REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Radu Mazăre a promis în Palazu Mare asfaltări, loc de joacă şi blocuri

Radu Mazăre a promis în Palazu Mare asfaltări, loc de joacă şi blocuri

Replica API 8 iunie 2012 | 00:00 224

Primarul Constanţei, în vervă la discuţiile cu oamenii

Primarul Constanţei, în vervă la discuţiile cu oamenii

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a luat, joi, oraşul la pas. Pe lângă problemele cotidiene şi de existenţă, urechile primarului au avut parte şi de propuneri, pe care le-a luat în considerare, evenimentul finalizându-se cu promisiuni.

Binedispus şi cu o atitudine jovială, Radu Mazăre a mers în cartierul Palazu Mare, ascultând propurile şi plângerile localnicilor. Printre picături, promisiunile au început să curgă iar prima dintre ele se referă la amenajarea unui parc. Este vorba de zona din vecinătatea bisericii, de la intersecţia străzii Năvodului cu Pictor Climescu. "Voi reamenaja acest parc, îl voi transforma la fel ca cel denumit Ţara Piticilor. Deja noi am luat nişte jucării sau cum se numesc acestea, am făcut licitaţie şi deja trebuie să sosească. Într-o lună e gata parcul", a declarat, pentru "Replica", Radu Mazăre. Drumul a continuat cu o vizită a sediului Partidei Romilor din Palazu, unde edilul a fost tratat regeşte. Din discuţie în discuţie s-a ajuns şi la problema unui teren de 1 hectar din împrejurimi, unde romii ar dori să ridice locuinţe sociale. "Vrem să facem pentru romi ce aţi făcut dumneavoastră la Constanţa. Vrem să facem şi noi un oraş pentru romi, cu case. Am făcut şedinţe cu toţi romii din Constanţa şi am căzut de acord să facem aici ce aţi făcut la Constanţa", au spus aceştia. Primarul le-a replicat: "Adică eu să fac, nu voi. Veniţi la mine după alegeri să vedem ce putem face. După alegeri fac o listă separată pentru casele pe care le fac aici, în Palazu. Facem liste cu punctaje, trec în buget şi mai fac două sau trei blocuri P+3, pentru voi. Vă rezolv problemele. La anul probabil că voi da drumul la lucrări", a spus Mazăre. Mergând către următorul punct al vizitei prin ţărâna străzilor, sediul PSD de tineret, primarul a exclamat amuzat către oameni: "Nu am avut niciodată o gagică din Palazu. Dacă aveam, străzile erau asfaltate de mult". De altfel, unii localnici ai cartierului Palazu sunt supăraţi că, din cauza lucrărilor RAJA, se face noroi când plouă pe străzi, iar o femeie a căzut în şanţ. "Dacă fac, de ce fac? Dacă nu, iar nu e bine", a spus Mazăre. Vizita s-a încheiat ăn cele mai bune condiţii, cu promisiuni şi urări de bine.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614