REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Radu Mazăre, AUDIAT la DNA: "Haideți că eu sunt pește mic..."

Radu Mazăre, AUDIAT la DNA: "Haideți că eu sunt pește mic..."

Replica API 25 martie 2016 | 18:20 272

Radu Mazăre a ajuns, din nou, la sediul DNA din București, pentru audieri, vineri, 25 martie anul curent. La intrarea în clădire, acesta a precizat că nu știe de ce a fost chemat, dar va vedea înăuntru. "Nu știu, vedem. În dosarul vechi. Haideți că eu sunt pește mic", a spus acesta.

Menționăm că primarul demisionar al Constanței este cercetat în mai multe dosare, motiv pentru care drumurile sale la DNA nu mai reprezintă o noutate. Spre exemplu, acesta a fost și pe 4 februarie anul curent, fiind vorba despre noul dosar ANRP cu privire la un teren situat în municipiul Constanța (zona Brătianu - Anadalchioi). La acea dată, fostul edil s-a arătat destul de jovial, poate la fel cum era pe vremea când administra orașul de la malul mării. Cât despre toată situația creată, care a dus la un nou dosar pe masa procurorilor DNA, Mazăre a fost întrebat dacă citea documentele sau doar le semna precum... primarul. "Nu, le semnam ca primarul. Păi, ce, eu știu să citesc? Repet, sunt inginer electrician navigator. Crezi că mă pricep ca să mă uit într-un dosar care, cum e linia succesorală, moștenitori și așa mai departe? Acolo se uită ăia care au facultate pentru așa ceva. Crezi că mă pricep să mă uit pe documente și pe hărți să văd din punct de vedere topografic unde e poziționat terenul? Sunt oameni care au făcut facultăți să citească așa ceva. Nu numai că aveam încredere în oamenii care făceau asta, dar ei analizau și erau atribuțiile lor de serviciu, pentru că erau specialiști. Când ești primar nu ești Vodă, nu te pricepi la toate", a precizat Radu Mazăre la acea dată.

foto: B1Tv

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367