REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Radu: Nu mai stați la seriale și mai luați-vă o slujbă, să vă plătiți facturile la căldură! Video

Radu: Nu mai stați la seriale și mai luați-vă o slujbă, să vă plătiți facturile la căldură! Video

Mirela PASCAL 7 februarie 2023 | 00:00 8841

Cristian Radu vrea să-și spele păcate și le închide gura seniorilor din Mangalia cu 400 de lei și un tort…! Bine, nu tuturor, doar celor care împlinesc 70, 75 și 80 de ani. Așa că i-a chemat la Casa de Cultură pentru a le înmâna cadoul, ocazie cu care a ținut să transmită celor care l-au ales că trebuie să-și mai ia o slujbă pentru a plăti facturile.

Radu: Nu mai stati la seriale si mai luati-va o slujba, sa va platiti facturile la caldura! Video

Cristian Radu a explicat, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Casa de Cultură Mangalia, de ce a scumpit prețul gigacaloriei facturat către populație: pentru că se făcea risipă. ”Oamenii dădeau drumul la căldură în calorifere. Și apoi nu făceau nimic, se uitau la televizor la telenovele”, spune Radu. ”Trebuie să ne întreținem singuri. Eu așa spun. Și-n afară țării, când nu te ajungi cu banii, îți mai iei o slujbă. Este anormal să ai cameriste din Filipine, pe litoral, vara, când ai 1000 de șomeri declarați. Nu mai poți să subvenționez căldura, transportul în comun… și oamenii stau acasă, se uită la televizor pe toate serialele și mai și critică. Un om care nu face nimic în acest oraș, n-am ce să discut”, îi anunță primarul. Cu alte cuvinte, mangalioți, mai luați-vă un job să vă plătiți facturile exorbitante la căldură!

Video:

O fi adus Radu oportunități de muncă în Mangalia și nu știe lumea?! Paradoxul este că cei 1.000 de șomeri sunt angajații sezonieri, inclusiv cameristele, care în extrasezon îi bagă în șomaj angajatorii din stațiuni. Iar cameristele din Filipine nu plătesc facturi la căldură mai mari decât salariul, deoarece Filipine este o țară tropicală cu temperaturi între 24⁰-34⁰ tot anul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred că soluția este să fie montate repartitoare la fiecare calorifer. În acest fel dacă nu folosești sufrageria poți să închizi caloriferul. Același lucru e valabil pentru băi, pentru bucătărie unde oricum se face căldură pentru că acolo se gătește, pentru un dormitor pe care nu-l folosești. La București așa se procedează. Pleci în concediu la munte o săptămână, închizi toate caloriferele. M-am bucurat când am aflat că se vor monta repartitoare și în Mangalia. Dar s-a montat unul pe scară! Comunismul s-a terminat de mult. În felul acesta nu este stimulată economia. De ce să-ți închizi caloriferul dacă plătești la comun. La București pentru 4 calorifere plătești un serviciu de calcul de 18 lei. La Mangalia, chiar dacă nu ai niciun calorifer, ești debranșat, tot plătești un serviciu de calcul de 7,6 lei. Dar la București cei care fac calculele lucrează cu o bază de date mult mai mare și nimeni din București nu se debranșează. La București gigacaloria costă 346,5 lei. La Mangalia văd că este 838,18 lei. Deci dacă domnul prim ar vrea economie să meargă cu repartitoarele pe fiecare calorifer. În acest fel locatarul va face economie și subvenția plătită va fi mai mică.
