REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rachel Zagler, o elevă de liceu de 17 ani, va fi Maria în noua versiune a musicalului 'West Side Story'

Rachel Zagler, o elevă de liceu de 17 ani, va fi Maria în noua versiune a musicalului 'West Side Story'

Replica API 16 ianuarie 2019 | 00:00 499

Rachel Zagler, Steven Spielberg

Rachel Zagler, o elevă de liceu de 17 ani, o va interpreta pe Maria în noua versiune a musicalului 'West Side Story' pe care o va regiza Steven Spielberg, relatează marţi AFP şi EFE.

"Sunt foarte bucuros că am putut reuni o echipă care reflectă formidabilul talent al comunităţii hispanice din SUA, în toate faţetele sale", a declarat reputatul cineast revistei Hollywood Reporter.

El a insistat pentru ca rolurile din acest remake al comediei muzicale 'West Side Story' să fie interpretate de actori latino-americani, contrar versiunii originale din 1961.

Americancă de origine columbiană, Rachel Zagler va relua astfel rolul Mariei, jucat iniţial de Natalie Wood.

"Sunt foarte recunoscătoare să pot juca cu unul dintre regizorii mei preferaţi şi alături de un casting incredibil", a postat pe Twitter tânăra actriţă.

Novice în comedie, ea o are ca idol pe Rita Moreno, actriţa portoricană câştigătoare a unui Oscar pentru rolul Anitei din filmul original.

Singura actriţă latino-americană din filmul din 1961, Rita Moreno va participa la acest remake în calitate de producătoare executivă şi în rolul Valentinei, o versiune modernizată şi feminizată a personajului 'Doc', negustorul inimos din filmul original.

Rolul Anitei va fi jucat de Ariana DeBose, care s-a declarat la rândul ei "foarte onorată să poată păşi pe urmele femeilor remarcabile care au interpretat-o pe Anita".

'West Side Story' este o adaptare a comediei muzicale a lui Leonard Bernstein, inspirată liber din povestea de dragoste imposibilă a piesei 'Roméo şi Julieta' a lui Shakespeare, în care bandele rivale Sharks şi Jets iau locul familiilor Montaigu şi Capulet.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218