REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache s-au CĂSĂTORIT! Mireasa a ieşit din penitenciar supărată

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache s-au CĂSĂTORIT! Mireasa a ieşit din penitenciar supărată

Replica API 11 iulie 2019 | 00:17 490

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă. Invitaţii, dar şi mireasa, au ajuns la Penitenciarul Rahova şi au stat înăuntru mai bine de o oră. La intrare, Roxana a avut o dispoziţie bună şi părea nerăbdătoare.

Roxana Mihalache a purtat o rochie pe care o avea deja în garderobă. "Nu am cumpărat rochie, ce rost avea?!", a spus Roxana. Fraţii lui Mazăre, mama şi fiul acestuia au participat la ceremonie, nu şi părinţii Roxanei care, se pare, sunt plecaţi în străinătate. În schimb, a fost alături de ea sora acesteia.

Ceremonia a durat o oră şi puţin, nu a fost o petrecere, invitaţii au stat în jurul mesei şi au sărbătorit cu apă, suc şi fursecuri.

Într-una din vizitele anterioare la penitenciar, mama lui Radu Mazăre spunea că ar fi vrut să aducă pentru acest moment vin pregătit de tatăl fostului edil, în 1975, când Radu Mazăre avea şapte ani, pe care sunt puse etichete pe care scrie ”Se va deschide la nunta lui Radu”. Regulamentul penitenciarului nu permite consumul de băuturi alcoolice.

Cununia civilă a fost oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei, la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut.

La ieşire, mireasa a afişat o faţă tristă. Întrebată de jurnalişti de ce este supărată, aceasta a răspuns: "Cum să nu fiu supărată. Radu este supărat pentru nedreptatea comisă. Verighetele, rochia... nu au sens având în vedere situaţia. Nu este un moment de cancan-uri. Sunt soţia lui Radu Mazăre, nu sunt o persoană publică, iar situaţia prin care trece nu este plăcută",a spus Roxana Mazăre.

Cât despre cele 48 de ore de care miri beneficiează, pentru a marca evenimentul, aceasta a răspuns: "Vom vedea când se stabileşte".

M.P.

