REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Radu Mazăre mută atmosfera carnavalului din Brazilia în Mamaia

Radu Mazăre mută atmosfera carnavalului din Brazilia în Mamaia

Replica API 3 august 2011 | 00:00 150

Fashion TV defilează cu peste o sută de manechine în week-end

Fashion TV defilează cu peste o sută de manechine în week-end

În cadrul unei conferinţe de presă mai puţin obişnuită, primarul Constanţei, Radu Mazăre a apărut într-o formă de zile mari, înconjurat de manechine, în centrul staţiunii Mamaia. Radu Mazăre a făcut prezentarea evenimentului Fashion TV, care se va desfăşura în acest weekend, după care a dansat în mijlocul mulţimii, ba a şi pipăit câteva dintre manechinele îmbrăcate sumar.

"Începând de vineri, toată lumea este invitată să participe la acest eveniment. Va fi cea mai mare şi cea mai "fashion" petrecere de pe litoral, un eveniment care va dura până duminică. Vor fi prezente peste 100 de manechine, va fi prezentare de modă, concurs de miss, iar în finalul evenimentului, în fiecare zi se vor prezenta cluburile din Mamaia, după care, ultimul club care se prezintă, va rămâne şi va face o petrecere în toată piaţeta Cazinoului, cu absolut toată lumea care ar putea să simtă bucuria de a dansa, de a se distra şi de a-şi petrece vacanţa într-o staţiune cu fete, cu distracţie, cu voie bună, aşa cum avem nevoie cel puţin o dată pe an, pentru că altfel viaţa noastră este grea", a declarat Radu Mazăre. Întrebat dacă şi anul acesta va defila pe podium, edilul a confirmat, însă fără prea multe detalii. "Da, este o surpriză. Numai ca să fiţi prezenţi aici, nu vă spun nici ziua în care voi defila, cert este că putem spune că este un fel de avampremieră pentru carnavalul pe care o să-l organizăm în viitor", a mai spus Mazăre, cel care a apărut în urmă cu ceva timp pe un car alegoric aparţinând Clubului Bellagio din Mamaia, dar şi la carnavalul din Brazilia, de asemenea pe un car alegoric.

"Numai 20.000 euro din bugetul local"

"Aşa cum am spus, fiecare club o să-şi facă propriul lui car alegoric, fiecare club se va prezenta cu animatoare, cu coregrafie, costumaţii, cu DJ, cu muzica lor şi vom putea participa cu toţii, aşa cum am văzut eu în alte ţări. Nu vreau ca la cluburi sau la distracţie, de acum încolo, să vină numai cei tineri sau cei neînsuraţi sau cei care consideră apţi pentru a merge în club. Nu. Vreau să fie o petrecere de bucurie pentru toată lumea, cum se spune de la ţâţă, la barbă albă. Vreau să le mulţumesc celor de la Fashion TV, vreau să le mulţumesc şi deţinătorilor de cluburi, care fac un efort, şi hotelierilor. După cum veţi constata, va fi un eveniment de foarte mare avengură, cu scenă amplă, muzică, lumini, dar cu nişte cheltuieli infime din partea Primăriei Constanţa. Primăria va susţine acest eveniment cu nici mai mult, nici mai puţin de 20.000 de euro. Am făcut în aşa fel, cum nu se face în România, am reuşit să punem cap la cap toţi cei care cred în turismul românesc şi care cred că poate fi promovat pe această temă. Ţineţi cont că va fi difuzat pe Fashion Internaţional şi vor putea vedea toţi ce bogăţii avem noi în România", a mai menţionat primarul Constanţei, Radu Mazăre. Întrebat dacă îl va invita şi pe preşedintele Traian Băsescu, Mazăre a răspuns în modul său caracteristic: "Pe Băsescu nu l-am invitat, îl invită madam Udrea să-i arate frunza", a spus Mazăre, amuzat. De precizat că manechinele care vor defila pe podiumul lung de 50 de metri vor purta costumaţii şi accesorii marca Mihai Albu, Cătălin Botezatu şi Laura Olteanu. Potrivit organizatorilor, evenimentul se va difuza live pe YouTube şi Fashion TV. La final, vor fi premiate cele mai fashion locaţii de pe litoral. Totodată, vor fi premiate şi modelele care se vor înscrie, valoarea premiilor fiind de aproape 100 de mii de euro, constând în promovare şi participarea la unele evenimente internaţionale. După prezentarea evenimentului, Radu Mazăre a îngenunchiat în faţa fotomodelelor, a dansat în mijlocul lor şi le-a pipăit pe câteva dintre ele, "în semn de prietenie", în văzul tuturor turiştilor veniţi să vadă ce se întâmplă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218