REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Radu Mazăre, în LACRIMI la Primărie: o femeie în scaun cu rotile i-a spus că merge oriunde cu el

Radu Mazăre, în LACRIMI la Primărie: o femeie în scaun cu rotile i-a spus că merge oriunde cu el

Replica API 6 februarie 2015 | 22:11 233

Prăbuşită pe asfalt!

Prăbuşită pe asfalt!

Radu Mazăre

Zi plină pentru edilul de la malul mării! Pe lângă faptul că a fost anunţat încă de dimineaţă despre faptul că procurorii DNA Bucureşti îl aşteaptă la Primărie, pentru a verifica nişte documente, Radu Mazăre a fost compleşit de emoţii şi atunci când o femeie în cărucior cu rotile, în încercarea de a-l lua în braţe, a căzut pe asfalt. Aceasta i-a spus că va merge oriunde se va duce el, că a luat pentru drum două mere şi o sticlă cu apă. În acel moment, primarul a izbucnit în lacrimi. În plus, la faţa locului au venit şi alţi constănţeni, între care şi deţinătorii de tarabe, pentru a-l susţine.

În timp ce percheziţiile erau în toi la Primăria Constanţa, în dimineaţa de joi, 5 februarie, Radu Mazăre a ieşit din instituţie pentru a discuta cu presa. În acel moment, o femeie aflată într-un cărucior cu rotile s-a repezit pentru a-l lua în braţe, dar a căzut pe asfalt. Edilul a ridicat-o, femeia începând să plângă şi să-i spună că nu-l va lăsa singur, că acolo unde va fi dus, va merge şi ea. “Cum să-l bage la puşcărie pe primarul meu? Care mă ajută de 7 ani de zile şi nu mă lasă să mor de foame? Aici stai, Radu, nu pleci de lângă mine! Nu-ţi dau drumul. Am luat două mere să mâncăm amândoi! Am şi apă, să stăm amândoi. Nu pleci de lângă noi! Unde mergi tu, merg şi eu”, spunea femeia în timp ce-l ţinea în braţe pe primar. În acel moment şi Radu Mazăre a izbucnit în lacrimi. “Femeia a văzut de dimineaţă că sunt percheziţii şi a venit aici. Nu aţi văzut ce-mi spunea? Sigur că m-a emoţionat. Eu venisem mai băţ aşa şi ieşisem la fel de băţ. Dar te emoţionează când vezi un om în situaţia ei care vine şi spune că pleacă cu tine, că şi-a luat două mere şi o sticlă cu apă şi că merge cu tine oriunde. Normal. Şi ca ea spuneau şi ceilalţi”, a declarat Radu Mazăre. Întrebat dacă a plâns, şeful administraţiei locale a plecat capul şi a ales să se urce în maşină. La faţa locului au ajuns şi alte persoane, care au spus că se vor strânge la Primărie pentru a-l susţine pe primar. “Să ştim şi noi ce se întâmplă, să ne strângem aici, domn’ primar. Că dumneata ne-ai dat locuri de muncă, ne susţii tarabele, ne ajuţi. Mâine (vineri, 6 februarie – n.r.) venim şi ne strângem aici, să vă susţinem pe dumneavoastră”, au spus oamenii. Cât despre femeia aflată într-un cărucior cu rotile, se pare că a suferit mai multe operaţii acum 7 ani de zile, la coloană, însă fără nici un rezultat. Are doi copii de întreţinut şi locuieşte pe strada Ion Lahovari din municipiu, într-o locuinţă dată de Primărie. „Primarul mi-a dat casă, el m-a ajutat, el mi-a dat bani de medicamente. Şi acum ce să fac? Să dorm în parc? Indemnizaţia mea de handicap este de 293 de lei şi medicamentele mă costă 1.000 de lei. Domnul Mazăre, din buzunarul lui, mă ajută. Aşa mergem cu toţii şi luăm puiul lui Mazăre dar nimeni nu vine să-l susţină?”, a mai spus Aurelia Creţu, de 41 de ani, care este născută în aceeaşi cu primarul Constanţei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218