REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Radu Mazăre a acordat un interviu pentru Euronews, pe WhatsApp din Madagascar

Radu Mazăre a acordat un interviu pentru Euronews, pe WhatsApp din Madagascar

Replica API 31 mai 2018 | 01:30 586

Radu Mazăre a ajuns subiect de ştiri în presa intenaţională. Euronews publică un amplu articol despre statutul de azilant pe care fostul edil al Constanţei îl are în Africa, în Madagascar, unde s-a refugiat pentru a scăpa de închisoare, după cum el singur declară, într-un interviu acordat pe WhatsApp.

Radu Mazăre este doar unul dintre cei trei milioane de români care lucrează în străinătate, dar el nu este ca majoritatea, atrage atenţia Euronews, care evidenţiază problemele cu legea de care a fugit fostul primar al Constanţei, scrie Mediafax.

De altfel chiar Mazăre recunoşte deschis acest lucru, precizând că "în România nu are nicio şansă la un proces corect".

Jurnaliştii de la Euronews amintesc şi faptul că Radu Mazăre nu este singurul fost politician care are probleme cu legea pentru fapte de corupţie care a cerut azil polic într-o ţară care nu are un tratat de extrădare cu România, fiind daţi ca exemplu Elena Udrea - refugiată în Costa Rica şi Sebastian Ghiţă - aflat în Serbia.

"Statutul meu actual este cel al unui om care a depus cerere de azil într-o ţară africană deoarece nu am nicio şansă la un proces corect în România", a spus Mazăre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariane fereste-te de scris. Nu prea te asculta si te da de gol ca esti prost si analfabet. Basca, la modul in care ai sarit, te-ai dat de gol ca esti poponar. N-ai invatat sa scrii fiindca toti ti-au spus ca, pula nu stie carte...
0
0
geo sugeo geo suge o geo su
0
0
Draga HASTEU eu zic asa aduo pe mamata sa vedem daca scapa neregulata. Pe tine te rezolv eu daca ti motis sa ai ceva falnic in rect.
0
0
ce bastinase mai? mazare e gay..inca nu stie toata lumea?
5
2
PEDEAPSA TOTALA ARE FI SA-I TAIE PULA? SA NU MAI BABARDEASCA BASTINASELE PRIN JUNGLA... A ?
8
2
Daca repeta faptele acolo se va bucura de o justitie dreapta di partea tribului adica pedeapsa totala
11
1
Am dat tot parcul Tabacarie la smecheri. Am eliberat autorizatii de constructie pe care lacheul meu Fagadau le gireaza. Am dat o teapa epocala constantenilor pe care inca nu o constientizeaza. Pentru toate acestea cer sa fiu judecat de corupti altfel fug.
16
2
Ce surpriza vor avea cei dela EURONEWS daca vor avea curiozitatea sa viziteze si orasul Constanta....
13
1
che mazarel o arde cu freza-n vant dar nu stii cum se schimba si oarba noastra,in spania seftani din pesedeul lor au primit cate 33,34de anisori de parnaie plus amenzi de milioane de euroi,pentru aceleasi fapte de hotie si coruptie,iar daca si acolo va fenta fiscul zulusii aia i-i taie pavilioanele auditive fara avocati si amanari repetate
11
1
Urmeaza si Fagadau
16
0
Proces corect in viziunea lui inseamna sa fie achitat.
20
3
Bravo radule! Le ai tras o!
7
20

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369