REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Radu Mazăre va munci în penitenciar! Cum îşi petrece fostul edil al Constanţei timpul după gratii

Radu Mazăre va munci în penitenciar! Cum îşi petrece fostul edil al Constanţei timpul după gratii

Replica API 15 iunie 2019 | 00:00 265

Mama lui Radu Mazăre şi-a vizitat fiul la Penitenciarul Rahova. După vizită, aceasta a făcut mai multe declaraţii referitoare la cununia ce va avea loc cu Roxana, dar a anunţat şi faptul că, de luna viitoare, fiul ei ar putea merge la muncă. "Este priceput ", spune mama fostului primar al Constanţei.

Ce-i spune mama lui Radu Mazăre fiului ei atunci când îl vizitează şi ce-i răspunde fostul edil? "Îl încurajez, îi spun că o să treacă, el îmi urează sănătate". Mama fostului primar a făcut declaraţii şi cu privire la cununia care va avea loc în penitenciar. Ea a precizat că şi-ar fi dorit să-i aducă la nuntă vinul pe care tată lui l-a păstrat special pentru momentul în care Radu Mazărea vrea să se însoare, însă nu a primit acordul. "Roxana vine la sfârşitul lunii în ţară. Nu am ce să-ia duc la nuntă. Soţul meu, în 1975, când Radu avea 7 ani, a pus vin în sticle şi pe etichetă a scris că se va deschide la nunta lui Radu. L-am întrebat dacă pot face cerere de aprobarea să deschidă o sticlă, nu se poate", a spus mama lui Mazăre. Cât despre naşi, aceasta spune că nu ştie, exact, cine vor fi. Radu Mazăre îşi doreşte pe cineva, însă nu a dezvăluit numele.

Pe 5 iulie, Radu Mazăre îşi va serba ziua de naştere şi, tot atunci, cel mai probabil va avea loc şi nunta. "Pe 5 iulie e ziua lui şi vrea să o serbăm, dacă se poate cu toţii că, de regulă, intră două persoane la vizită. Vor fi fraţii lui, eu, fiul lui şi Roxana, stăm la masă faţă în faţă, nu ne privim prin geam ca acum", a mai dezvăluit mama fostului edil completând, totodată că "am lucrat mult de-a lungul anilor cu el, să se însoare. Dar, lumea s-a schimbat. Tinerii nu mai pot pun preţ pe hârtia aceea. Nepoţi am, doi: un băiat, Răducu, şi o fetiţă, de la Alexandru, acum, nu ştiu ce să zic, dacă vor face un copil. Cred că o şi iubeşte (n.red.pe Roxana), că sunt împreună de ani de zile. E o fată foarte bună. îi mulţumesc că-i alături de el acum, în situaţia grea. E de apreciat, nu multe ar face asta, la perspectiva pe care o are Radu, condamnat la 9 ani cu închisoare. O iubeşte, dar o şi respectă. A vrut să facă un gest care să compenseze această dăruire a Roxanei".

