REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RADET A TRANSMIS PREAVIZE UNOR ŞCOLI! 'Dacă Primăria nu ne dă bani, de unde să plătim?!'

RADET A TRANSMIS PREAVIZE UNOR ŞCOLI! 'Dacă Primăria nu ne dă bani, de unde să plătim?!'

Replica API 13 august 2019 | 00:28 266

Sunt şcolile din Constanţa pregătite să înceapă noul an şcolar la toamnă? Inspectoratul Judeţean Şcolar nu are momentan "temele făcute", însă, oricine are curiozitatea să ia la rând unităţile de învăţământ din judeţ poate constata că există clădiri în paragină, cu toalete improprii, dar există şi clădiri noi-nouţe, pe care edilii urmează să le inaugureze chiar la începutul cursurilor.

În municipiul Constanţa, atrage atenţia un aspect de râsul-plânsul: există unităţi şcolare pe care RADET (să nu uităm că este o regie în "ograda" Primăriei Constanţa) le-a somat să îşi achite datoriile! Adică, o regie controlată de administraţia locală a ajuns să ameninţe cu executarea silită, pentru recuperarea debitelor, instituţii aflate... tot în gestiunea primăriei, pe motiv că n-au achitat facturile! Discutând aceste aspecte cu reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ, declaraţia acestora este unanimă: "Dacă primăria nu ne alocă fondurile necesare, noi de unde să plătim debitele?!".

Facem precizarea că reprezentanţii şcolilor cu probleme de această natură ne-au solicitat să nu le facem publice identitatea. Motivul este lesne de înţeles, aşa încât vom publica doar un fragment din somaţia emisă de RADET către una dintre şcoli:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai exista aceasta relicva comunista RADET si in 2019 ? nu a dat faliment nici acum ???
1
1
Desteptaciunea tipica RADET. De aia sunt in insolventa.
2
1
mergeti fratilor la primarul vostru drag pe care l ati ales facacau ... sa va rezolve ... e sa vedeti ce inseamna FACACAU al Constantei ...
6
1
RADET-ul trebuie desfiintat. Practica niste tarife enorme, e si vina CET-ului. Am trecut pe gaze, o familie cu 3 persoane intrun apartament cu 2 camere, platesc 15 lei pe luna. Apa calda si aragaz. Inainte numai pe apa calda plateam 100 lei. Hotie
8
2
Laaa ca vine Niko Bercaru la conducerea ISJ si se rezolva toate. Hraneste tiganii, plateste facturile, dtie ea cum
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614