REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PUȘLAMAUA care ATACA FEMEI pe STRĂZILE din CONSTANȚA, IDENTIFICATĂ după TATUAJE

PUȘLAMAUA care ATACA FEMEI pe STRĂZILE din CONSTANȚA, IDENTIFICATĂ după TATUAJE

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:10 5833

Remus Dinu a ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii. Acesta a atacat două femei pe stradă, în aceeași zi, lovindu-le și sustrăgându-le bunurile. Tot în aceeași zi a tâlhărit și un bărbat. Individul are un ”palmares” impresionant în spate, fiind cunoscut cu antecedente penale încă de pe vremea când era minor. De data aceasta, anchetatorii l-au identificat după tatuaje, dar și după tricou, pe care, din câte se pare, l-a mai purtat și atunci când a comis alte infracțiuni.

Inculpatul Remus Dinu, la data de 12.12.2019, în jurul orelor 14:40, împreună cu inculpatul Ciprian Gorocilă, în baza unei înțelegeri anterioare și prin acțiuni conjugate, au exercitat acte de violență asupra unei femei și au deposedat-o de o poșetă ce conținea un telefon mobil marca Iphone 6, acte personale și suma de 150 lei, în timp ce persoana vătămată se deplasa o stradă din municipiu. La aceeași dată, la ora 21.30, a întrebuințat violențe asupra unei alte persoane, lovind-o cu pumnul în zona feței, după care a deposedat-o prin smulgere de telefonul mobil marca Samsung Galaxy J3, în timp ce aceasta se afla în fața blocului IV 44, din municipiul Constanța, Tot atunci, dar la ora 21.48, a exercitat acte de violență asupra unei femei, în vârstă de 61 de ani, lovind-o cu pumnul în zona capului, după care a deposedat-o prin smulgere de o poșetă ce conținea suma de 30 de lei și un telefon mobil marca Samsung, în timp ce persoana vătămată se afla în zona blocului L24 din municipiu.

Cum proceda individul

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate la locul comiterii faptei și în proximitatea acestuia, camere de supraveghere video funcționale.Vizionând înregistrările, oamenii legii au observat cum individul a atacat persoanele. Spre exemplu, în cazul victimei în vârstă de 61 de ani, se observă cum agresorul, în momentul în care persoana vătămată trece prin dreptul său, declanșează un atac violent asupra acesteia, lovind-o cu pumnul în față, după care se năpustește asupra ei, se poziționează în spate și o strânge de gât. Urmare a intensității violențelor exercitate asupra persoanei vătămate, aceasta cade pe ciment, iar atacatorul trage cu brutalitate de poșeta acesteia, iar în scurt timp o deposedează de bun și fuge în direcția din care venise.

Identificat după tatuaje

Analizând înregistrările video, s-a constatat că fizionomia autorului faptei corespunde cu cea a inculpatului Remus Dinu, cunoscut lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, fiind cercetat în mai multe rânduri pentru infracțiuni de tâlhărie, tâlhărie calificată, furt calificat, tentativă la furt calificat și lovire sau alte violențe. Cu ocazia depistării, s-a constatat că tatuajele inculpatului corespund cu cele ale persoanei care apare în înregistrările video, din punct de vedere al dimensiunilor și dispunerii anatomice, respectiv pe brațul drept, partea interioară și exterioară și antebrațul drept, partea interioară. Totodată s-a stabilit că în fotografia existentă în baza de date a sistemului NBIS (fișa persoanei condamnate), acesta poartă același tricou și colier bisericesc model rozar, pe care le-a purtat și în ziua comiterii faptei.

Menționăm că Remus Dinu și Ciprian Gorocilă au acționat împreună. Ambii au fost condamnați la câte 6 ani de închisoare. Decizia a rămas definitivă pe 12.10.2020.

Liliana IONIȚĂ

Citește DETALII despre trecutul infracțional al Dinu Remus AICI: Puşlamaua care a băgat în sperieţi Constanţa: are mai multe dosare penale decât ani de viaţă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baa de ce cenzurati poza !??! probabil iese peste 1 an ... si eu atunci cum stiu pe cine sa bat? eu zic sa ne facem singuri legea ... adica sa ne facem un grup de constanteni unde sa discutam si actionam
3
0
La puscarie stau numai politicienii. Jigodiile astea care ne omoara pe strazi ziua in amiaza mare sunt liberi toti. Hoti ,violatori, criminali si alte asemenea categorii scursuri sunt liberi ,iar jiaristii ii si alinta ...puslama
2
1
scris de un .....
2
0
A pune "puslama" in aceeasi fraza si in acelasi context cu verbul " a ataca ", va descalifica din meseria de jurnalist. Parerea mea...
10
0
dupa atatea infractiuni!!!Borfasi, hotii, violatorii, criminali nu au vindecare, in creerul lor exista neuroni de rau, care se multiplica odata cu varsta si se accentueaza in detentia penitenciarelor unde beneficiaza de toate conditiile, au timp de gandit, de exersat ,invatat si practicat, pe banii victimilor si sub paza milostiva a caraleilor care au frica zilei de maine cand se vor intalnii cu ei!
9
0
de ce acoperiti fetele infractorilor???imputitilor!!!!
11
0
Puslama?! Pai asta este un infractor periculos,nu o puslama. Ce simplu a devenit traiul printre o mare de infractori! Cum sa avem o societate evolutiva,cand indivizii periculosi misuna mai ceva ca tantarii si mustele,cand tara e condusa de niste neica nimeni ,cand chiar populatia se raporteaza nu la ce e bun,ci la ce se vehiculeaza prin ,,social media'' ? Lumea nu mai citeste,nu mai studiaza,nu mai gandeste,lumea se ia dupa culori si sunete ca strutii. Bine,la noi ,nu in tarile civilizate. Infractorii sunt mangaiati ,e mare grija sa nu cumva sa le spui pe nume,ca le strici ,,imaginea''.
15
1
Le-ai dat bani in Henri Coanda sa ne talhareasca tiganii in mijlocul orasului
9
2
Ghilotina franceza, sau scaunul electric american.
11
1
Nu-i mai eliberati. Pandemia omoara si oameni nevinovati, dar de jeguri din astea aveti grija in puscarie sa nu mai poata pasi in libertate vreodata.
14
0
Batut cu paru, cu ranga, ce daca-i minor, ma pis pe drepturile lui.
31
1
astia nu trebuie sa mai iasa din puscarie de ce acoperiti mecla handicapatilor sa stim cu cine avem dea face!!
43
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614