REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Radu are pică pe Murad și-l taxează unde îl prinde!

Radu are pică pe Murad și-l taxează unde îl prinde!

Replica API 7 februarie 2022 | 23:38 4004

Încă o societate deținută de afaceristul Mohammad Murad se judecă cu Consiliul Local Mangalia din cauza unui teren. Prin urmare, putem spune că primarul din Mangalia, Cristian Radu, are pică pe afaceristul Murad și-l taxează unde-l prinde? Să revenim: Societatea Jupiter SA, căci despre ea este vorba, se judecă cu Consiliul Local Mangalia cu privire la hotărârea de majorare cu 300% a impozitului pe terenul situat în stațiunea Jupiter, Restaurant Tineretului. După procesul disputat la Tribunalul Constanța, societatea Jupiter SA a depus recurs la Curtea de Apel Constanța. Recursul a fost înregistrat la data de 1 februarie a.c., nefiind stabilită o dată a judecării acestuia.

Mohammad Murad nu mai scapă de Consiliul Local Mangalia. De această dată este vorba despre societatea Jupiter SA.

Mohammad Murad

Prin cererea de chemare în judecată, înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 07.09.2021, societatea Jupiter SA a solicitat anularea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Mangalia numărul 328 din 23.12.2020 privind majorarea cu 300% a impozitului pe teren începând cu anul 2021 pentru terenul situate în stațiunea Jupiter – Restaurant Tineretului. Această majorare a venit ca urmare a constatării stării tehnice de teren neîngrijit.

După somarea primită din partea Primăriei Mangalia, societatea a efectuat lucrările de salubrizare și de întreținere a imobilului, însă niciun funcționar din cadrul aparatului administrativ nu a mai verificat măsurile și nu s-au mai deplasat la fața locului pentru constatarea acestor aspect. Societatea mai precizează că i-a fost aplicata direct sancțiunea majorării impozitului pentru clădire de către autoritatea locala, fără a se face niciun fel de verificări în sensul conformării masurilor dispuse prin somația inițială si mai ales fără a i se da posibilitatea de a rezolva aceasta situație anterior aplicării sancțiunii, in ciuda faptului ca o atare posibilitate era prevăzută chiar în actul normativ în baza căruia s-a aplicat respectiva sancțiune.

Jupiter SA a depus recurs la Curtea de Apel Constanța

Ca urmare a celor prezentate de Consiliul Local Mangalia, Tribunalul Constanța a respins cererea societății Jupiter SA. Pentru că răspunsul nu a fost unul mulțumitor pentru societate, aceasta a depus recurs în cursul zilei de miercuri, 26 ianuarie a.c, la Curtea de Apel Constanța.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu nu a primit spaga la care este el invatat sa o primeasca inca de cand era la Garda financiara si a fost poreclit jumi juma. Multa mwie sa iti iei Radule.
2
0
Va rog sa publicati si cateva poze cu locatia in cauza si nivelul astronomic al mizeriei de acolo!Rusine investitorilor de acest nivel!
3
0
Murat nu i a dat parandaratul.Asa era obiceiul la garda financiara
7
5
Nu este un exemplu pentru afaceri oneste!Poate doar pentru Imperiul leilor!!
8
2
Murat trebuie trimis in tara lui.
12
5
Invidie macedoneasca
9
15
Sa invatat murat cu 100$sa cumpere ce vrea mai la caca ba si lasane dracu in pace cu asa zis afaceri. Ilegale platesteti angajati nu le datepe si ai ti ca la gtajd
22
6
murad oricum e un jeg de om.. nu isi plateste angajatii la timp, ii minte la bani, conditii mizerabile.
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614