REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PUTE ÎNGROZITOR în TOATĂ Mamaia! Autoritățile nu intervin că au nasul înfundat!

PUTE ÎNGROZITOR în TOATĂ Mamaia! Autoritățile nu intervin că au nasul înfundat!

Replica API 24 februarie 2020 | 11:49 956

Constănțenii care speră la o plimbare relaxantă zilele acestea, în stațiunea Mamaia se lovesc de un obstacol de ordin olfactiv. Cu alte cuvinte, în loc să miroasă a flori, a ghiocei, că doar sosește primăvara într-o săptămână, mirosul „vestitorilor primăverii” a fost înlocuit cu unul greu de suportat. Este vorba despre porțiunea dintre pasarela pietonală, de la intrare în stațiune, până spre zona Pescărie.

Contactat de către Replica, Marian Cristian Rîşnoveanu, comisarul-şef al Gărzii Naţionale de Mediu, a declarat că în acest sens nu a primit vreo sesizare oficială de la cetățeni și spune că este posibil ca mirosul să provină din cauza algelor aduse la mal de furtuna de la începutul lunii și procesul de încălzire ce a urmat după. „Este posibil ca în urma furtunii să se fi adunat algele la suprafață, aduse din larg. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Este un fenomen natural”, a spus comisarul șef.

De asemenea, și reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea- Litoral (ABADL) au precizat că nu au fost făcute sesizări în acest sens.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa sesizeze urgent garda de mediu ! Azi pe la orele 14 putea a balegar in zona rovere-vapor bd tomis.
22
0
Aveti gaze proaspete de la midia navodari.Nisip,praf,pomii rasi.Arata mamaia ca dupa apocalipsa.Atita stiu machidonii si pesedeua lui mazare,atita fac.
11
2
s-a clocit aracetul din branza si miroase a telemea imputita, adica a cipan.
23
2
Mamaia este o mare cloaca machidoneasca!
22
2
Au murit atatea OI si MIEI PULA JOHANNIS
6
13
Sa stiti ca de la crematoriul lui TRAIAN PETRESCU din Lumina ne intoxicam dar mediul nu-i face nimic ca a fost directorul lor. Primeste avize oricat ar polua si noi murim pentru niste functionari incompetenti si pupincuristi. Asa ne trebuie daca rabdam ca prostii la nesfarsit.
38
0
Mirosea a balegar si alte cele pana si in curtea spitalului judetean.
19
0
Mirosul este specific , exact, toata canalizarea este subdimensionata , prea mult Cacat de Domni pe o teava de acum 60 de ani...
26
1
Garda de mediu spune ca nu a primit nici o sesizare. Atunci cand ati primit ce ati facut? De exemplu cu mirosul de petrol de la OIL Terminal?
17
1
Un cacat ca Mamaia cum sa puta? Tot a cacat
29
1
Pute a canalizare dupa ce a venit un vant cu miros de bas..ni. Nu e gluma! Se simte o poluare in aer ca sicand dadeau drumul in aer la reziduuri la fabrica de sapun din Ploiesti.
14
2
S-a imputit afacerile dubioase ..pute tot a coruptie ..mafie lume interlopa si autoritati corupte si incompetente asta e mamaia ..
28
1
Ce a fost Mamaia si ce a ajuns! Oribil. Kitsch.
27
2
E mirosul comun de slugi ce cred in magie si zic ca 's proverbe "capul plecat....","nu te intrece mai berbece..." ai altele,de la foamea si frica comuna pe care o aveti vis-a-vis de "elefantul din camera",de prea mult"sarut-mana "si persoana a2a plural la "doctori","autoritati",voi sunteti nebuni?vorbiti cu 2 persoane cand interlocutorul e doar UN OM?Cum sa nu puta?e prostie multa dar si nebunie!Mai bine in engleza ca nu e forma de plural "politicos" doar daca "specifici".Sunteti fani Dana Budeanu constipata la menstruatie si acum va pute?e de la TV
17
1
Gaze proaspete de la midia navodari,ca sa va simtiti ca in Ploiesti,sa traiesti.drogalaii se dau in vint dupa asa ceva!
12
0
Pute de la oile din Midia. Si daca se mai incalzeste, o sa puta pana la Eforie.
25
1
Tot orasul pute a cacat!
33
1
mai Petrut esti di sula de domn de iti pute, a mirosit de multe ori in mamaia petrut din cauza algelor. da o sa treaca mai petrut
1
9
Cum ma!!!, si astia de la canalizare sunt importanti pentru societate,te pomenesti ca si gunoieri sunt importanti,pentru ca eu am crezut ca doar noi,parlamentari si astia din structurile militarizate suntem importanti pentru tara ca doar dasta suntem cu"regim special".
8
5
Stiti cine se ocupa de apa si de canalizarea din Mamaia? Un ospatar!
29
0
Eu am fost ieri la plimbare, impreuna cu familia, pe promenada din Mamaia si nu am simtit niciun miros, de unde dracu scoateti stirile astea? Poate sa fi fost un caz izolat, dar in nicun caz nu pute in toata Mamaia. Sictir!
8
27
la apele aromane pline de armanlai trebuie sa le zburasti armaneste sa priceapa ceva ca de miscat curul de la birou n-ai sa vezi .la vara o sa puta mai rau cind turistii cu bonuri de vacante se vor kk pe ei dupa ce au mancat la autoservirile makidonilor cu mancare reciclata
34
3
Oare sa fie de la oile de pe nava?
25
2
nu in mamaia !!!
32
0
Mirosului, crescatlria de porci dinspre Lumina si crematoriu lui petrescu pare, ce a lucrat pe la mediu
50
0
daca Mamaia a ajuns o statiune de cacat !
46
2
O statiune fara spatii verzi, f murdara si fara viziune.
59
1
Mai cumparati apartamente in blocurile construite de cacat de machidonii evazionisti care vor sa isi spele banii ? In orice tara civilizata cand se construiesc blocuri noi , se mareste si instalatia de canalizare , se face statie de epurare ecologica ...mai intai ! Cat sa mai inghita si sistemul ala de canalizare vechi din anii '60 la sutele de blocuri nou construite ala-n-dala ??!??! Cumparati in continuare apartamentele lui Vasea , Cusu , Zelca si ale altora , fraierilor !
65
3
in palas , langa oierie nu era nici o casa acum 30 de ani . daca esti dobitoc si construiesti acolo , de ce mai semnalizezi ?
44
2
Pute si in Palas de la oierie.... in toate tarile civilizate animalele se cresc la 10 km de orase... la noi e exact invers ... ca la prosti.... crestem oi, caini... taiem copaci si pe urma dam vina pe poluare...
44
5
Au cinstruit multe blocuri si a aglomerat sistemu de canalizare care nu era prevazut la atitea constructii
47
2
se va instala criza mondiala coronavirus va aliemnta criza mondiala economia se va duce in cap hotelurile se vor duce in cap transporturile se vor duce in cap o sa fie jale mare aveti grija vor muri minim 20 milioane de oameni in lume pana in octombrie , turismul la constanta o sa fie jale anul asta pt ca nu o sa mai avem turisti , si multi nu vor mai veni la mare , granitile se vor inchide, aveti grija pe ce aruncati bani orice investitie acum e paguboasa mai ales cele imobiliare
31
23

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218