REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Radu Mazăre a fost preluat de Poliția Română

Radu Mazăre a fost preluat de Poliția Română

Replica API 20 mai 2019 | 09:46 263

Poliția Română a anunțat că, în dimineața de luni, 20 mai, în jurul orei 8.00, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, se afla deja în custodia sa, urmând să fie adus în România. În primă fază, perioada de carantină o va petrece la penitenciarul Rahova, după care va fi repartizat la o altă unitate de detenție, cum ar fi Slobozia sau Tulcea.

Amintim că Radu Mazăre a fost arestat de autoritățile din Madagascar, la data de 8 mai, fiind reținut pe aeroportul din Antananarivo, la punctul de control al documentelor, alături de iubita sa. Și de atunci s-au făcut tot felul de speculații cu privire la reținerea sa, inclusiv că ar fi făcut infracțiuni acolo.

Informația a fost confirmată, la acea dată, de către Poliția Română. ”Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile. Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional. Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat”, potrivit unui comunicat de presă. Ulterior, pe 10 mai, a apărut și informația conform căreia Curtea de Apel București a dat soluția în privința extrădării, în sensul că sunt întrunite toate condițiile.

L.C.

Citește și: Alexandru Mazăre: 'Să aibă și ei parte de dreptatea pe care a avut-o Radu'

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este cine stie ce apartamentul tau din bucuresti dar tu esti mi a placut
0
0
Nu stiu pe tine cum te intampinau matahalele mie mi au vorbit frumos mereu acum la ce fata de cur ai doar nu vrei sa iti puna covor rosu in rest nu tin partea nimanui nu ma intereseaza dar te cam agiti un sfat mai lucreaza la aspectul fizic ca sa impui respect cacatule
0
0
Fagadau la puscarie la fel ! Babu parcangiu pt brinza , ananalfabet la fel mult noroc .
0
0
Dar prost..mare prost...Dupa suflet la fiecare? Pai daca ar fi sa dea dupa suflet mizeriei care tocamai are privilegiul de a fi in centrul atentiei datorita furturilor si nemerniciilor facute de el..apai sa ii dea dupa suflet..la fel si tie intelptule.Ati uitat cum tipa prin primarie de parca era mosia ma-sii care la cacat. Acum il plangi dar cand nu aveai voie sa intrii pe culoarul lor spre birouri pt ca te intampinau doua matahale la fel de proaste ca tine..gen pumnii mei minte nu are..era bine nu-i asa?? Sau ciorile care le-a bagat in cartierul Henry Coanda si a distrus linistea cetatenilor
1
3
Sa- l vedeti cand vine. Are fata tunata si ochii de drogat. Era pe goana cand l-au saltat. Nu e un dur cum se crede. Un drogat jalnic. Sper sa ajunga la Penitenciarul Tulcea unde este pentru javre ca el. Mu.e psd!!!!
6
0
Realizez ca replica chiar este un ziar de cacat ce comentarii de la toti imputiti de s au plictisit prin casa va puteti apuca de laba succes nu sunt fan dar oricum sa jignesti asa un om cand tu nu ai terminat nici 5 clase sunt judecatori care se ocupa de el mda multi satanisti pe lumea asta dupa suflet la fiecare
1
3
Hai la bulau hotz bucurestean cu partzu spart. Ia fra alifie . natural sa vezi cum e. Ah si putina mooye . Ti ai draq de neam de hoti si koorve
4
0
urmeaza directorul aeroportului ? 250 de milioane un wc ??
4
0
Alifia sa nu o uiti Raducule
5
0
Fagaboul care a fost toata viata lui adjunctul infractorului inca e primar in Constanta?
7
0
ia cu alifie ca o sa usture
5
0
Fagadau la puscarie la fel !
13
2
OK,Mazare e bagat la mititica,dar de ce va bucurati cand mii de indivizi banditi pe bune sunt liberi? Ia sa vedeti voi ca si cu Mazare la bulau,o sa fie tot o justitie abuzatoare si psihopata,liderii tarii vor trada si vor da pe nimic resursele umane si materiale altora,prostovanii de roamni se vor certa intre ei in timp ce altii,straini si romani vor continua sa faca praf tara. Mazare e doar unul,repet,mai sunt mii de insi cae fac rau tarii. Toti se leaga de cate un nume,cand de fapt acel nume este doar o tinta care sa mascheze balamucul si cancerul real. Rupi coaja bubei dar puroiul ramane.
4
6
La puscarie cu tine drogatule!!! Multi ani cu executare, fir-ar ma-ta a dracu de jeg!
12
1
Singura mangaiere pt constanteni ar fi, sa i se confiste toata averea, si sa fie obligat sa traiasca cu un salariu minim pe economie! Probabil ca urmeaza fagadau la rand! Parcul tabacariei l-au parcelat, fosta energia- nu mai exista, integrata s-a dus, peste tot pe unde era un spatiu verde - ori peco, ori dale, trotuare luate cu japca, unele f late, fara parcari, unde ar fi putut fi un petic de gazon - iarba cat gardul etc etc. Bai capuselor voi ati avut vreodata o curte s-o ingrijiti? Doar inconstienta v-a propulsat, si tot ea va va termina!
12
1
Sa candideze din puscarie
9
0
Pe bufon il asteapta placa si vantul din sala de dusuri. Nu stiu cu placa care o sa fie treba, dar vanturile in mod cert ii vor iesi mai usor.
10
1
Acum poate primaria Constanta sa faca multe pentru oras
6
2
Nu este noroc , norocul si l-au facut singuri prin modificarea legilor justitiei ,infractorii cu gulere albe au luat in calcul si varianta ca pot fi prinsi !
8
3
De abia astept sa-l vad duseata la PRO TV cu catusele la vedere si cu muia spasita !
14
3
Ai noroc Radule ca in Romania legile sunt facute pentru infractori aici ce ai furat e bun furat daca avea si Ro.legi normale dupa eliberare primeai o garsoniera cu chirie in Henry Coanda.
24
1
Groh Groh, bine c-ai venit Radule, de cand te asteptam, Groh, Groh. O sa fim colegi de celula, si-o sa-mi mirosi hoitul transpirat la vara la 40 de grade. Groh. O sa fie un fel de copacabana Radule. De-abia astept. Groh.
26
4
...mascariciul il aduc cu calus la gura ? Niste care alegorice ceva ? Mare caraghios,chir penibil....
18
3
Reluuuu,cel mai mare muist esti tu cu mata care te-a facut.
23
2
Muistilor. Daca Mazare candideaza maine la Primaria Consta ta ae castiga cu 86%.
7
27
dulce ca mierea este glontul patriei . BINE ca nu confisca averea
15
4
Mult a trebuit ca sa se ajunga aici !
17
5
AAAAALELUUUUUIA!!! Si la multi ani! Dupa gratii, desigur, si cu multa iubire din partea viitorilor colegi de camera!
23
7
Sa vina sa il alegem primar
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218