REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Radu Mazăre despre zvonurile legate de scrisoarea medicală a lui Constantinescu: Eu zic să-l ancheteze şi pe medicul de acolo!

Radu Mazăre despre zvonurile legate de scrisoarea medicală a lui Constantinescu: Eu zic să-l ancheteze şi pe medicul de acolo!

Replica API 1 iulie 2014 | 00:00 252

Vestea cum că magistraţii Tribunalului Bucureşti au motivat arestarea în lipsă a preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Daniel Constantinescu, legându-se de faptul că scrisoarea medicală eliberată de spitalul Johns Hopkins Chicago este una falsificată, a aprins spiritele în urbea de la malul mării. În plus, magistraţii ar mai fi trecut în motivare şi faptul că acesta se poate trata de cancer şi în România. După ce Consiliul Judeţean a dezminţit informaţia legată de scrisoarea medicală, primarul Radu Mazăre, aflându-se la Bucureşti, a adăugat că nu există dubii cu privire la veridicitatea documentului medical, care este semnat şi ştampilat. "Acum, poate îl anchetează şi pe medicul din America, pe şeful Secţiei de la Johns Hopkins, nu? Eu zic să fie anchetat şi ăla de către procurorii români. Cât despre întors în ţară, cum să se întoarcă cu plosca şi cu furtunul în burtă? Cum?", a declarat edilul de la malul mării. Menţionăm că acesta s-a deplasat la Bucureşti, acolo unde are un nou termen în dosarul retrocedărilor, ce se află pe rolul Curţii de Apel din capitală, urmând ca miercuri să se prezinte la sediul IPJ Constanţa pentru a da cu subsemnatul în dosarul în care este pus sub cotrol judiciar, fiind cercetat de procurorii DNA pentru infracţiuni de corupţie, la mijloc fiind vorba de cartierul social Henri Coandă.

Cât despre cazul lui Nicuşor Constantinescu, amintim că procurorii au ridicat, la începutul lunii aprilie, măsura controlului judiciar şi i-au permis acestuia să se trataze în Statele Unite ale Americii, la unitatea medicală Johns Hopkins. Însă, în urmă cu aproximativ o săptămână, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a preşedintelui CJC, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv. Avocatul lui Constantinescu a efectuat recurs, magistraţii Curţii de Apel luând decizia de a amâna pronunţarea pentru data de 2 iulie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102