REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Radu Mazăre scapă de urmărirea penală dintr-un alt dosar! Iată despre ce este vorba

Radu Mazăre scapă de urmărirea penală dintr-un alt dosar! Iată despre ce este vorba

Replica API 14 octombrie 2017 | 00:27 468

Încă o victorie pentru fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre! Tribunalul Constanța a decis la data de 11 octombrie menținerea deciziei luate de către DNA de neîncepere a urmăririi penale, contestată de către Gabriel George Basarabescu.

Mai precis, la data de 14 iunie, instanța a declinat „competența de soluționare a plângerii formulate de petentul Basarabescu Gabriel George împotriva ordonanței nr. 235/P/2015 din data de 16.01.2017 a Parchetului de le lângă ÎCCJ – DNA în favoarea Tribunalului Constanța”. La data de 28 iunie, dosarul a ajuns pe masa Tribunalului Constanța, iar pe 11 octombrie, magistrații au dat soluția: „Respinge cererea formulată de către petent privind repunerea cauzei pe rol. Respinge excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Constanţa. În baza art.341 alin.5 şi 6 lit.a teza a treia C.p.p.: Respinge, ca nefondată, plângerea formulată de către petentul Basarabescu Gabriel-George împotriva ordonanţei nr.235/P/2015 emise de către D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa, menţinută prin ordonanţa nr.13/II-2/2017 a Procurorului şef serviciu D.N.A. – Constanţa. În baza art.275 alin.2 C.p.p.: Obligă pe petent la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 11.10.2017”, precum arată portalul instanțelor.

De precizat este că Gabriel George Basarabescu se află în conflict cu fostul edil al Constanței de ani de zile, deoarece acesta încearcă să redobândească dreptul de proprietate asupra unui teren de aproximativ 600 de metri pătrați din stațiunea Mamaia, zona Perla.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
draga HORN zic asa draagule apucate degraba si fai omului o felatie.Daca nu ii disponibil personajul te pot ajuta eu in misiunea grea pe care urmeaza sa o ai.Zic sa nu mai mincam kkt asta asa daca tinem cont de deciziile jud.Altfel de parerologi si parelologi is hahaht.Sluuuga.
1
0
Paiatza jubileaza.
2
0
eu da da eu zic asa sa mai slabiti omul cu muscaturile de cur.justitia a hotarit voi mucles.datatori cu parerea se gasesc hahat.deci gataaa slugilor actualmente vopsite pnl in fapt pdlei mascati.japitelor
2
2
Mazare a fost ales cu 70% dintr- prezenta la vot de 30%. A fost ales de majoritatea constantenilor care au stat pe cur acasa.
1
4
Mazare futepe constanteni la pilea goala,ei sasi dea chiloti jos ca tot ei te a si ales ca fraeri nu stie ca tu ai dat case si la politie si la Justitie restul de doare in P--A.
2
2
''mesajul contine caractere nepermis'' penalul draknea este penal, hot, borfas, mincinos, a furat la greu, si-a insusit din domeniile tarii, amintit ptr voturi, a scos mortii la vot? detaliati neadevarul
5
1
Doar parchetul Constanta prin sefii de la putere.Justitia in romania este facuta doar pe ochi frumosi si bani cat de multi.Daca era un muritor de rand putrezea de mult in puscarie.
9
0
Nu mai faceti bai,spume si bale la gura! Cine l-a ales pe asta primar,nu tot majoritatea constantenilor? Ce,ati fost amenintati cu arma? Asa cum voi ati ales atunci Mazare,noi am ales alta jigodie,nu ne-a fortat nimeni sa o facem. Ne meritam soarta de fraieri,nu mai bociti ca babele zalude!
0
10
Orice zi petrecuta de catre acest scofalcit penibil in libertate, costituie o insulta la adresa justitiei.
9
2
un drogoman canceros, cu fata sa ,face reclama la acid sulfuric
10
1
F F F bine circotasi se vor ingramadi acum sa il pupe in rect.Succes pe mai departe.Cei care ccunosc situatia clar inteleg.Restu slugiiiilor sa le fie de capul lor.
7
0
cei care mancati cacat , sa nu uitati ca a fost cel mai bun primar COMPARATI CTA SI MAMAIA DE AZI CU CELE DIN EPOCA MAZARE .
5
10
La cat sau cate milioane a furat, poate plati sa scape de puscarie. Avocatii,judecatorii devin tot mai bogari, intr-o tara saraca. Hotia e de baza...
11
3
Are in afaceri cu Dracnea in Brazilia si cu toti penalii din psd .E actionar la raja ,radet ,polaris
10
3
Mie imi plac miilioanele de euro de la Mazare.
6
8
asta nu a furat singur, multi si-au facut vile si afaceri....cum ati putea crede ca va fi bagat la beci ??? Mazare nu a fost prost....in caz de ceva, va trage pe multi dupa el...
19
3
A vandut tot pamantu din ct a vandut si parcu a bagat blocu
14
2
Forza Mazare
7
21

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369