REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Răducu Mazăre: N-aş da o româncă pe zece englezoaice!

Răducu Mazăre: N-aş da o româncă pe zece englezoaice!

Replica API 26 ianuarie 2013 | 00:00 163

Răducu, fiul edilului din Constanţa, Radu Mazăre, student la Londra, abia aşteaptă vacanţa de vară, căci duce dorul fetelor noastre. Răducu Mazăre (19 ani) este conştient că trebuie să-şi facă un viitor, aşa că rezistă cu stoicism programului cazon din căminul Universităţii Regent's American College London, din Anglia. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, el povesteşte atât despre viaţa de student, cât şi despre englezoaice, pe care le consideră net inferioare româncelor. Fiul primarului Radu Mazăre a fost instruit de acasă că viaţa departe de familie nu mai este atât de uşoară. Prin urmare, în doar câteva luni, Răducu a învăţat să se gospodărească singur. Are un buget fix, de 3.000 de euro lunar: "Îmi fac singur curăţenie în cameră, tot eu îmi spăl rufele şi mănânc la cantina facultăţii. Viaţa e scumpă, dar mă încadrez în banii de acasă. Nu poţi fi toată viaţa băiatul mamii", ne-a spus proaspătul student.

El recunoaşte că duce dorul petrecerilor din cluburile din Constanţa: "Aştept cu nerăbdare vacanţa de vară, ca să vin pe Litoral, să-mi văd părinţii. Atunci o să fie distracţie, acum trag din greu ca să-mi fac un rost în viaţă". La Universitate se confruntă cu câţiva studenţi gălăgioşi: "Viaţa în cămin este ca la un hotel cu studenţi. Tot timpul este agitaţie. Stau singur în cameră. Mai auzi că se trântesc uşi, mai dă unul muzica tare. Dacă vrei să înveţi, trebuie să-ţi pui dopuri în urechi sau o pernă pe cap!". Dacă în România avea de unde alege, în materie de puştoaice, Radu Mazăre nu prea e încântat de "oferta" din Anglia: "Nu vreau să le descriu pe fetele din Londra, însă toată lumea ştie cum sunt. N-aş da o româncă pentru zece englezoaice. Româncele au frumuseţea lor, sunt inteligente, aranjate, parfumate, nu se compară cu ce văd aici".

Sursa:Libertatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369