REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Răducu Popescu vrea șef la Inspectoratul Școlar Constanța

Răducu Popescu vrea șef la Inspectoratul Școlar Constanța

Replica API 24 august 2017 | 00:00 430

Răducu Popescu

Termenul până la care cadrele didactice interesate să ocupe interimar funcțiile de conducere din inspectoratele școale a expirat. Cei interesați au putut transmite documentele necesare ,către Ministerul Educației, până ieri, la ora 14.00. Pentru funcția de inspector șef a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, rămasă vacantă după destituirea Gabrielei Bucovală, potrivit surselor noastre din cadrul inspectoratului, a transmis CV-ul și scrisoarea de intenție fostul inspector șef, Răducu Popescu.

Menționăm că Ministerul Educației a anunțat că organizează o selecție în vederea ocupării funcțiilor de conducere interimar, până când va fi organizat concurs pentru posturile respective. Concursul ar urma să aibă loc până la sfârșitul anului școlar 2017 – 2018. Reamintim că ministrul Liviu Pop a luat decizia demiterii din funcții a 14 inspectori școlari șefi, printre care și pe Gabriela Bucovală, de la Inspectoratul Școlar Constanța.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va agitati inutil, aceasta sluga dresata va obtine postul, cerculetete maro mereu prezente pe nas recomandandu-l suficient.
0
0
Tot crenvurstila se va numi.
0
0
Alt hotz Roman , raducu
1
1
Aceleasi profesoare imputite si refuzate pun commenturi. Daca va dadea raducu putina atentie el era cel mai bun. Profesori de cacat ce sunteti.
2
15
daca citesti cu atentie legea nu se mai specifica vechime in invatamantul preuniversitar ci doar in invatamant. asa ca... pregatiti-va
3
4
Cacatul asta,slugoiul lui Mazare nu are voie sa participe la concurs.Tb sa ai vechime in preuniversitar ptr asa ceva si el nu are.Incalca grav legea.Dar fiind o alta lipitoare psd ista,e posobil sa castige.Scarba imensa fata de ce se intampla in inspectoartul asta al nostru
9
2
Acest supozitor asudat, cu veleitati de slugoi, este omul perfect pentru post. Rar intalnesti un mix perfect de obedienta, lipsa de coloana vertebrala, calicenie si avaritie ca in cazul acestui sarman.
13
4
Bolsevicul de miu e turnator la secu cu acte in regula de pe cand era la parcul pionierilor.e un tip ce strange tot ce e mai rau:minte,fura,spaguieste fara numar,toarna la partid pe oricine nu-l lauda,pupincurist ....el era insp. gen dar chipurile renova scoli in judet cu firma lui unde cica participa la licitatie.de abia asteapta hoasca de timofte sau adriana gheorghe iar in echipa cu nemernicul asta.are tema clara sa beleasca la makidonime si la directorii pusi de bucovala.
6
10
Sper ca e o gluma. Oricum daca participa are 50 la suta sanse. Tupeul si obrazul gros , pupincurismul il caracterizeaza. Indeplineste conditiile psd.
11
5
Stiti ce este un ,,Raducu'' ? Un Radu mititel , mic , micut , insignifiant ! Un cacatel ...
15
5
ESTE CLAR CA INDEPLINESTE CONDITIILE : INCALCA LEGEA DECI ESTE BUN PT psd
10
7
Voi nu stiti ca popescu are 3 facultati? educatie,fizica si sport!
18
9
Prevede clar si explicit ca Popescu Raducu nu indeplineste conditiile de a fi inspector general Cat a fost inspector general a incalcat si sfidat legea .
16
7
Mai baieti,nu-l credeti pe Miu.Eu sunt singurul capabil sa fiu inspector general.In mine are incredere totala Decebal,pentru ca nu l-am tradat niciodata si am un talent sa ascund documentele incriminatoare,de nici mascatii nu le gasesc.Trei ore au stat ultima data.Mi-am trimis CV-ul si SI la minister pe blat,sa nu stie tata Stroe,ca vrea Deci sa-l surprinda placut!
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218