REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

RADET opreşte furnizarea căldurii. Vezi de când!

RADET opreşte furnizarea căldurii. Vezi de când!

Replica API 20 aprilie 2018 | 00:10 438

Reprezentanţii RADET Constanţa au anunţat că, având în vedere creșterea temperaturilor pe timpul nopții cât și în zilele următoare, se întrunesc condițiile prevăzute în Contractul de Furnizare a Energiei Termice de încetare a furnizării căldurii.

Încetarea furnizării căldurii în municipiul Constanța se va face luni, 23 aprilie 2018, iar până la acea dată RADET Constanța va opri furnizarea căldurii pe timpul zilei și va asigura necesarul de căldură pentru confortul termic în locuințe pe timpul nopții.

„Menționăm că toți consumatorii au montate contoare de energie termică la branșament, iar acest lucru le permite să închidă căldura în imobile atunci când aceștia doresc, iar facturarea se face corespunzator consumului de energie termică măsurat de gigacalorimetru”, au precizat reprezentanţii regiei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' sensibil mai esti mai! Mai pune o haina pe tine daca ingheti ca doar esti abonat la cei mai mari hoti numiti RADET!!!
1
1
DNA-ul ar trebui sa descinda si la bishnitzarul director general Dorel Liviu Popa care a organizat aceasta regie in stil mafiot.
0
0
Voi sunteti nebuni?? Iar inghetam de frig 2-3 saptamani pana se incalzeste ca lumea??!!!
7
6
Caloriferele frig mai tare ca-n iarna cand era zapada si ger cumplit! De ce nu o lasati non stop caldura asta? Asa nu va mai bateti capul cand sa ne dati sau cand sa ne opriti caldura! Scapati naibii de o grija!!
3
2
apa calda ar trebui sa o taxati diferentiat, pentru ca de multe ori nici nu dati apa calda, este calaie, sau aproape calda, si niciodata fiarta, si de ce incasati aceeasi bani si atunci cand dati apa calaie? iar ca sa vina si apa asta calaie, dai drumul la apa de iti tot consuma si intr-un final abia, abia vine si apa asta calaie.Hotia se face in felul urmator: apa trebuie incalzita la o anumita temperatura, iar voi o incalziti la o temperatura mai joasa, declarati invers in acte si diferenta o bagati in buzunar.Si nu o mai dati cu faptul ca temperatura apei se pierde pe drum, ca nu mai tine.
10
2
hotiiiiiiiii
8
2
F bine . Cine pune gaze sare ca la navodari in sus
1
8
Acum e de umflat facturile ! Ma mir ca nu lasati si toata vara !
16
2
nesimtitii, sa mai ea bani de la oamenii si asa saraciti de toate capusile, inclusiv, RADET
9
2
Asa devreme ??? Sunt doar 20 grade afara ziua ....
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614