REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Radu Mazăre va fi EXTRĂDAT!

Radu Mazăre va fi EXTRĂDAT!

Replica API 14 mai 2019 | 00:03 847

Radu Mazăre va fi extrădat în România! Anunțul a fost făcut de Jean Jacques Randrianasolo, ministrul Justitiei din Madagascar, citat de express.mg.

Însă, rămâne de văzut cât de repede se va întâmpla acest lucru, existând zvonuri conform cărora nu se poate mai devreme de 2020. De ce? Pentru că Radu Mazăre ar fi cerut azil, iar cererea a fost programată pentru a fi judecată pe 21 ianuarie 2020, timp în care, potrivit legii, nu poate fi obligat să părăsească țara.

Amintim că Radu Mazăre a fost arestat de autoritățile din Madagascar, la data de 8 mai, pentru 6 zile, fiind reținut pe aeroportul din Antananarivo, la punctul de control al documentelor, alături de iubita sa. Și de atunci s-au făcut tot felul de speculații cu privire la reținerea sa, inclusiv că ar fi făcut infracțiuni acolo.

Informația a fost confirmată, la acea dată, de către Poliția Română. ”Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile. Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional. Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat”, potrivit unui comunicat de presă.

Ulterior, pe 10 mai, a apărut și informația conform căreia Curtea de Apel București a dat soluția în privința extrădării, în sensul că sunt întrunite toate condițiile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Base fii pe faza ca asta te varsa! Ca doar nu poate manca cineva rahat ca retardatul asta a furat singur tot cascavalul!
1
0
Tocmai regelui-carpa ferdinand v-ati gasit sa-i faceti statuie? Pai cu regina maria se imperechea cu ofiteri din regimentul rosiori si cu barbu stirbei sub nasucul regelui ferdinand. Mai bine ii faceti statuie reginei maria pe o sosea de centura pt ca prea ii placea sa fie tavalita.
0
0
Panarama maxima sau stand up comedy la Kogalniceanu ? Cum dracului sa faci 2 statui care nu seamana cu personalitatile ptr care ai comandat? Daca localnicii accepta teapa asta de la primarita Ancuta inseamna ca ii pot inlocui lejer pe actorii din Las Fierbinti!!
2
0
La fel si ca la OVIDIU ... cu o statuie din material ieftin -calcar ? PRIMARII MACHEDONI au inventat un nou mod de disimulat paratzii ? Speram ca edilul din com. Poarta Alba este mai cinstit !
1
1
si prejudiciul cum il recuperati?daca-l mai recuperati. Multi dintre acolitii bobului de mazare cred ca sunt cacati in pampersi daca are sa fie asta adus in tara, are sa urmeze circul aferent care are sa faca deliciul poPULIMII asta ca sa va distraga atentia, adica sa va multumiti doar cu CIRCUL, ca sa nu mai aveti si alte pretentii precum recuperarea prejudiciului.
1
1
Ok , asteptam Gabi stan , Babu si multi altii machedoni sa intre la parnaie !! sa nu uitam de blocurile lui Babu care nu au autorizatie si cad pe tine .
3
0
porcul de stroe a furat in colaborare cu porcusor,vaca de giju apa din aqviferul prebalcanic de la hagieni si l-au vandut jidovilor,partea interesanta este ca acuma i-i fura si pe jidani si imbuteliaza apa vie de acum 23000 ca apa cumpana care a ajuns sa vanda 90 de milioane de litri de apa,sursa evident falsa fiind padurea vrajitoarei cu un put de mare adancime,hoti de hoti in romanica dar parca da-l vad pe che mazarel dupa gratii parca mai sper ceva de la chioara noastra de injustitie
3
1
Te asteptam cu mare drag.
4
0
Considerati legal si moral Neversea pe plaja reabilitata cu bani europeni,in centrul orasului? Nivel de zgomot maxim si dupa o plaja infestata unde copii se joaca in nisip.
