REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răducu Popescu

Răducu Popescu

Replica API 6 septembrie 2017 | 22:32 680

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, Răducu Popescu, îşi plânge în pumni: nu l-a vrut partidul, nu l-a vrut ministerul, n-a fost să fie iar el inspector general. Singura lui consolare: Petrică Miu, cel "înscăunat" la conducerea ISJ este mai praf decât el!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul de sub mesele PSD, care isi umplea buzunarele cu mancare. Are carisma unui mop folosit.
2
0
A ratat Zgarie Branza postul? Mare tragedie pentru unul care toata viata a cules firmiturile aruncate de catre baietii mari.
5
1
Hai sa fim seriosi! Se salva PSD cu Popescu. Singurul general care a facut ceva si a mai bagat din spagari la puscarie. Dar, a venit Miu si reinstaureaza spaga. Nu mai plangeti!
4
5
Un jeg ordinar acest Popescu,spagar de clasa. ...curvar prost
4
5
Poantele din PSD pe seama acestui scartar sunt de-a dreptul delicioase. Calicenia acestuia a devenit proverbiala. Brailoiu il imita perfect.
9
0
Rasautean presedintele de TSD are doar rromi si makidoni analfabeti pe langa el. La femei Ciju este imaginea TOTALA e femeilor pesediste. Cine mai vrea sa fie langa Ciju? Pe buneeee?
1
2
Un ingamfat. Nu respecta niciodata pe nimeni. Ce sa il vrea partidul pe infumuratul asta? Nu l-a vrut nici partidul, nici organizatia de tineret, nici organizatia de femei! ADIO
8
3
Mai fetelor, daca Popescu va refuzat inaeamna ca are stacheta prea sus si prea mare sau voi sunteti foarte urate si cam proaste. Comentariile astea sunt ale unor curve proaste. domnu miu esti varza. Asa ai fost si la PNTCD si la pionieri. Hot si prost. Prostule.
3
3
Va rog sa il decalotati pe Raducu Popescu!
5
2
Intre un prea plin de el si un taran, unii l-au preferat pe taranul de Miu. Eu nu il prefer pe niciunul. Amandoi sunt la fel de incompetenti pentru functia de inspector scolar general al judetului Constanta.
8
3
Pacat, glumele despre calicenia si slugarnicia acestui impostor aduceau un plus de veselie in inspectorat.
19
3
Cel mai idiot, figurant, arogant, infumurat, plin de el profesor de sport. Nu se poarta decanii si alti profesori universitari adevarati si renumiti precum o face el. Si-a batut joc de atatia studenti. Si-o merita din plin.
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108