REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Purtătoarea de cuvânt propusă la șefia Șantierului 2 Mai a lucrat la un salon de masaj

Purtătoarea de cuvânt propusă la șefia Șantierului 2 Mai a lucrat la un salon de masaj

Mirela PASCAL 15 martie 2023 | 00:00 10249

Așa cum Replica a anunțat, recent, urmează să fie numită în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai S.A  Marinela Voivozeanu, angajată a Consiliului Județean Călărași și șefa femeilor social democrate din Călărași. Iată că ies la iveală noi detalii din... CV-ul ținut la secret de către viitoarea șefă a companiei de stat. Se pare că femeia a absolvit, nu foarte de mult, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași. Surpriza, însă abia acum urmează: în urmă cu vreo 8 ani, a lucrat la un salon de înfrumusețare, de unde a fost concediată pentru că ar fi râvnit la banii clientelor. Culmea, patroana salonului este și ea în politică, însă la partidul adversar, PNL.

Purtatoarea de cuvant propusa la sefia santierului 2 Mai a lucrat la un salon de masajMarinela Voivozeanu și Vasile Iliuță

De la purtător de cuvânt... la șefă a femeilor din PSD, director de instituție și aproape șef în Șantierul 2 Mai

În doar câteva luni, Marinela Voivozeanu a fost propulsată pe trei funcții sus puse… alții reușesc această performanță după mulți ani de muncă, experiență și studii. Din purtător de cuvânt al Consiliului Județean Călărași a ajuns șefa Organizației Femeilor Social democrate, funcție pentru care a candidat încurajată și susținută fiind de șeful ei Vasile Iliuță, președintele PSD și șeful CJ Călărași. Aflată în grațiile președintelui și neavând în spate un CV stufos, Voivozeanu a luat decizia de a se înscrie la Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași, facultate pe care a și absolvit-o, nu foarte demult. Cei care trec printr-un astfel de proces educațional obțin o diplomă conform căreia aceștia sunt licențiați ca ingineri-diplomați. Cu diploma la pachet, Voivozeanu este numită, în decembrie 2022, managerul Bibliotecii Județene Călărași, decizie care a surprins pe tată lumea, având în vedere experiența zero a noului manager. Acum, este pe punctul de a ajunge în conducerea Șantierului 2 Mai, fiind propusă de ministrul Economiei, Florin Spătaru, evident la intervenția lui Vasile Iliuță.

Purtatoarea de cuvant propusa la sefia santierului 2 Mai a lucrat la un salon de masajVasile Iliuță

Până să ajungă la CJ, a lucrat la un salon de masaj, unde a fost acuzată că a plecat cu banii clientelor

Până să fie angajată la Consiliul Județean Călărași, în decembrie 2017, Marinela Voivozeanu a lucrat la un salon de masaj din Călărași, la recepție. Salonul aparține unei membre a PNL deși, la acea vreme, aceasta din urmă nu avea prea mult contact cu politica. A fost dată afară după ce ar fi fost prinsă furând, după cum ne-a declarat chiar fosta ei șefă. ”Eu nu prea stăteam la salon… M-au sunat clientele și mi-au spus. Când am aflat, i-am cerut explicații, dar nu a mai venit la salon, invocând anumite motive. Am concediat-o”, ne-a declarat fosta șefă a Marinelei Voivozeanu.

Este de noaptea minții! Nu are ce să caute pe aceste funcții!

Aceasta nu a dorit să facă prea multe declarații pe baza acestui subiect, însă a ținut să-și arate indignarea cu privire la numirile fostei sale angajate. ”Este de noaptea minții. Un asemenea om nu are ce să caute nici la Biblioteca Județeană, nici în conducerea Șantierului 2 Mai. ”Nu are studii, ce studii să aibă?”, a mai spus afacerista. Întrebată cum crede că a ajuns, în doar câteva luni, să evolueze atât de mult, aceasta ne-a răspuns : ”Întrebați-l pe președintele CJ Călărași!

Purtatoarea de cuvant propusa la sefia santierului 2 Mai a lucrat la un salon de masaj

Până să ajungem la Vasile Iliuță, am încercat să o întrebăm pe însăși Marinela Voivozeanu ce o recomandă pentru aceste funcții și, mai ales pentru postul de membru în Consiliul de Administrație al Șantierului 2 Mai. Așa că, am căutat-o, telefonic, la noul loc de muncă, la Biblioteca Județeană. Nu era la birou, cică era pe teren.

Apoi, l-am contactat și pe șeful ei la nivel de partid, Vasile Iliuță care, ce credeți ?! Nici acesta nu era la birou, ci tot pe teren. Nu știm, însă, dacă împreună cu Voivozeanu sau separat...

