REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui: Premierul ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui: Premierul ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate

Replica API 19 noiembrie 2012 | 00:00 182

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Bogdan Oprea, declară, referitor la precizările premierului cu privire la poziţia Administraţiei Prezidenţiale legată de declaraţii "antieuropene" ale unor "oficiali şi politicieni", că Victor Ponta "ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate". Administraţia Prezidenţială a transmis, duminică, o declaraţie a lui Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, referitoare la "precizările prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, cu privire la poziţia Administraţiei Prezidenţiale legată de declaraţiile antieuropene ale unor oficiali şi politicieni români, precizări care au fost transmise, duminică, 18 noiembrie, într-un comunicat de presă".

"Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta ar trebui să dea dovadă de calm şi responsabilitate; o comunicare responsabilă la nivel instituţional este absolut necesară în interesul tuturor românilor", se arată în declaraţia lui Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de dezinformare şi îi cere în mod imperativ să se oprească din campania electorală şi să reprezinte România în Consiliul European conform cu interesul naţional al ţării.

Punctul de vedere al primului-ministru a fost transmis de Guvern printr-un comunicat ca urmare a poziţiei Administraţiei Prezidenţiale referitoare la declaraţii ale premierului.

Într-un comunicat transmis anterior de purtătorul de cuvânt al şefului statului se arată că preşedintele Traian Băsescu face un apel la partidele politice să nu implice Uniunea Europeană şi instituţiile sale în jocul politic electoral intern şi acuză "iresponsabilitatea declaraţiilor unor oficiali şi politicieni".

Administraţia Prezidenţială a transmis astfel o serie de precizări "referitor la declaraţiile antieuropene pe care unii oficiali, reprezentanţi ai unor instituţii publice, şi politicieni români le-au exprimat în ultimele zile, inclusiv la declaraţia prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de sâmbătă, 17 noiembrie a.c., de la Bistriţa (Dacă ni se spunea în 2007, domnule, nu o să aveţi nici drumuri, nici spitale, nici agricultură ca în Vest, dar o să vă facem ANI şi DNA, poate că ne gândeam de mai multe ori".

mai mult pe www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102