REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Radio Sky, la ceas aniversar. Florin Munteanu: „Spre disperarea multora, încă rezistăm”

Radio Sky, la ceas aniversar. Florin Munteanu: „Spre disperarea multora, încă rezistăm”

Replica API 1 septembrie 2016 | 00:04 2153

La mulţi ani!

La mulţi ani!

Florin Munteanu

Din 1992, Sky FM se lansa la Constanţa, astăzi devenind postul numărul 1 de la malul mării. Radio Sky şi Doina, ambele deţinute de Florin Munteanu, sunt astăzi la ceas aniversar. Le urăm mulţi ani înainte tuturor celor care lucrează la radio, iar cu această ocazie, jurnaliştii de la „Replica” au schimbat câteva vorbe cu Florin Munteanu, realizatorul emisiunii „Poveştile oraşului meu” - Radio Sky.

În stilul caracteristic, Munteanu a recunoscut că, pentru a face presă, ai nevoie de o doză de nebunie: „Dacă eram sănătos, săpam şi eu şanţuri...”. „Am început să funcţionăm... nici nu mai ştiu când, de prin ’92, de mulţi ani. E foarte greu să baleteze între interese... Mulţumeşti pe unul şi superi alţi zece”, spune Munteanu, referindu-se la emisiunile la care are invitaţi cărora nu de puţine ori le adresează întrebări incomode. Despre cât de greu este să rezişti pe piaţa media, Munteanu dă exemplul cel mai la îndemână: „E greu în condiţiile în care bugetele se împart ăn Bucureşti, iar la Constanţa... în 16 ani toate bugetele de pe plan local s.au dat într-o singură direcţie: către TV Neptun. Când se mai organiza Ziua Recoltei (eveniment organizat de către Consiliul Judeţean Constanţa – n.r.), mă mai suna Cristi Darie (fostul vicepreşedinte al CJC – n.r.), să-i dau anunţuri de promovare a evenimentului. Şi îi spuneam: dar un buget, ceva? Îmi răspundea: n-avem bani!”, spune, cu amuzament, Munteanu, concluzionând că: „Radioul îţi aduce satisfacţii fără bani. Dar, măcar lumea ne refuză cu zâmbetul pe buze. Putea fi şi varianta să ne spună că nu ne dau bani şi să se uite şi urât la noi. spre disperarea multora, încă rezistăm”. „Am încercat în general să păstrăm şi un echilibru şi să reparăm acolo unde sesizam că sunt derapaje grave. Ne facem datoria, că n-au murit de pomană copiii ăia în decembrie 1989”, a mai declarat Munteanu.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369