La vizită, Radu Mazăre nu are voie să primească mâncare gătite, sunt nişte reguli stricte pe care vizitatorii trebuie să le respecte. Aşa că, mama lui i-a adus câteva alimente cumpărate de la un producător, musai etichetate. "De mâncare i-aş fi adus de toate şi l-aş fi răsfăţat, dar nu am voie. Totul trebuie cu ambalajul producătorului, şi ştampila. Nu pot să-i aduc nimic. Am cumpărat direct de la producător mezeluri, produse care ţin. I-aş fi făcut prăjiturele, mâncăruri care-i plac",a spus mama lui Mazăre. Întrebată cum îşi ocupă fiul ei timpul în puşcărie, ea a răspuns: "Citeşte, la televizor se uită mai puţin, cei cu care e acum în cameră sunt turci şi se uită la seriale turceşti. Lui nu-i plac. Nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru mic, se învârte în cerc două ore, nu are cum să facă mişcare, ar face exerciţii, dar nu mai are cum să facă asta. S-ar putea, de săptămâna viitoare să se ducă la muncă, nu ştiu ce, sunt mai multe secţii, eatelier auto, tâmplărie...e foarte priceput, este îndemânatic ", a conchis mama lui Radu Mazăre.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@hasane sa-ti traiasca nevasta te mai eliberezi in viata asta ?
0
0
Dna Gabi,sa nu uitati borcanul cu vaselina ca o sa l doara curu pe Radu, aveti grija de ceva de tras pe nas ,ceva bun ca are nevoie acolo. Ati distrus orasul nostru ,ati furat tot, balena ,racu,dospinesca, toata clica voastra sunteti miliardari.Dumnezu nu doarme dna Gabi, minorele care v ati batut joc de ele ,sunt multe blesteme si filmulete..isabela stie multe,mirea stie mai multe.. Ati belit pula Dna Gabi,o sa vina un mare cutremur..
2
1
@faruk , ce faci tati ? te pupa tata. cum iti mai merge ? De la bulau iti scriu .
1
0
Sa lasati cate un mesaj toti va pup jos
1
0
Da unde sunt banii
0
0
Respect ptr Mazare ?---ptr ca orasul a ajuns de plins ?---nu ne-am bucurat decircul facut la Mamaia ci am plins de cum ajunsese statiunea----sa stea acolo si banii inapoi
4
1
Putin RESPECT ,va fost Primar ,cat va dat a fost bine,cand vedeati distractie pa strazi era bine,cand primeati puiul,uleiul si faina era bine,autorizatii de constructi...etc..Dar asa e Romanul uita si injura...A gresit va plati ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa va bucurati de necazul unui om...
3
9
Chiar nu vrem sa stim ce mai invarte smochinitul ala. Stim insa ce invartely a facut.
5
2
Puscarie cel putin 50ani cat a distrus cinstanta tot terenu a vandut excrocu asta flamandu a vandut si parcu tabacarie
9
1
MULT MAI MULTA COMENTATORILOR DE CACAT.O SA IMI SUGETI PULA MEREU NON STOP.AM AICI TOATE CONDITIILE SI MI SE RUPE PULA DE VOI ZDRENTELOR SI GUNOAIELOR FASCISTE.
2
7
cum draq acest tigan de ferentari s-a facut primar al constantei,desigur sub indrumarea mosadului,dracnea si veorica si-au dat si fecioria catre jidani,tezaur,petrol,gaz,teren agricol iar stroe porcul a plusat cu apa ,care va devenii cat de curand mai scumpa ca benzina,la babuini costa de patru ori mai mult ca si gazul
8
1
inchis la puscarie cu celelte javre, s-a facut dreptate. cand nu ai vrut sa retrocedezi terenul lui bunicu faceai pe arogantul. noi te-am bagat , am facut plangere penala la parchet ha ha ha
5
0
Modificare legii. Cei care nu platesc prejudiciul in totalitate sa nu beneficieze de nici o zi in minus de la pedeapsa, sub nici o forma. In acel moment bugetul tarii se va echilibra, vor venii banii furati de infractori.
12
1
Scursura asta care a distrus orasul cu HCoanda etc,sa dea toti banii priiti spaga si furati inapoi, in rest, nu ne intereseaza ce face..sper doar ca pana iese, sa nu mai aiba miile de euor in cont, ca statul isi recupereaza prejudiciul..vrea la munca, ca spera sa iasa mai repede,sa se intoarca la milioanele de euro ce il asteapta in banca..nu vrem sa stim altceva despre bufon decat ca a dat tot banetul inapoi, ala furat si ca isi ia cartierul HC pe strada lui..nu vin tiganii sa te viziteze acolo?ca vb. ceea, ai luat 1milion de euro spaga pe acest proiect si ne distrug linistea,casele,masinile
12
0
RECUPERAREA PREJUDICIULUI !!!
20
2
drogatule!!!!
11
0
Sa imi mananci coaiele bai asta de la replica hai nu te mai tine dupa pula mea ca nu sunt interesat nici de tine nici de slugile tale de la replica ia le tu si futele
1
13
eu eu zic asa.toti dar toti cei care stau cu grija sa se incoloneze si sa io .uga.posibil sa isi aduca nevestele penrtu penetrare.eventual si mamicile.toate bune Radule.nernici sa spumege
0
16
Un golan care a nenorocit Constanta si a transformat statiunea Mamaia intr- un cartier de betoane. Cei care il tot mediatizeaza probabil sunt aliatii lui la faradelegi.
21
1
E si normal ca antenisti sa ii planga de mila lui Mazare ca doar si Varanu are de platit 60.000.000.euro decizie judecatoreasca dar cu PSDisti la putere a tot tras de timp or excroci astia care deocamdata stau linistiti pentru ca la putere sunt "baieti nostri "se gandesc cu groaza la posibilitatea pierderi alegerilor parlamentare de catre PSDisti.
21
1
Cam dese stirile despre paiatza.
24
1
Terminati cu asta. Nu ne intereseaza
20
2
Comunitatea din SUA il iubeste pe mazare , face 4 ani maxim !!
4
16
Toti cei care-l plang pe escrocul de mazare sunt sigur ca au beneficiat de multe avantaje in era de dominatie a acestui gunoi si in primul rand cred ca milogul de Ciutacu, un alt escroc inca nedovedit, care ne prezinta la TV cat de umani sunt cei din clanul mazare.
27
0
Rusine sa va fie la toti din mas-media care il plangeti zi de zi pe acest condamnast. Ce urmariti e intrebarea ?
27
1
Fii tare tare , Radule. Constantenii sant laturi de tine, exceptie hastagii sorosisti si drogatii.
2
28
Cu banii furati i-si aranjeaza o detentie cat mai confortabila si fantezista. Familia ocnasului de lux si o parte din presa sustin o campanie de imagine care spune multe.
18
2
Mazare primar!!!
1
25
mirela pascal trebuie sa locuiasca cu mazare in parnaie ca sa relateze toate amanuntele despre activitatea lui. Ce face, ce mananca, cacutza moale...
16
0
Sobolanu e prins in cusca . IL doare undeva pe el si intreaga familie cnd ei stau pe teancuri de bani avand miliarde in conturi.Mai sta un an si scapa maimutoiu.E in puscarie vrea nunta de ziua lui , vrea invoire cu fantezi sexuale in loc sa-l futa aia acolo.Banu vorbeste.Nimeni nu spune de recuperarea prejudiciului.
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218