REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Radu Mazăre a contestat la ÎCCJ condamnarea de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor

Radu Mazăre a contestat la ÎCCJ condamnarea de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor

Replica API 12 martie 2019 | 01:07 453

Radu Mazăre, în prezent în Madagascar, a contestat, prin avocații săi, decizia prin care a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Contestația a fost depusă luni și nu a fost stabilit un termen. De asemenea, alături de fostul primar a mai contestat decizia Paraschiva Barbu, Marius Pușcași, Carmen Pușcași, Horațiu Laurențiu Dima.

Amintim că, potrivit DNA, în perioada noiembrie 2002 - iulie 2005, membrii comisiei de aplicare a Legii 10/2001, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, cu ştiinţă, au soluţionat în mod defectuos o serie de cereri de restituire de terenuri, în scopul obţinerii de avantaje patrimoniale care s-au materializat în dobândirea de către ei sau de către persoane din anturajul lor a proprietăţii asupra unor mari suprafeţe de teren la care nu aveau dreptul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fel de tara e asta care nu reuseste sa isi aduca acasa hoti care au furato astia distrinduse fara sa dea nici doi bani pe deciziile justitiei din Romania.
0
0
Bravo Tudorele ftute-n bot de ministru al hotilor! da-le drumul la toti criminali si violatorii acum se-ntorc si Hotii hotilor ca jegul asta de mazare, vine si bica cu udrea, ne rad in nas si ne da cu tifla ca la fraieri, chiar si suntem de stam asa cu mainile in san si ne uital la dracnea si hotii lui cum distrug justitia si statul de drept!
3
0
la puscarie ! mazare la puscarieee!
4
0
intrebare : ce a ramas dupa mazare in constanta ? mamaia distrusa , cartierul saraciei si al infractiunilor , strada stefan cel mare pietonala distrusa , cazinou prabusit , port mort , aeroport fara curse , zona metropolitana inexistenta , maidanezi , parcuri distruse , retrocedari ilegale , teatru fantasio distrus , gradini de vara cinema distruse , oras al nimanui . Recomandare : UITATI ACEST PERSONAJ
7
0
ma -tii i se par putini 9 clienti pe noapte ! nevasta ta e tanara , face 12-13 lejer , are si buze botoxate , e la 5 stele !....sper ca iti aduce bani buni acasa ...
6
1
Un om iubit de catre constanteni , altfel nu se explica alegerea sa de patru ori... Asa ca , ciocul mic...!
2
10
Marea problema este ca nu va face nicio zi de puscarie. Cand l-au avut in mana, au amanant ani de zile pronuntarea. Nu vor fi in stare sa il aduca in tara, cine stie pe unde o fi acum si rade de noi !
6
0
constat ca i se par prea putin 9 ani
22
2
Stai sa vezi raducu ce pastilat e, are creierii terci, nu prinde 30 de ani.
13
0
Avocatii lui Mazare sa nu mai depuna contestatii in numele lui. Sa depuna singur contestatia. Avocatii traiesc din spaga lui Mazare, deci din banii nostri. Rusine avocatilor.
19
0
Cum pula mea toti fugari fac contestatii si alte cacaturi?
15
0
Sa vina personal daca vrea sa conteste sau ie frica.Oricum nu merita 9 ani merita 90.
22
0
Dragi constanteni, stau si ma crucesc - madam Paraschiva Barbu zisa si Stropitoarea doreste sa conteste decizia judecatorilor. Huuoo, bubonica penala !
22
0
Normal, spalat e ca nou! Asa cum si Ghita e primul pe lista la europarlamentare! Nu le-ar fi rusine!
23
0
la articolele despre jegul de stroe apa mizerabila mereu opriti comentariile .de ce? va e frica ? apropo pt mazare 25 de ani de pirnaie ar trebui sa ia
22
0
Iar presa ne baga pe gat stiri cu si despre infractori. De fapt presa l-a ridicat, ne-a manipulat atatia ani si a fost votat, l-a promovat!! De ce sa promovati valori ale judetului si ale tarii? De ce nu ati scris macar 1 lucru rau despre el atunci cand era primar? Media a distrus politicul, a distrus tara, fiind complicea acestora! Sunteti ziare ale partidelor, partide putrede de oameni corupti, batrani, depasiti, pe care lumea nu-i mai vrea.
21
0
Te as omora cu mana mea imputitule. Ai distrus orasul lichea drogata
24
4
...spuneti multumesc pentru pedepsele ce le-ati primit ...in America luati pe putin 100 de ani ...aaa...nu va place...asa este cand te inveti cu luxul din furaciuni dovedite ...
36
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218