REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Radu Banciu a revenit pe sticlă anunțând o schimbare: 'Telespectatorii vor fi surprinși'. Care este 'marele plan' al vedetei B1 Tv

Radu Banciu a revenit pe sticlă anunțând o schimbare: 'Telespectatorii vor fi surprinși'. Care este 'marele plan' al vedetei B1 Tv

Replica API 20 august 2019 | 00:00 401

Radu Banciu a revenit pe sticlă, luni, 19 august, anunțând o schimbare încă din primele minute ale emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Iată-ne, dragi prieteni, după această vacanță de tip Turcescu. Ne-am retras și noi vreo 40 de zile. Turcescu, de obicei, cam șase săptămâni avea în vacanța de vară, dar nu era nimeni indignat în afară de mine pe tema asta. Așa că îmi face plăcere să o reamintesc acum. Ideea este că vremurile sunt aceleași: 40 de zile la scara timpului nu înseamnă nimic. 40 de zile de emoții, de căldură, de isterie – fiecare le-a trăit cum a putut. La aceleași vremuri, aceiași oameni. Adică tot noi, până la urmă, în această misiune, să-i spunem, jurnalistică. Până la urmă, nu suntem decât niște simpli jurnaliști. A trebuit să ne întoarcem spășiți la locul de muncă, întrucât toate conflictele interne se termină într-o zi, toate revendicările, la un moment dat, apun, undeva, sub o față de masă. Deci, acestea toate au fost uitate și ne-am întors la serviciu”, a spus Radu Banciu.

„Încercăm, de aici înainte, după opt ani de emisiune, poate să avem o altă abordare. Acesta este marele plan pe care îl propunem. Dacă îmi reproșez ceva în cei opt ani este că, de fiecare dată când mă întorceam dintr-o vacanță, vorbeam de nici eu nu mă mai puteam opri. Ca idee, o să încercăm o altă abordare, poate că și telespectatorii vor fi surprinși la un moment dat. (...) Vom privi evenimentele, poate, dintr-un alt unghi, întrucât sunt mai multe puncte de vedere și în jurnalism”, a anunțat Radu Banciu.

„O să vedeți că, de data aceasta, vom încerca să vedem altfel lucrurile, vom face un altfel de format, chiar dacă, sigur, întrebările și răspunsurile s-ar putea să coincidă, pentru că suntem în aceeași lume, dar abordarea lor nu va mai fi aceeași", a mai spus Radu Banciu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pupati-l in cur pe extremistul Banciu. Va spune ce vreti voi sa auziti nu intotdeauna adevarul.
2
1
O sa aflam ca Nadia e nula, Ilie Nastase un trisor, Hagi nici nu dadea cu piciorul in minge, si alte mediocritati ale poporului roman. Faptul ca e anti PSD mai merge vreun an. Astept si critici la cei care vor prelua conducerea de la astia. Nimic nou.
3
3
Trista veste! Tocmai ma gandeam ca aerul devenise ceva mai respirabil la Bashina1,cand iaca reapare cabotinul asta... Haideti, pupincuristilor hashtagisti, aliniati-va pentru injuraturi!
5
5
Mai tare decat Banciu mi se pare Patraru care nu se apara de C.N.A. cu ajutorul formulei"aceasta emisiune este un pamflet"oricum felicitari patronilor celor doua posturi Tv pentru ca au rezistat la unele telefoane pe care este posibil sa le fi primit.
5
2
Pe ei Radule! Pe ei si pe mama lor rusesca!
5
5
Singurul realizator cerebral si la obiect!!! Nu ca scursurile latriniste!!!
10
7
In vara anului 2012 ,cand PSD aliat cu PNL in monstruasa coalitie numita USL,cand PSD a preluat puterea politica profitand de revoltele populare si nemultumirile strazii fata de Basescu,cand Ponta a crezut ca este trimisul zeilor pe pamant,in 2012,spuneam,glasul lui Banciu era singurul care se mai auzea pe sticla.In rest,lingai,tradatori,hoti sau pesedisti salbatici, lacomi si pofticiosi.
11
4
bine ai venit Radule, mie imi place abordarea ta privind mersul lucrurilor. succes
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218