REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Puiu Haşotti, reacţie faţă de protestatarii care îi cer demisia: "Ei nici nu ştiu de ce au ieşit în stradă. Este cel mai bizar protest"

Puiu Haşotti, reacţie faţă de protestatarii care îi cer demisia: "Ei nici nu ştiu de ce au ieşit în stradă. Este cel mai bizar protest"

Replica API 8 noiembrie 2012 | 00:00 305

Ministrul Culturii,

Ministrul Culturii,

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, reacţionează la nemulţumiţii RADEF România care au ieşit în stradă pentru a-i cere să demisioneze. Ministrul constănţean a catalogat manifestarea ca un protest bizar. "Sunt doar interesele personale ale unor lideri sindicali din Bucureşti. Sunt singurul ministru care nu am înstrăinat nici un cinamatograf, nu am disponibilizat nici un loc de muncă de la RADEF şi protestează pentru că îl susţin pe directorul Marius Iuraşcu (directorul RADEF România Film -n.r.) şi îmi cer să nu pun în aplicare o hotărâre definitivă, irevocabilă şi executorie a ultimei instanţe. Ei nici nu ştiu de ce au ieşit în stradă. Este cel mai bizar protest. Eu ce să fac dacă am primit de la Curtea de Apel o astfel de decizie? Nu am cum să nu respect deciziile justiţiei. Cei de la RADEF ar trebuie să se întrebe de ce cinematografele din malluri sunt pline şi arată foaret bine şi cinematografele RADEF sunt goale şi arată foarte rău. Sunt cam 20 de protestatari, din care 10 sunt de la RADEF şi ceilalţi sunt prietenii celor zece", a declarat, pentru "Replica", ministrul Puiu Haşotti. Facem precizarea că zeci de sindicalişti ai RADEF România Film protestează, joi, în Piaţa Victoriei, aceştia susţinând că vor înceta seria de manifestări în momentul în care ministrul Culturii, Puiu Haşotti, va demisiona, a declarat preşedintele Sindicatului "România Film", Maria Bikfalvi.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218