REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

RADET e pregătită să furnizeze CĂLDURĂ, dar NU o lasă VREMEA!

RADET e pregătită să furnizeze CĂLDURĂ, dar NU o lasă VREMEA!

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:07 4470

În ultimele zile, aproape toată Constanța a suferit de lipsa apei calde, din cauza unei avarii a cărei remediere a durat destul de mult. La ora apariției acestui articol, mult așteptatul lichid fierbinte ar fi trebuit să curgă la robinetele constănțenilor, conform declarațiilor lui Liviu Popa, administrator special al RADET (Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice) Constanța. Pe lângă această problemă, odată cu răcirea vremii se aduce în discuție și încălzirea apartamentelor încă racordate la RADET. Vor dudui oare caloriferele, sau ne vom încălzi la flacăra lumânării?

Liviu Popa, administratorul special al RADET Constanța, a ținut să asigure constănțenii că în cursul serii de 25 octombrie vor avea apă caldă: ”A existat o avarie la care am lucrat aproape 30 de ore și din cauza aceasta constănțenii nu au avut apă caldă. Sistemul este destul de învechit și de aceea sunt aceste probleme. Sperăm să putem să schimbăm asta odată ce va fi implementat proiectul pe care îl avem cu primăria, și care este pe fonduri europene.”.

Dacă se îndeplinesc condițiile de temperatură, vom da drumul la căldură

În privința furnizării căldurii în apartamente, Liviu Popa a declarat, pentru Replica de Constanța: ”Suntem pregătiți să furnizăm căldură în caloriferele constănțenilor, dar numai dacă se îndeplinesc condițiile de temperatură, asta însemnând că 3 nopți consecutive temperatura de afară să fie mai mică de 10 grade Celsius.

Liviu Popa

Probele la apă rece au fost deja făcute încă de la începutul lui octombrie, astfel că acum așteptăm doar îndeplinirea condițiilor.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ replica va rog sa prezentati contravaloarea lucrarilor de reabilitarea ale retelei radet Constanta. Parerea mea este ca se ridica la o suma colosala, care nu poate fi sustinuta de bugetul constantei. In veci nu vom avea caldura si apa calda in conditii civilizate de la radet.
3
0
Iti dai seama dupa atitudinea din poze ce om de isprava este Domnul Liviu Popa, habar nu au pe ce lume traiesc, totii sefii de pe la deconcentrate au vile si sunt pe gaze.
9
1
SINT BOLNAVI, BATRINI, COPII RUSINE SA VA FIE VERIFICATI IN MAI MULTE CASE, APARTAMENTE TEMPERATURA, SEARA.! SA VA FIE RUSINE!nU STITI CUM SA VA MAI BATETI JOC DE NOI, VOI ASTIA FARA PIC DE OMENIE, CONSTIINTA, FRICA DE DUMNEZEU numai un analfabet nu stie ca frigul scade imunitatea organismului, in felul acesta, dati start infectarii rapide acestor categorii de oameni cu acest COVID innoiembrie si decembrie vor fi perioade cind infectarea va fi maxima!Ptr toti analfabetii care nu cunoasteti nimic despre ingrijirea si profilaxia imbolnavirii in periada de frig si pandemie,
8
5
Noaptea e destul de frig in case
17
3
labagiu sinistru care esti
12
1
Conditiile de temperatura au fost indeplinite saptamana trecuta ... oricum sunt niste reguli tampite, Noaptea e frig, iar ziua nu reuseste sa mai tina casele calde, asa ca inghetam ca prostii in case pentru ca nu e nimeni in stare sa schimbe regulile acestea. S-ar putea da caldura macar noaptea, nu neaparat la parametrii de -25 de grade, dar cat sa se dezmorteasct putin in case. Si sa nu ai nici apa calda, ne intoarce in evul mediu ...
19
3
Voi nesimtitilor intrerupeti si apa rece datorita avariilor voastre ce sa mai vorbim de apa calda!?
12
0
Mult asteptatul lichid fierbinte .. Probabil va curge cafea !
13
0
Fmm de fosile comuniste ...auzi la ei,smart city si te speli la caldare
21
0
Astazi, dupa buna mea stiinta este 26 octombrie, apa calda IOC! In cartierul Tomis Nord nu este apa calda de vineri dimineata. Noi ne ducem nespalati la scoala si la serviciu?! Daca suni la Radet, doamna Lia, dispecer de serviciu, iti tranteste telefonul in nas, ca tot e platita din banii nostri. Nu este apa calda, pentru ca se repara intr-o parte si bunuie teava in alta parte. Asa ca, dragi constanteni, pregatiti-va lighianele si mai asigurati-va o butelie ca imvie Ceausescu.
22
0
In cartierul ANDA prin toate capacelor de la canalizare ies aburi !!!!!!!
12
0
Un furnizor care in 5 ani va exista doar in amintirea constantenilor. Daca dati faliment, va implor, nu va duceti la furnizorii de gaze, ca ii bagati si pe aia in pamant. Vai si amar de RADET.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367