REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Radu Banciu pune tunurile pe BOR, după ce l-a atacat pe Iohannis: 'Dar în numele cui faceţi voi toate jafurile? Nu reprezentați nimic, sunteți niște mincinoși'

Radu Banciu pune tunurile pe BOR, după ce l-a atacat pe Iohannis: 'Dar în numele cui faceţi voi toate jafurile? Nu reprezentați nimic, sunteți niște mincinoși'

Replica API 22 martie 2019 | 00:00 303

Realizatorul Tv Radu Banciu a comentat, joi seară, la B1 Tv atacul pe care Biserica Ortodoxă, prin vocea Episcopului de Huşi, l-a lansat la adresa lui Iohannis, scrie stiripesurse.ro

"Biserica Ortodoxă Română, nu ştiu de ce că Iohannis nu este ortodox şi are dreptul să nu fie, Episopul Huşilor, în numele BOR, l-a atacat pe preşedintele României după ce acesta afirmase recent că românii le-au dat o lecţie imensă celor care au promovat un limbaj intolerant, numindu-i infantuaţi. (...)

Nu aveţi dreptate domnule Episocop al Huşilor, orice statul aţi avea pentru noi sunteţi toţi un nene, Klaus Iohannis a spus bine ce a spus. Neintrând în conflictul ăsta absurd, ridicol, pueril că el nu e ortodox, dumneavoastră sunteţi şi asta nu vă face mai vrednic nici măcar în faţa lui Iisus.

El a avut dreptate, în primul rând că s-a organizat un referendum, că acesta a fost net împotriva bisericii şi a PSD, şi într-adevăr v-aţi luat-o peste bot. Nu mai încercaţi să o scăldaţi în cuvinte din astea care vorba lui Eminescu - dau din coadă şi sună a gol. A fost o luare de poziţie foarte corectă a preşedintelui statului, păcat că sunt foarte puţine.

Nişte infantuaţi, nişte oameni de nimic, care v-aţi dovedit primitivismul şi lipsa de logică. Dar în numele cui faceţi voi toate jafurile, toate pomenile şi vă revendicaţi cu toate ideile astea retrograde? Nu reprezentanţi pe nimeni! Ideea de biserică în Romania este o idee goală de sens. Biserica este în România fix rezultatul ultimului referendum. Nu este prea slăvirea aia care există doar în legende.

Dumneavoastră nu reprezentanţi nimic, sunteţi nişte mincinoşi şi unii care şi-au bătut joc de neamul românesc. Nişte trădători şi nişte securişti! Luaţi bani de la stat, nu plătiţi impozit, suntem în secolul XXI nu XIV sau XV să mai meargă cu minciuna. Nu reprezentanţi nimic, deci nu sunteţi nişte sfinţi. Şi dacă ar exista cineva sus acolo unde pretindeţi, cu siguranţa, e mai aproape de noi decât de voi", a afirmat Radu Banciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai mare evaziune , cea mai mare curvaraseala este in biserici si manastiri ! Pedofilia este la ea acasa , averile popilor sint fara numar si totusi pe SATANELE astea nu le verifica statul roman ! A facut ceva biserica pentu poporul asta ? Ati auzit sa ajute vreun orfelinat , vreun necajit sau vreun copil cu boli incurabile ?
6
4
In Biserica exista preoti dar si ,,popi'' Nu toti cei din purtatorii de sutane au daruirea si calitatea de preoti. La fel se intampla in absolut toate domeniile de activitate,adica in toate institutiile din tara sunt multi insi care chiar nu-si merita locul. Printre cei goi de calitati se Numara inclusiv Iohannis ,care este la fel de inutil ca popii sau magistratii ce se baga in politica.Daca fiecare si-ar face treaba din dreptul lui asa cum trebuie,lucrurile ar fi infinit mai bune.Si Banciu e un gargaragiu de mahala,nu un jurnalist de valoare cum probabil se crede.
5
3
cate fatarnicie, daca popii il criticau pe dragnea sau psd-ul sareati toti cu limbile in coorul popilor!!!
3
5
Bravo Radu Banciu! Le-ai spus adevarul in fata, acestor infatuati ai bisericii care isi revendica ideile lor retrograde, dand dovada de privitimism si lipsa de logica. Sunt mincinosi, tradatori, iau bani de la stat, nu platesc impozite, nu taie facturi, isi umplu buzunarele si portbagajele la pomeni si evenimente....etc. Sunt niste sarlatanti! Da, a fost corecta pozitia presedintelui. Felicitari!
8
4
Banciule ai dreptare dar in 2014 cand popi le recomanda la oameni sa-l aleaga pe iohannis nu erau tot astia daca recomandau pt ponta sareati toti securisti de cur in sus cum sariti si acum dar asta-i inceputul sfarsitului lui iohannis cu tot cu securisti din b1 realitatea digi24 adevsrul catavencii si alti
4
4
Are dreptate cu ce drept se baga popi in deciziile politice de ce nu au spus nimic contra lui Ceasescu ba mai mult au colaborat cu securitatea.Defapt nu e prima data cand va bagati nasul in politic,facetiva ma partid.
6
2
Radu vrea sa ii dea Popa la popou.
3
7
Poti sa ma pupi in cur si poola pe moi si toti popii din RO.
4
12
Bine spus domnule Banciu.Adevarul doare dar trebuie spus.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102