2
1
,,Afară” adică în străinăt**e!? Acolo încălzirea centrală funcționează. Acolo centrale de ,,apartament” se instalează doar în cabenele de la munte. Domnul primar are o scuză. Nu e inginer. Dar e economist. Cea mai economică modalitate de încălzire este încălzirea centrală. Cei ce au lucrat și lucrează în naval știu acest lucru elementar. Sistemul de încălzire și aer condiționat la vapor este centralizat. Nu este descentralizat. Nu avem la fiecare cabină aer condiționat și centrală de ,,apartament”. Dumnealui face reclamă celor ce vând astfel de echipamente. Merge pe urmele catastrofale ale primarului de Galați care a desființat încălzirea centrală în oraș. La Galați încă nu există soluție pentru blocul care a explodat de la gaz, în urmă cu 3 ani. Bloc abandonat, locatari pripășiți pe la rude sau stau în chirie cine știe pe unde, despre răniți nici nu știm dacă mai trăiesc și cum mai trăiesc.
1
0
Prima care ar trebui să se autosesizeze este chiar conducerea S.C. GOLDTERM MANGALIA S.A. pentru că domnul primar îi știrbește prestigiul în fața clienților. O rețea de termoficare construită în zeci de ani vrea domnul primar să o abandonăm și dorește să dezvolte o altă rețea pe gaz, concurentă și paralelă cu niște furnizori de echipamente pe care să le plătească populația? Acum, în mijlocul unei perioade în care se pune cu acuitatea drămuirea resurselor energetice în toată Europa datorită războiului de la graniță. Ale cui interese servește domnul primar?
1
0
Cei 1000 de someri declarati sunt cameristele si ospatarii, care in extrasezon ii baga angajatorul in șomaj. Nepriceputu trimite cameristele sa se angajeze cameriste. Noaptea mintii! Salariul de camerista este mai mic fata de factura la caldura pe o luna. Camerista din Filipine nu plateste facturi la caldura in extrasezon, in Filipne temperatura cea mai mică, din tot anul, este 22⁰. Ati uitat subiectul principal: subventia eliminata de Radu este compensata de stat. Constanta are subventie de 720 lei/gcal.
1
1
Are dreptate chiar daca voua astia de la Replica va sta in gat.Denaturati mereu ce spune si ce face si il denigrati continuu. E de departe cel mai bun primar din judet.
1
6
Domnu Radu Cristian ar trebui sa explicați cetățenilor cele 1000 de voturi de unde mai exact au venit in ambele mandate, cum aduceți dumneavoastră oameni din constanta și le faceți vize de flotant înainte alegerilor pe care ii aduceți dupa sa va voteze!
2
0
Primarul asta munceste noaptea si doarme ziua. Mai nene,telenovelele sunt dupa ora 20,cand omul e acasa cu familia si face ce vrea cu timpul lui liber.Daca in orasul asta era un teatru,un cinematograf,o sala de spectacole poate se ducea omul sa vizioneze ceva,dar asa i-a ramas doar televizorul la Mangalia. Aduna seniorii la Casa de cultura si vine specialistul in resurse umane si da un comunicat:la munca !! Primare,te-ai uitat in ochii oamenilor care au varste venerable,70,80...sa vezi daca merita macar respect? Sunt primii care platesc in fiecare an taxele si impozitele,renuntand la haine,alimente,medicamente. Un eveniment de premiere a seniorilor a fost umbrit de un primar obosit si depasit de p*****a gestionare a urbei.
4
1
Nu mai bine plecăm toți în bejenie să-i rămână primarului Radu un oraș de vânzare?!
4
1
Păi dacă nu sunt c***e de unde muncă ?
2
0
De ce statul acordă facilități fiscale pentru angajarea unui străin care oricum ia mai mult decât un r*mân? De ce nu se facilitează angajarea r*mânilor? Jeguri trădătoare de țară de sunteți.
5
0
PE FACEBOOK MA GASITI LA PAGINA ALIN IOVAN.MUNCA ESTE PENTRU UTILAJE.M-AM DESPARTIT DE SOTUL MEU CHENARU CORNEL DIN RASOVA INTRE TIMP AM MAI PESCUIT CATIVA FRAIERI SA IMI PLATESCA CHIRIA UNDE LOCUIESC. DAR NU IMI PLACE MUNCA.GAZDELE IMI CER BANII SA LE ACHIT CHIRIA AM DOI BAIETI DE 17 SI 20 DE ANI SI NU GASESC FUTELNITA SA MA BARVADESC CU DIFERITI GOLANI.SUNT DISPERATA AM SCRIS PE FACEBOOK CA SUNT PROFESOARA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT IN MACIUCI SI SUNT COMISAR DE LA VILA DE GESEEL...VISE DE TAMPITA !
