CHILIEI, la ÎNMORMÂNTAREA tinerei decedate de Covid-19

PUHOI de lume în PIAȚA CHILIEI, la ÎNMORMÂNTAREA tinerei decedate de Covid-19

Replica API 28 mai 2020 | 00:00 35691

Grămadă de oameni la înmormântarea femeii de 36 de ani, din Constanța, care a decedat zilele trecute din pricina temutului virus. Constănțenii nu au lăsat să se treacă cu vederea și au „arătat cu degetul” spre mulțimea de oameni adunată să conducă pe ultimul drum femeia.

Condusă pe ultimul drum

Mai mulți constănțeni s-au îngrămădit să o conducă pe ultimul drum pe femeia decedată pe data de 25 mai din pricina coronavirusului. Momentul a fost imortalizat de trecătorii ce au observat grămada de oameni care nu și-au luat nici măcar o măsură de protecție. „Constanța-Piața Chiliei, ora 13.00.

Puhoi de oameni prezenți la înmormântarea femeii de 36 de ani de etnie turcă, decedată în urma virusului, fără măști, fără distanțare, fără nicio altă modalitate de protecție pentru a se proteja. Mă întreb dacă nu cumva au avut vreo derogare de la oficialități în condițiile în care astăzi au crescut deja numărul infectătilor pe orașul nostru. Unde sunt cei care ar fi trebuit să fie prezenți pentru a limita adunările în astfel de situații?” au remarcat unii constănțeni.