9
2
Citeste gligore sa vezi cam cati copii ai regelui ferdinand semanau cu el. Daca ai sai copii nu semanau cu el - vezi tolanelile reginei maria amatoare de cardan- d'apoi cum sa semene statuia cu regele ferdinand?! Curvasarie regala! Bani sa iasa din statui.
8
4
Ai furat mai mult decat tiganii si puscariasii, un om de nimik
9
3
nu mai e monument ONU cum zicea retardatul de fisu care face studii in anglia din banii nostri?
11
3
O intinde paiatza si de acolo.
10
1
Mi-a povestit o cunostinta o faza petrecuta in zona Capitol, pe vremea cand defunctul Iordache avea pretentii de nas al orasului nostru. Fiul sau, Renato parca il chema, s-a certat in trafic cu cineva, s-a dat jos din masina la semafor si i-a spart parbrizul cu o bata acelei persoane. Cand a crapat tatal sau, s-a facut mic de tot, ca nu mai avea cine sa-i asigure spatele. A devenit copil docil. La fel si figurantul asta junior al lui Pastaie. Nu o fi el violent, dar are multe basini in cap. Mare vedeta, domnule! Mare capacitate, pretios exemplu pentru generatia sa.
15
2
Da, am vazut si eu pe pagina de fb a ziaristei Maria Cica de la TVR: e incredibil Cum poti dezveli 2 statui care nu seamana absolut deloc cu personalitatile pe care le reprezinta!!! Culmea e tupeul lui Belu care ii apostrofeaza urat pe cei care sunt de alta parere si nu vrea sa explice cine este autorul statuilor si cat au costat!!!
10
4
Hai raducule acasa! Unde-i mai bine ca acasa? Chiar daca te muta astia la Poarta Alba,esti printre ai tai,si,poate te aleg mister penitenciar,faci si acolo carnavaluri.Trec anii imediat,maine poimaine faci 70 si te liberezi si tu....
14
2
Acum cativa ani, mucosul de fii-su' se dadea cu Jeep Grand Cherokee prin Mamaia. Cel cu numarul "WRM". Cand am vrut sa intorc in giratoriu, la Cazino, el venea cu viteza. A incetinit, m-a lasat sa virez, apoi a stat in fundul meu insistent, pana m-am dat deoparte. Daca puneam brusc o frana, isi infigea nasul in curul meu. M-a enervat atitudinea lui. Mai avem putin si-l bagam in ma-sa. Avea fite de vedeta, precum fiii lui Petrica Iordache. In cazul astora, s-au linistit dupa ce a fost omorat tatal lor pe Plaja Modern. Aveau si ei talente de vedete, se dadeau jos in trafic la oameni. Cacati.
18
1
oricum am in plan sa plec din Madagascar , ma doare la calcai
4
7
SCANDALUL MOMENTULUI IN JUDETUL CONSTANTA a kogalniceanu UNDE PRIMARITA belu ancuta daniela A INAUGURAT 2 STATUI A LUI m kogalniceanu si a regelui ferdinand statui care dupa parerea la o multime de ziaristi, oameni de cultura care zic CA STATUILE NU SEAMANA DELOC CU PERSONAJELE ISTORICE m kogalniceanu si regele ferdinand. In plus primarita belu refuza sistematic sa spuna cine e autorul statuilor si cat s-a platit ptr ele din bugetul local!!!
13
1
Il doare fix in pula
4
8
Sa-i uram atunci ... La multi Ani!
12
2
la fel ca udrea ?
8
2
O sa i beliti pula lui pastaie pana in 2020. A intrat o.n.u pe fir si si a dat seama de golaniile d.n.a,diicot,dias, etc
5
19
Pregateste rozeta pastaie. Te n gura de papagal romel.
23
4
Asta se deghizeaza in fetita si asa o sa treaca puscaria mai usor fiindca lui ii plac deghizarile de tot felul doar cu bani furati sa ramana asta e miza pt.Radu,fiisu,masa,frati sa nu le treaca astora prin cap sa faca confiscare extinsa.
14
3
Pana in 2o 2o pretenii mei pzdistii dau amnistia si gratierea si ati muncit de pomana!
16
4
Daca ma extradeaza candidez din puscarie si voi ma veti vota scalvii mei, toti in frunte cu sluga mea personala fagabou.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369