Iliuță, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, fals și șantaj

Și, dacă tot am adus vorba despre Iliuță, haideți să vedem ce hram poartă și acesta! Vasile Iliuță este președintele Consiliului Județean Călărași, ales în 2016, dar e și om de afaceri. În urma alegerii sale, în data de 28 iunie 2016 ca președinte al Consiliului Județean Călărași, acesta și-a înaintat demisia din funcția de parlamentar. În cariera sa politică acesta a mai îndeplinit funcția de primar al comunei Vâlcelele timp de 3 mandate (2000-2012) și deputat în mandatul 2012-2016.

În 2021, Vasile Iliuță a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj. Procurorii DNA Constanța îl acuză pe Vasile Iliuță că, în perioada martie – iulie 2019, în calitatea de președinte CJ Călărași, „și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de lege, în sensul că ar fi îngrădit dreptul la muncă al unui număr de 10 angajați din cadrul Consiliului județean Călărași. Concret, inculpatul Iliuță Vasile nu a aprobat plata drepturilor salariale angajaților respectivi în condițiile în care magistrații Tribunalului Călărași au dispus suspendarea a două hotărâri ale Consiliului Județean Călărași în urma cărora cele 10 persoane fuseseră eliberate din funcția publică pe care o dețineau. În aceeași perioadă și în același context, inculpatul ar fi semnat două documente despre care știa că sunt falsificate și în care, cu știință, nu fuseseră inserate perioadele lucrate de persoanele vătămate în modalitatea de mai sus. Prin aceste demersuri, ar fi fost creat un prejudiciu în dauna angajaților respectivi în valoare totală de 134.203 lei, cuantificat în neplata drepturilor salariale”, se arată în comunicatul DNA. Dosarul este instrumentat de magistrații Tribunalului București, cu termen de judecată 27 martie.

Acestea fiind spuse, așteptăm cu nerăbdare performanțele Marinelei Voivozeanu la conducerea Șantierul 2 Mai... sigur, dacă va fi numită, în cele din urmă, și după aceste dezvăluiri!

Menționăm că până la închiderea ediției, niciunul dintre cei doi, respectiv Marinela Voivozeanu și Vasile Iliuță, nu au revenit pentru lămuriri!


