REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis: Ce înseamnă și cum poate PSD să-l suspende pe șeful statului din funcție

Punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis: Ce înseamnă și cum poate PSD să-l suspende pe șeful statului din funcție

Replica API 17 decembrie 2018 | 00:37 324

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a solicitat social-democraților, duminică, la Parlament, să depună o plângere pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis, conform stiripesurse.ro.

„Iohannis, care trădează interesele României, spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. Acesta este act de trădare naţională, a intereselor naţionale ale acestei ţări practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache (...) şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca, după Anul Nou, să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis", a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EU SUNT PENTRU PUNEREA SUB ACUZARE A LUI CLAUDIU IOHANNIS.
0
0
nu una nu sase ci pe langa alea sase cele multe primite de forumul german ca urmasa a grupului etnic german.Pentru idiotul care m-a intrebat cu casele grupul etnic german ce a fost ?
3
2
ti- a furat cumva tie vreo casa?
5
2
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
6
0
dar suspendati-l odata, ca m-am saturat de mizeriile facute de hotul asta dovedit care a luat cu japca 6 case ,ocazie cu care cei de la uniunea scufundati romania ,partidul muitilor parlamentari si peneleprele isi vor face perfuzii in cap de oftica impreuna cu simpatizantii de pe aici si de pe aiurea Muie celor antipesede-alde de sarbatori !Ca si noi stim sa scriem si sa facem urari din toata inima!
4
5
Iohannis nu tradeaza,el pur si simplu este total nepasator El vegeteaza si ragaie impotriva lui Dragnea,marea lui grija fiind doar propriul comfort si eventual sa aiba zumzet de pupincuristi la urechi. In rest,tara se poate duce dracului,nu-i pasa.Daca statul I-ar garanta ca dupa suspendare primeste un palat,o mica avere si i se mai acorda si un titlu de erou,pleaca singur si lasa balta totul.
0
3
Stiti ca la Palazu mare se renoveaza pavilionul de psihiatrie?
5
0
@21:43 sa-mi iei cacatul la lins. Dar usor de tot ca sa-l simti in gat bine. Impreuna cu infracturul dragnea ! Muie pesede !!!
6
2
Sa nu imi mai sufli in COAIE
4
6
PMP, partidul muistilor parlamentari. Huo huliganilor si vanzatorilor de flota, peste 300 nave comerciale vandute pe un dolar de taticutul vostru Traian Basescu, fondatorul PMP. Muiepemepe.
3
8
de inalta tradare nu este responsabil decat dracnea si proasta de veorica care au vandut tara jidanilor de fapt lui netaniahu un alt infractor dovedit,ce i se imputa lui iohanuh nu este decat prostia si avaritia,s-a dus ca prostul in jidania si a recunoscut cu semnatura participarea romanicii la holocaust,asa vorbesc evreii de perioada scurta de timp in care au muncit,drept urmare am mai facut un imprumut inchipuit de 50 mil de la bird,haraci pentru jidani afara de faptul ca nici un hot jidov nu a fost judecat de injustitia din romanica,muiepesde
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920