3
0
Poate ne va explica si noua cetatenilor orasului D.N.A.-UL cum ai muncit tu RADUCULE in 3-4 locuri 24 din 24 ca sa iti faci averea colosala , tu si smecherii care ii ai pe linga tine!
15
1
Bravo Radule ai dreptate,au sarit toti puturosii cu comentariile
8
8
Bai JEGULE ai facut praf Mangalia de cand esti tu la butoane,vezi trotuarele din ;colonisti;,care leai stricat acum 4 ani,si le-ai lasat in voia sorti,gropile din strazile Mangaliei etc..nu tie rusine sa mai comentezi?gospodarul lui peste.
11
1
Domnule primar,cum sa-și mai ia oamenii o alta slujba când tu impreuna cu jegurile alea de consilieri PNL ucideți și Închideți activități economice?Oare DNA-ul degeaba v-a pus sechestru pe avere?
8
0
Nu inteleg comentariile astea. Voi l-ati ales! Fiecare localitate are primarul pe care si-l merita!
6
7
tu ai doua joburi, ca esti bugetar. cum te descurci cu salariul de bugetar, ca este cam mic. Poti sa-ti achiti danganalele?
6
0
E normal ca mama mea cu o pensie de puțin peste 2000 de lei sa plătească jumăt**e din pensie la întreținere? Cu restul trebuie sa plătească celelalte utilități,mancare, și pastile. Are 73 de ani. Bătaie de joc, nenorocitule. Sa iti dăm la m**e.
17
2
Da-mi tu loc de muncă pe timp de iarna tâmpitule ...
15
2
Pretul este f mare si pt cei care au serviciu la santier de ex. Ai salariu net dupa 8 ore de sudat in frig 3500 lei. Da, vine caldura 1500 lei, copil, mancare etc sari de 5000 lei. Dupa 8 ore de inghetat te duci chelner, sau crezi ca toti contribuabilii stau la anaf la cersit prin crasma in butic? Pai cand a venit PNL tau la butoane ati spus ca reduceti impozitarea muncii cinstite nu ai spus ca faci Gga 900 lei.
15
0
Când Dumnezeu vrea sa te piardă, întâi îți ia mințile . Adio Cristi Radu.
17
0
Absolut firesti comentariile facute! rata somajului este atat de mare in Mangalia, in toata tara, de fapt. Si nu doar pe litoral, ci si in domeniul constructiilor este adusa forta de munca de peste hotare. Exista cerere de forta d emunca, exista locuri de munca, insa romanul prefera sa stea acasa, sa nu rateze nicio telenovela turceasca. Ce este gresit in afirmatia asta? Deranjeaza pe prea multi??
10
18
Din pacate tot Radu va iesi primar la alegeri. Stiti de ce? Pentru ca intotdeauna Stroe a avut grija sa fie contracandidat de la PSD un "nimeni", o persoana care nu are nici o sansa ever, mereu a pus un "iepure" sa fuga in alegeri vezi Doamne contracandidat contra PNL, doar pentru ca Radu sa iasa la final primar. Asta este clasa politica, asta este conducerea Constanta a PSD in frunte cu tov. Stroe. Stroe le rezolva el pe toate, astfel ca si masonii lui Radu sa fie multumiti. Stroe trebuia demult sa plece, a fost falimentar pentru PSD Constanta. Si este in continuare.
12
2
La cum a distrus Radu orașul nu ma mai mira nimic din partea lui! Unde nu este creier nici Dumnezeu nu cere!
11
1
Luați cu pâine!
