REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Radu Herjeu, membru CNA, după ce Tudor Chirilă a rămas în chiloți la „Vocea“: „L-a călărit semidespuiat pe colegul de platou“

Radu Herjeu, membru CNA, după ce Tudor Chirilă a rămas în chiloți la „Vocea“: „L-a călărit semidespuiat pe colegul de platou“

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:00 808

Tudor Chirilă

Foto: Captură Pro Tv

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă a fost protagonistul unui moment „picant” de la „Vocea României” după ce, la glumă, a decis să se dezbrace, rămânând pe scenă doar în boxeri. Dacă la acel moment publicul din sală și colegii săi s-au amuzant, ulterior artistul a fost criticat de către un membru al CNA pentru „show-ul” oferit.

După ce s-a dezbrăcat pe scena de la „Vocea României”, membrul juriului a declarat ulterior că, într-adevăr, imaginile difuzate nu-i fac tocmai cinste și a explicat că i-a rugat pe producătorii emisiunii să taie secvențele la montaj, însă acestea au fost date pe post oricum.

După ce Tudor Chirilă a apărut efectiv în chiloți pe micile ecrane, un membru al CNA (Consiliul Național al Audiovizualului) a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa cântărețului, în care îi ataca acestuia și meseria, nu doar „prestația” de vineri seară. Radu Herjeu l-a ironizat pe Tudor, numindu-l „cântăciosul fără voce”.

Radu Herjeu, membru CNA, după ce Tudor Chirilă a rămas în chiloți la „Vocea României”

„Mulţumescu-ţi ţie, doamne (adică domnu’ de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopţii, Caracal, olandeji, toneli şi cumpănaşi, şi vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou”, a fost mesajul membrului CNA.

În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute a show-ului „Vocea României“, Tudor Chirilă s-a lăsat dus de val și s-a dezbrăcat pe scena emisiunii. Ulterior, și colegul lui de juriu, Horia Brenciu, a intrat „în joc”, ambii oferind publicului o scenă desprinsă parcă din filmele de comedie. Întreg momentul a pornit de la un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, şi că pictează „bărbaţi nud şi cai“. Astfel, Brenciu a „jucat” rolul calului, iar Chirilă, a fost modeul „nud”, bine că nu până la capăt.

Cum a explicat Tudor Chirilă situația

Artistul și-a cerut ulterior scuze pentru moment, explicând că uneori zilele de filmare pot fi grele și că s-a lăsat „dus de val”. Totuși, acesta a explicat că își asumă faptele, chiar dacă i-a rugat pe producătorii emisiunii să nu difuzeze scenele respective.

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că am făcut-o, mi-o ascum“, a scris Tudor Chirilă în mediul online, după difuzarea imaginilor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
miss radu a fost nemultumita de ce s-a vazut la tv.asa arata barbatii adevarati nu cu mushki dati cu ulei fato!
1
2
Afare cu acest circar ----aceasta emisiune ar trebui sa fie ceva serios
1
0
nu il suport pe chirila dar cand toate pisdele fara voce canta in chiloti si se freaca prin videoclipuri difuzate 24 din 24 de ce nu va deranjeaza?
3
1
Nu se poate asa ceva. Este lipsa de bun simt si propagare de obscenitati. Sa fie santionat atat el cat si postul TV.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218