REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Radu Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța și ar fi refuzat să urce în avion!

Radu Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța și ar fi refuzat să urce în avion!

Replica API 20 mai 2019 | 14:04 329

Radu Mazăre a fost preluat de către polițiștii români încă de la primele ore ale dimineții. La prânz, avionul în care se aflau a aterizat în Paris, acolo unde, conform unor surse, citate de Antena3, fostul primar ar fi cerut azil politic. Însă, se pare că i-a fost refuzat. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, Mazăre ar fi refuzat să mai urce în avion.

Update: Potrivit România Tv, avocații lui Mazăre au spus că nu au cerut azil politic!

Update 2: Avocații ar fi depus plângere împotriva abuzurilor la care a fost supus Radu Mazăre în Madagascar, mai ales că nu a fost prezentat, cu mandatul de extrădare, în fața unui judecător.

Un avocat a declarat, în direct, la România Tv, că Mazăre se află acum într-o zonă neutră și nu se supune legilor din Franța.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar daca esti oligofren vrei sa urci phaha
1
0
Fite de parveniti! Sa fie judecati. Si el si familia lui niste derbedei folsiti de Dragnea ca petarde.Merita tot ce este mai rau! Mu..e psd!
0
0
...soparle de la Ghita TV si Latrina 3...iar aceasta fituica de ziar a pereluat stirea asta de 2 lei si nu mai renunta la ea nici moarta...in conditiile in care Politia Romana a declarat ca Mazare se afla deja in custodia sa ...ne lasi !!!
0
0
@ relu ..." a facut biserici , cluburi si blocuri " si a mai distrus Parcu Tabacariei cu silozu City Mall . Scoate omule capu prin tara , sa vezi derapaje de civilizatie intre Constanta si orasele din Ardeal . Aici a ajuns Constanta , in anii de Mazare . Pe scurt , s-a indus o mentalitate colectiva , pentru smechereala , aroganta si nesimtire . Ceea ce noi , acum platim puternic .
2
0
Mazare vine. Referendul pica. Si dracnea ii da gratiere. Pariu?
0
3
...pai vine la mititica .E pregatit ca ,are si budigai. Un penibil si un carachios...
3
1
Si banii ???
6
1
Vino panarama acasa ca te asteapta fetitele la poarta alba sa iti des in ghiot. La Multi ani asta doresc tuturor ce fura din tara asta. Jeguri umane
7
2
Ce justitie sa facut pana acum si de cine? La chilia in port sau protocoale secrete intre mafioti.
4
1
Cine arunca cacaturile astea? Ba ca a evadat, hai ca nu a evadat, ca a cerut azi nu a cerut, ca nu vrea sa urce in avion.. ce atata cacat, voi sunteti slugi care scriu la comanda
9
3
Si asta se dadea mare curajos cand defapt vrajul de mazare se foloseste de toate carligele poate se agata de ceva numai sa nu execute o hotarare judecatoreasca care a ramas dupa ce "curajosu"a folosit taote caile de atac pt.a se apara.
11
3
Ma intorc la tine, iar si iar, mare albastra...
22
4
In mod sigur trebuie trimisa armata dupa el !
16
3
Romania importa mazare din Madagascar!
18
1
V-a fii ales primar in Franta
14
3
daca tu nu ne vrei, noi te vrem
25
2
A furat toata Cta si vrea azil pol ca a fost tratat rau in Madagascar !---Ce tupeu !---si acolo a facut o manevra de-a lui de l-a eliminat pe propr terenului inchiriat !!-Banii cind ii da inapoi ?
25
4
Pastaie daca dadeai dreptul cucuvelei Kovesi astazi erai liber ca pasarea cerului.Cateva gentute de lux niste sute de mii de euro in conturi si te durea la basca.Triasca Codruta am furat miliioane de euro si am facut cateva luni de puscarie la misto sa ii abureasca pe fraieri.
10
26
Cand a facut bine ... nu mai comnetati, a facut biserici, cluburi si blocuri. sunteti niste oameni rai. parveniti ordinari.
6
45
Fii barbat bai rahat avortat si accepta-ti pedeapsa pentru porcariile facute!
37
1
astazi se serveste mazare la meniu !
26
1
Lasitatea acestei paiatze penibile este naucitoare. La Otopeni ce va face....pipilica in panataloni, precum prietenul sau rotofei? Caricatura de barbat.
33
1
a cerut azil in tranzit ????????? ce aiureala , un cetatean ue cere azil in ue . stire de gradinita .........
25
3
Bine ca nu a facut avionul escala in Israel!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218