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de femeie nevinovata are!
1
0
c******i, CL si Giurgiu, GR au capusat ANR, chiar si Portul Constanta.
7
0
Tu esti retardat clar...
2
0
Si Daniel Georgescu directorul de la canale navigabile a fost ospatar
5
1
Nu mai stergeti mesajele, lacheilor!
15
0
Pentru cine nu stie,santierul naval este alta organizatie decat Damen. Santierul naval inchiriaza celor de la Damen cheiurile,spatii de lucru,nu construieste nave. Societatea este o pleasca pentru pilele de stat si de partid. Acolo poate ,,lucra'' si Adi minune,daca intra in partidul potrivit.
9
0
Mamă, mamă ce „masaje” a făcut asta, de a ajuns șefă la șantierul naval Mangalia (!!)
12
0
wow! ACEASTA ROMANIE EXISTA???????????????? In presa Mare NU? CINE ESTE ACEASTA FIINTA??? Tandemul CIUCA_CIOLACU sub Inaltul Patronaj YOHANIST cand se va duce, definitiv, in NEGURA VREMII??? Aceasta Mahala Yohanista se va dizolva atat de repede cat nici nu viseaza. Cu mult inaintea disparitiei Y0hanisului. Marinela Voivozeanu ??????????????????????????????????????????????????????????????????????/ Voi chiar credeti ca va bateti joc de TARA, NEMERNICILOR?
6
0
Daca ai dinți de aur votezi haur pwlikis ,! Daca și cap de ștrudel votez Colacu, simplu! Este ?!?
5
1
Partidul Slobozitilor din qaqat nu se dezminte, o adunătură de lepre și cwrve împuțite. Mweqe lu Colacu cel murdarel și să.i pish moaștele lui Ilici Iliescu cat de repede
7
0
Acum chiar votăm AUR și Noua Dreaptă și îi băgăm la canal. Ai dreptate Dane !!!
5
5
Cenzura este prezenta ca intotdeauna la Replica. Se sterg comentriile care deranjeaza. RUSINEEEE !!!!!
17
2
Idiotii, toate accidentele de munca care au loc în DAMEN nu le declara oare de ce?
5
0
hastagistii iar iau mweeeeeeee !!!!! hai in piata,poponarilor .....
4
5
Deci, cum spuneam , votăm AUR și Noua Dreaptă și îi băgăm la canal. Pentru că ... altfel NU se poate.
7
10
Romania nu a avut la conducere oameni potriviti pentru ea"pentru tara adica"si pentru romani pentru ca nu sa vrut asa ceva de catre cei ajunsi la putere dupa 1990 indiferet care partid a fost pe astia nu ia interesat decat de ei,de cercurile lor de interese si de partidul care ia numit in functii,aici nu este vorba ca Romania a avut la putere numai p****i ci ca Romania a avut la putere numai niste hoti si lacomi care doar asta au urmarit,propriul interes,motiv pentru care nu doar ca au furat pe rupte dar au dat si legi in favoarea lor si in defavoarea tari,dupa care au mituit institutiile militarizate ale statului si judecatori dandule astora niste legi cu dedicatie.
11
1
Rezultatul infiintarii Universitatilor satesti nu poate fi decat umplerea tarii cu "cadavre" intelectuale ,numai bune de preluarea conducerii tuturor institutiilor .Asta spre bucuria idiotilor votanti
20
1
O sa ia niste mii de lei pe luna degeaba. La fel ca si restul politicienilor romani. Rezultatele asa zisei democratii originale romanesti nu au demonstratt pana acum ca am fi avut oameni potriviti la conducerea Romaniei. Zero barat,ba chiar mai rau decat si-ar fi dorit eventualii dusmani ai nostri. Trist este ca romanimea s-a dezbinat si e pasiva,resemnata si privitoare la propria descompunere. Salutam si ne prefacem ca respectam stapanirea,ca sa fim lasati in pace,sa murim linistiti,umiliti de niste ticalosi.
19
1
c******i de unde vine e praf numai t****i saracie lucie, braconieri, pesti, c***e, interlopi multi si faimosi prin tara, vestul salbatic dea binelea - vezi Racis si fratii, Butoane etc. Mafie Camorra ca in Italia dar bagata in Politie , in Politica
12
1
pesedeii au multe c***e ,neamuri si amante de multumit .
14
1
eu doar le chemam pe la mine, dar nu le dadeam functii, voi ce faceti?
11
1
Tari rau astia din c******i. Capuse PSD iste.
25
2
Cum spunrati ma,ca Romania este o colonie straina?,ei uite ca la toate societatile de stat din Romania sunt o gramada de firme private care capuseaza societatile de stat,adica banul public,plus o gramada de persoane numite de partide prin AGA,Consiliul de conducere al societati si alti oameni numiti tot politic pe diferite functii si asta se intampla neintrerupt din 1990 pana astazi,cunosc un caz in care un director care fiind nou numit la o societate de stat a vrut sa lucreze corect el dorind sa decupleze de la societatea pe care o conducea o firma capusa dar a fost chemat la FSN unde i sa spus:"mai Ioane tu esti doar un administrator la societatea asta,propritari suntem noi Fondul Proprietati de Stat,deci vezeti de treba ta caci cu cine lucram noi si pe cine numim noi asta este treaba noastra"si a tacut directorul ala caci asa cum FPSeul il numise director tot FPSeul il dadea afara daca nu se conforma ordinelor.
14
0
Cat tupeu si nesimtire poti sa ai sa accepti o functie pentru care nu ai nici o pregatire.Sa-i fie rusine!
28
2
a ocupat postul prin concurs asa cum spune legea . teorie zero la practica 10 pentru abiltati de maseuza . media cinci e de trecere . bravo tov. spataru de la galati . pe vremuri prin anii 1982-83 a mai condus o echipa de directori galateni adusi tot de partid sa salveze santierul . aveau biroul la fostul hotel Siemens spre bucuria unor foste angajate , si ei la fel au dus spre faliment santierul pe aceea vreme . asa ca urmasii lor adusi tot de partid nu se dezmint .
18
1
cum se trag la locuri bune unii pe altii! astai politica astai societatea care merge spre repe inapoi, cei cu scoala si dotati afara cu ei! cofetari, branzari, brutari,circari etc. in politica in conducerea tarii!
21
0
Astia sunt PSD-isti,nci spataru nu prea departe de ea
18
1
Rusine sa va fie
22
0
Constantenii n-au loc de tulceni si calaraseni.
22
2
Iata ca dl. ministru P.... Spataru continua sa aduca specialisti la Santierul 2 Mai......deci se anunta vremuri bune pentru salariatii acestei companii. Bravo domnule Spataru.....
26
0
Pai nu sint sustinuti in functii de acelasi PSD ?
31
0
Tara coafezelor...Raul este facut de aceste universitati private care dau diploma pe doi lei spaga. Se duce dracului tot !
35
1
peste tot specialisti numai unul si unul , a tunat si i-a adunat
33
0
vaca idioata pe functii, se vede clar ca in anii astia nu am invatat nimic nou....la mue psd pnl usr
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218