REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Puştii care livrează pizza, ţinta tâlharilor în miez de noapte

Puştii care livrează pizza, ţinta tâlharilor în miez de noapte

Replica API 27 octombrie 2015 | 00:00 213

Încă un angajat de la Sabroso, lăsat şi fără marfă, şi fără bani

Încă un angajat de la Sabroso, lăsat şi fără marfă, şi fără bani

Încă un angajat al pizzeriei Sabroso a fost jefuit de doi indivizi. Acesta a rămas fără produsele pe care trebuia să le livreze. La scurt timp, oamenii legii au prins făptaşul, fiind vorba despre un tânăr de 22 de ani, care locuieşte pe strada Arcului. Din păcate, acesta nu este singurul caz de acest gen.

Totul s-a petrecut în data de 25 octombrie, în jurul orei 00.36, când tânărul a reclamat că, în timp ce se afla pe strada Arcului, un individ ce se afla în compania altor doi i-a sustras din mână două cutii cu pizza, comandă pe care petentul trebuia să o onoreze, după care au fugit. Autorul a fost identificat în persoana lui Cătălin Ionuţ I., de 22 ani, din municipiul Constanţa, care locuieşte pe strada Arcului. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală. Din nefericire, acesta nu este singurul caz de acest gen.

Spre exemplu, în iulie anul curent, un alt angajat a fost tâlhărit de doi indivizi în momentul în care a vrut să livreze mâncarea la un bar. Cei doi tineri atacatori au fugit cu patru bucăţi de pizza, iar angajatul Pizzeriei Sabroso a reuşit să alerteze Poliţia. Astfel, poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa au fost sesizaţi de S. M., angajat ca şofer-delivery la Pizzeria Sabrosso, despre faptul că, în noaptea de 3 spre 4 iulie, ora 03.40, s-a deplasat cu o comandă pe strada Democraţiei nr. 87, la Barul „Modern”, acolo unde a fost tâlhărit. Tânărul a întrebat cine a comandat pizza, iar când a ieşit din bar a fost acostat de două persoane care i-au smuls din mână geanta termoizolantă cu cele 4 pizza comandate după care au fugit, fără să achite contravaloarea comenzii.

Prejudiciul a fost de 200 lei. Un caz asemănător s-a petrecut şi în ianuarie 2014. La acea dată, angajatul Sabroso, când a ajuns la blocul de pe strada Suceava, acolo unde trebuia să lase mâncarea, era aşteptat la scară de mai mulţi indivizi. Unul dintre ei a venit mai aproape, spunând că el a comandat, dar nu are bani să plătească, cerându-i să-i lase pizza şi să plece. Angajatul nu a vrut, moment în care, spune el, a fost luat cu forţa, băgat în maşină şi ameninţat cu un cuţit. Tot el le-a spus poliţiştilor că indivizii i-au luat şi banii, respectiv vreo 200 de lei.

Cazul a intrat în atenţia oamenilor legii, care au şi demarat cercetările. Numai că "povestea" s-a mai schimbat pe parcurs. Oamenii legii au spus că nu a fost vorba de nici o ameninţare, doar că bărbatul care a comandat pizza a spus că se duce până în casă să aducă banii şi a fugit, ieşind pe cealaltă uşă a scării blocului. Ulterior, angajatul Sabroso ar fi menţionat că i-a fost teamă să nu fie bun de plată pentru pizza furată, motiv pentru care a mai "înflorit" un pic, dând o altă nuanţă faptelor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614