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/zi-mare-pentru-radu-mazare-fostul-primar-al-constantei-se-insoara-astazi-in-penitenciar-396439/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masa lu' Mazare tot Jabba the Hutt ramane chiar daca mi ati sters commentul,DACA II PUI IMPREUNA PE UN CAR ALEGORIC SI LE DAI O LINE DE COCA JUR CA SE IMBRACA RADU IN WOOKIE
3
0
Unde pleaca in luna de miere?
0
0
ca tara normala ar trebui s ne doara la basca de ce faace un puscarias. care are tupeu de hot dovedit. deci, liniste cu astia. si sa dea banii si terenurile inapoi. mazare si porcusoru ca amandoi rau zmei pe afara si fetite la parnaie.
2
0
si ce a furat mai da inapoi vreodata? a furat, sanatos este, sta-n puscarie cat sta si cand iese ne rade-n nas zicand uite ca se poate, faceti si voi daca puteti, gruparea lui ne dezarma cu defetisme de genu' :daca erati si voi pe felie ati fi facut la fel, adica a fura nu este o ilegalitate daca esti pe felie, a fura este ceva onorabil si licit daca esti pe felie, a fura este o infractiune numai daca esti un oarecare, doar atunci platesti pentru infractiunea facuta
7
0
Oare nu e timpul sa incetati Cu popularizarea infractorilor de la rahova? Avem destui oameni de valoare in oras .despre ei vrem sa citim. Nu despre infractori si alte nulitati.
12
0
chiar ca, ca sa se imbogateasca toata familia mazare au saracit toata Constanta nenorocitii...au bani pentru progeniturile obraznice si fii lor si nepoti. Au furat javrele cat pentru 7 vieti, lasa ca platim noi imprumuturile si dobanzile pe 30 de ani. Au furat cat toti tiganii din Romania la un loc. Si Roxana aia e nascuta taranca in Moldova la coada vacii, langa Vaslui.
11
0
Muiemazare!
8
1
"iarta-i Doamne ca nu stiu ce vor!"Fruntea sus Radu Mazare & multa,multa sanatate...
1
12
Tuturor dar tuturor celor de sub mine care halasc rahat le spun asa.Maaaars mai lingatorilor de clante,slugilor.Tare fi radule.Timpul trece si cu si fara voia ta.I-ti spune fratele in cunostiinta.Am avut 4merti.Fi tare cu psihicul iesi la activitati si va fi ok.
3
12
Mare carnaval bre!
3
0
i se rupe pula , iese in 5 ani , poate mai repede . Va avea o batranete linistita , iar voi ramaneti sa mancati cacat de oftica , mare oftica .
4
10
A pricopsit pe multi dar nimeni nu a vrut sa-i fie nas. E prea jigodie! Oricum nunta e la misto.
16
2
La puscarie!mazare la puscarie.Ce bine ii sta dupa gratii,printre betoanele iubite atit de mult. Mama lui mazare mai bineavorta decit sa ne capatuim cu infractorii astia distrugatori precum lacustele. Mergeti pe urmele lui roxana care a furat banana si ve.ti da de banii furati de asta! La multi ani in puscarie fam mazare brothers!
18
2
Dansul mirilor a fost atractia petrecerii , dupa care lizeta a facut show dezbracandu-se pentru puscariasii si paznicii prezenti... Cutra de ma-sa, o baba imbatranita in uratenie si rautate tot minte cu vinul de la ta-su pe care l-a omarat cu zile de urata ce a fost , ca si cum mascariciul nu ar avea un copil si ar fi la prima legatura...
16
1
bobu de mazare e suparat de nedreptatea comisa?dreptatea in vizunea lui este sa tot fure fara a da socoteala, se ajunsese incat admitea public ca lumea spune despre el ca fura, dar face, ..........,admitea public ca fura,era un fel de legitimare a furtului,adica era in dreptul lui sa fure pt ca face,in sensul ca sunt altii care fura si nu fac nimic,dar macar asta face,si ce a facut concetatenilor?Constanta arata jalnic, ati fost pacaliti cu toate balciurile si caraghioslicurile lui
24
0
Era si vaca sua grasa de Lizeta pestoaica ! Pardon : cica , slanina ambulanta a ajuns ... avocateasa !
28
1
Ne pisam pe Mazare, pe masa, pe proasta lui si pe stirea voastra de CACAT. NU NE PASA IN PULA MEA SITUATIA UNUI PUSCARIAS. SA ARDA PE RUG
29
3
In 48 ore pe mireasa o va cauta Borcea!!!
35
1
Ce viata de cacat ce nunta de cacat asa cununie civila de cacat n am vazut suc fursecuri si apa si la spital se poate aduce o sampanie viata de cacat amintiri de cacat
21
1
Masa lu' Mazare este Jabba The Hut
16
1
de cand a devenit primar a visat sa se insoare in puscarie. a reusit. universul a lucrat pentru el. bravo
31
3
Casa de piatra! Cu zabrele la geam! Mireasa i-a lasa lui mazare rochia, la cererea colegilor! Aceeasi colegi au declarat ca mazarea nu a fost virgina dar a savurat fiecare moment de dupa nunta. Roxana s-a simtit in plus si, a parasit suparata, dezamagita si nesatisfucuta puscaria.
30
2
Pai stoarfa tinuta 6 ani de fii-su lui vasile blaga cand l-a apucat de chiloti pe exprincipele nicolae al Romaniei a si devenit persoana publica. Vedeti pe fb alina binder a Romaniei persoana publica doar pt acces la chiloti cu ...sange albastru...
20
1
Cele 48 ore se vor stabili cand va fi mireasa la ciclu
29
1
Ce ne intereseaza
20
2
O parte din rude poate ar fi bine sa mai ramana acolo ceva timp.
25
1
Am mai nimerit-o la eba , proasta lui base. Aceasta casnicie se va destrama cam dupa un an...
14
1
Nasi sunt colegii de celula ai lui Mazare, ca doar i-au luat deja si motzul !
23
0
Dragnea e nasic? sau mireasa?
21
1
ce vrajeala cu masa cu vinul special ca "se va deschide la nunta lui radu" de ce n-au deschis-o la prima nunta ?
37
2
asa merita javrele, sa stea in custi. n-ati muncit si n-ati realizat nimik in viata in afara de hotia Tarii Romanesti. Salutari acolo in groapa.
33
5
Sper sa ramana toti acolo pentru o vreme
39
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367