3
0
Stati linistiti,cu o asa clasa politica si cu asa contracandidati tot Radu o sa iasa primar.Aruncati o privire asupra clasei politice din Mangalia - PSD condus de Tanase Neculai, toata lumea din Mangalia stie cine este Tase si ce a facut sa ajunga acolo, Menabit Ozy,reprezentantul PER,un partid corupt avand presedintele partidului arestat pentru luare de mita. Ozy,nu am vazut sa faci publica arestarea sefului tau,ai tacut si asta spune multe despre caracterul tau. Pe cine sa votezi?! Cu bune cu rele,Radu o sa iasa iar primar,nu are contracandidat,asa-i politica,iese cine trebuie sa iasa!
8
2
Sunt cel mai sărac și cersator Jmecher , toată viața mea am fost un INTERLOP CERSATOR !
1
4
Bă hoțule, terminatule! Sa fii de c***t
10
2
mai luati-va o slujba sa platiti pensiile speciale si asigurarea medicala a celor care ies la pensie la 50 de ani! asta trebuia linsat dupa ce a afirmat chestia asta dar suntem o tara de p****i deaia o ducem rau si giboni ca el isi bat joc de noi si ne sfideaza, el ce mm munceste de are bani?
23
1
Pe asta l-ati votat? Nu cred asa ceva, un gospodar al urbei, care face rost de bani pentru administrarea urbei marind taxele si impozitele. Mamaliga, odata si odata, tot rabufneste.
13
2
Radule tu ori esti p***t ori ii iei pe oameni la mishto,hai sa spunem ca ai dreptate cu toate ca nu ai pentru ca acei oameni buni de munca decat sa ishi ia inca un serviciu la acei patroni romani care considera angajatul sclav si il platesc cu minimul pe economie mai bine pleaca afara unde doar cu un serviciu castiga mai mult decat cu doua la genul asta de patroni despre care am spus mai sus,e adevarat ca mai sunt si alti buni de munca cum ar fi:traficanti de droguri sau de femei,manglitori si alte specimente dastea dar pe astia nu o sa ii vezi tu niciodata la munca lucru pe care il stii foarte bine caci si tu tot un hot esti,bieneinteles ca nu te compari tu cu astia caci politicieni fac parte din alta clasa de hotie"vorba lui Dem Radulescu dintrun schech"si atunci au mai ramas bolnavi si pensionari cu vechime completa dar cu pensii foarte mici. Mai ecscrocule decat sa vii cu explicatii dastea mai bine spune dece caldura din Mangalia are printre cele mai mari preturi din Romania daca nu chiar cel mai mare,asta sa le explici oamenilor care te-au votat primar si celor care nu te-au votat dar locuiesc in Mangalia.
22
2
In momentul asta chiar ma gandesc sa candidez , deja exagerezi, eu cu echipa mea nu te mai sustinem.
11
3
ce prieteni am fost cred ca e timpul sa ne lasi domnule primar,Lucian Nichita cred ca va fi urmatorul primar.
8
1
poate ar trebui mai multi candidati la functia de primar..ar fi inca o slujba.
12
0
Mai trebuie sa ne luam un serviciu după ce am muncit cite 50 de ani și am contribuit cu sume importante de bani la casa de pensii? Și de ce trebuie sa sponsorizam noi guvernul pentru a face pomeni electorale?am ajuns ca să luam pensii aproape cit cei asistați, după ce am muncit o groaza de ani.guvernul nu a avut bani pentru a mari pensiile cu rata inflației, în schimb are bani sa mărească pe la anumite categorii de salariați sau pentru pomeni.multumim de sfaturi, căci numai cu acestea am rămas după o viata de munca!
22
1
Asta pare instigare la sclavie... Si asa un singur job suficient sa termine fizic si psihic pe oricine..... Nu asta e solutia prietenas....... Oamenii mai au si viata nu doar sclavi la corporatii si altfel de profitori de pe urma...Nu trebuie sa inhami oamenii la jug... i-ati tu 10 joburi......