Doar un număr în statistici

Vă reamintim că femeia de 36 de ani, din Constanța, a fost trecută în informarea de presă ca fiind decesul cu numărul 1189. Data confirmare: 29.03.2020, iar data la care s-a înregistrat decesul este 25 mai. Comorbidități: HTA.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu crapa tiganca ,fata 10 viitori hoti,tilhari,bischatari,pe care ii cresteam tot noi,ca sa ne deranjeze.ce bun e un tigan mort!
1
1
Sa va fut tot coletivu an gura nu vedeti ca numai romani moare pisamasi pe mormantul vostru ori cum osa antideti multi picior sava dau la muie de rasa spurcata
0
1
Sedan are hepatita
0
1
Cra cra cra!
2
2
tiganul traieste pe spinarwa romanului.vimd tigari de contrabanda,fata tigancile amnalfabete copii toata ziua,fac galagie,sa le vezi ce urla daca sint nemuncite,eceva de groaza.Daca vedeti tigani la parter,Nu va mutati in blocul ala!casa cu vecini tigani,fugiti!sint mai rau ca animalele,sint tigani!seara fura,ziua dorm!
3
1
Cei care nui suportati pe turci sa va dau muie la fam.si la copii pe orban ca a vandut padurea nul mai vedeti futuva rasa an gura si tot neamul romanesc
0
6
Care turci turcu tigan exprimate ce aia din palz is romani sau ROMANE. X C i tot unflati atita nu intelg niste tigani k ori kare tigan nespalt numa k astia au putin tupeu ks in centru orasului.
4
0
Poate o mierlesc toti din piata!
7
2
aurolacule, vezi ca in politica e plin de nationalitati conlocuitoare, mai ales in functiile de decizie,in servicii, asa ca nu ei se aliaza cu ungurii ca sa vanda tara cum mananci tu cacat cu gura plina, mai scuipa din sperma aia ca sa aiba loc cacatul, ntionalitate conlocuitoare jegoasa ce esti! pai mosii si babele de machidoni nu ajung la azil pt ca au pensii de Bulgaria. babalacii si babele pirande nu ajung la azil pot ca cioroii tineri fac trafic de fete, romance!!!, scot bani si din trafic de tigari, de droguri. au mii de firme fantoma care prin sistemul suveica fac bani. Este asa,jegule?
40
2
moarte tiganilor!
53
5
Acum aproape o luna un vecin de etnie roma a decedat facand infarct omul..si ce sa vezi..lume muuultaaa si gratare,masini o groaza..sar politie nimic...nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic, desi pana atunci politia mai circula.3 zile cat a stat decedatul acasa nu a trecut nimeni.de ce oare??a fost anuntata politia sa se faca ca nu vede..si pentru ca are oameni in consiliul la primarie..nu ne mira nimik..
42
1
esti tare in clont, vad!!!
48
7
nu stiu cine mortii tai isi violeaza copiii, dar voi sigur va futeti verii intre voi si va casatoriti, cacand dupa aia copii consangvinizati! vai de steaua voastra! doar sa aruncati cu minciuni, la altceva nu va pricepeti, neam de puscariabili!
48
2
jeg legionar ce esti, ia muie cu paine ca sa iti tina de foame. piperchiul ala nu are cum sa iti tina de foame. tza la oi linge blide, forme fara fond ce sunteti, viermi fara coloana vertebrala. voi si ungurii, va dati cu cine e la putere ca sa capusati deconcentratele!
48
2
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
4
42
Unde sint desteptii aia care sa intrebe cum se pastreaza distanta. Vai de capul lor.Dumnezeu sa o ierte!
3
42
Parca toate persoanele cu covid erau incinerate...
46
1
Bravo Noha. Are dreptate. Romanii isi violeaza copiii si isi duc parintii la azil, sau le vinde casa si ii da afara. Daca a dat arafat derogare, a facut o minune si a tinut covidul la 50 de metri distanta? Hai bah ca sunteti prostii. Cea mai mare durere e sa-ti pierzi parintele si sa nu il poti jeli. Din pacate, observ ca nici in fata mortii nu suntem egali. Apropo, am adormit la ultima inviere, teo dositul nu mai face una? Ce mi-e doua, ce mi-e trei. Hai ca se poate.
3
49
@Noha bravo. Bine spus. Despre zdrente muye cu lopata . Muye fagabou
2
47
Cred ca esti un om destul de destept, dar te rog, nu-ti mai lasa oaia sa tasteze in locul tau!
47
6
Asta cu pseudonimul Noha cred ca esti un machidon prost. Machidonii cu minte se considera romani sadea. Cei mai romani. In rest respect celor care simt romaneste si reprezinta Tara cu mandrie oriunde in lumea asta! Sanatate! @replicaonline m-ati exasperat cu diacriticile voastre
52
9
Educati-va intai,mergeti la scoala si faceti diferenta intre turci si tiganii din Piata Kiliei kre se dau turci.''Abe eu sunt turc,nu tigan'" abia leaga 2 cuvinte in lb romana.
62
6
Andra vreau sa te corectez putin! E o diferenta mica intre tiganii turci din Piata Chiliei Constanta si turcii din Turcia, eu ma simt jignit fiind turc stabilit in Romania cu familia in urma cu 17 ani sa ma compari cu tiganii astia!
70
5
Aici nu este vorba de ura tu Andro,nu te-ai gandit ca printre cei care critica sunt si oameni care gandesc cam asa:"adica noi astia care respectam legile tari in perioada asta grea suntem niste prosti,pentru smecheri nu exista lege indiferet ca este vorba de Pimen sau de fata asta. Dunezeu sa-i ierte pe toti.
63
11
Dumnezeu sa o ierte!! Ce pretentii sa ai intr o Romanie condusa de PNL? Un tradator neamt,un ungur si un arab ne-au demolat economie,sanatate,invatamant,turism tot! Cine a votat PNL sa se uite in oglinda acum sa -si admire opera
15
63
Imi pare rau ca si in aceste momente dureroase pentru familie si apropiati suntem plini de ura fara sa ne informam aceasta femeie nu mai avea covid 19 de mai bine de o luna ultimile teste iesind negative.Cei care se numesc ziaristi ar trebui sa se informeze inainte de a scrie un articol din cauza voastra se formeaza un precedent adica o ura imensa.Aaaa dar in schimb ne place sa facem vacante la tiganii din Turcia.Ar fii trebuit sa transmitem compasiune ca 2 copii au ramas fara mama,o mama tanara .Dumnezei sa o ierte!
31
59
La nenea ala care a refuzat termoscanarea la alimentara erau toti politaii lei,la astia nu se baga ca sunt pisati pe ei de frica,halal politie mai avem...
87
11
nu respecta legea, ce pretentii sa avem de la niste oameni simpli? Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
31
42
Oare care natie isi violeaza copii, care natie isi uita parintii la azil, care natie isi vinde aproapele? Ati uitat ca aia din parlament s-au vandut ungurilor doar sa isi vada ineresul personal? Bai, nu mai makaniti in anonimat. Cand o sa fiti o natie cu coloana vertebrala, sa comentati. Sunteti niste curve, care va trageti din Traian si Decebal. Asadar? Ura si invidia va caracterizeaza si va dezbina. Lacomia va face slabi. Poate va puneti intrebarea, de ce aproape toata lumea cunoaste Romania, prin reprezentantii minoritatilor. Machedoni, turci, unguri....
40
75
Da ma, doar pimenu avea voie sa aiba alai. Ati facut in plm invierea 2, inmormantare pimen , si impartasanie cu lingurita si va deranjeaza ca au venit cunoscutii sa-si exprime omagiile. Cand legea o sa fie respectata de toata lumea, atunci o respectam si noi. Voi puteti sa va ingtopati un popa decedat de covid, si noi nu? Am avut derogare de la stalp. Alta intrebare?
39
59
Cei care vorbesc urat Sa dea Dumnezeu sa muriti in chinuri cu bube cu puroi pe voi.
19
69
CITA RAUTATE ,CITA DEZBINARE PUTETI AVEA IN SUFLETUL VOSTRU. ACEASTA TINARA , A MURIT, A LASAT 2 COPILASI FARA MAMA, CE AVETI CU EA.PRAFU SI PULBEREA SA SE ALEAGA DE CEI CARE O VORBESC DE RAU.....OARE ETNICII UNGURI, NU AU DREPTATE .... VAI DE CAPUL VOSTRU DE PRAPADITI......RAI PUTETI FII
27
80
nu mai comentati aiurea astea sunt obiceiurile lor e pacat de femeie 36 de ani..tigani turci romani tot oameni suntem fiti oameni nu gunoaie
54
76
CEI CARE VORBESC URAT SA VA DE-A DUMNEZEU DUPA SUFLET , ERA TANARA SI Mama a 2fetite mici , mai conteaza ce nationalitate era??? Daia ne pedepseste Dumnezeu pe toti din cauza unora ca voi care radeti de necazul altor oameni... Prafu sa se aleaga de toti care vorbesc de rau ,a fost o fata cuminte si cu suflet de milioane si miloasa nu ca voi care sunteti niste posedati !!!
27
83
Bine ca i-ati pus voi eticheta,nenorocitilor!Nu aveti respect pentru nimeni.
30
82

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218