15
1
Are perfecta dreptate,asa este.Importam personal din Asia si mangaliotii nostri refuza sa munceasca,se plang ca nu sunt locuri de munca si internetul este plin de anunturi de angajare.Romanasii nostri vor un loc de munca unde sa stea linistiti,sa fie programul bun,sa castige bine si eventual sa mai fie loc si de furat.Nu ne mai facem bine oameni buni!
10
18
Ti ai atras ura tuturor. Într adevăr este un procent f mic care ar trebui sa muncească, dar vezi tu o anumita categorie trăiește din alocațiile copiilor și ai i ai dreptate , dar sunt putini aceia. În cea mai mare parte oamenii ar dori sa meargă la munca, dar la un job care li se potrivește. Fiecare are pregătirea lui. Nu poți trimite un director de hotel vânzător doar ca nu ai vrut tu sa subvenționezi caldura, mai piticanie. Dacă sunt doi profesori într o familie, bugetari cu salarii mici, sa mai meargă și la strung el, nu? Când sa facă asta și unde ca șantierul s a dus dracu, lumotexul l ați împovărat de taxe și a plecat spre o tara care ii creează condiții, iar job urile au rămas de vara. Îți întra f multi bani din taxa de stațiune care s a reintrodus, unde sunt? Îndrăznești sa mai și candidezi. Ai tupeul sa mai ieși pe străzi. Tu ai munci oriunde? Tu ai furat pana și alegerile în primul mandat. Amanta ta Alina, de ce ai vrut o directoare și nu ai lăsat o o biata funcționare ca și asa nu are studii. Mincinos esti, cu furatul le ai eu zic sa te bagi și pe un trainer de dezvoltare personala.
18
3
Vedeți la anul să votați iar acest excroc nemernic cu navetiștii lui ,sau vreun acolit, va ngura de idioți Radu ati votat Radu aveti
16
3
Poate are niste posturi vacante pe la primarie de bagatori de seama ca acolo vreau si eu.In Mangalia nu ai un loc de munca permanent si se vorbeste de un al doilea job!!Stie cati someri are orasul? I-a chemat la pomana pe pensionari si pe urma i-a luat la rost ca se uita la telenovele. O vrea sa vina pensionarii sa faca trotuarele,strazile ramate de diverse firme care ce ziua zidea,noaptea se surpa. Daca tacea,filozof se facea!
18
1
Omul are dreptate,te bagi in politică si furi.Pardon, iti suplimentezi veniturile ca sa platesti gigacaloria.Cristian Radu ,daca nu s-a mai putut intretine din spagile de la Garda Financiara si-a luat un job in politica si acum este considerat cel mai bogat " baron" de pe litoral(milionar in €).Cine nu crede sa citeasca pe net pe ce avere i-a pus sechestru DNA ul.
18
1
Daniel Slavescu + Iuliana Petcu = Love Love Love
8
3
Si de copiii nostru cine are grija?!?!? Dupa 9-10 ore de munca la privat te mai piti duce la alt serviciu? Rusine!!!!!!!
20
0
Cel mai p***t primar ever ,se laudă că a făcut,a făcut ce? Tot ce a făcut e p***t e de mântuială e bătaie de joc a banului, faleza e de 2 lei, a turnat niste asfalt cu saga de la care sigur papă,saga care toarnă și la prima ploaie realizăm că sta apa in gropi, a stricat trotuare și nici după mai bine de 3 ani nu sunt inapoi cum erau ,merg copiii la școală pe strada că trotuarele nu mai sunt, plătește din banii noștri zeci de navetiști de la Constanța aduși de el zanfir de la locală, calin , și nu mai zici că Zanfir e certat cu legea dar el e șef, nu uitați că în 2024 aveți șansa să scapati de acest specimen și să se ducă de unde ....a venit
18
0
Radu labă tristă!
20
0
Sa mă f pe mă ta tactu nevasta ta alina amanta și pe toți care te au votat piticul porno cu putza mică că tine
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367