REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Rădulescu cere retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Rădulescu cere retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Replica API 12 ianuarie 2018 | 01:06 474

În meciul fără mănuşi între liderii PSD intervine şi deputatul Cătălin Rădulescu. El cere o întrunire de urgenţă a Comitetului executiv PSD pentru a se discuta schimbarea premierului Tudose.

Deputatul PSD a scris pe pagina sa de Facebook că susţinerea şefului Poliţiei Române de către premier îl determină să solicite forului executiv al partidului retragerea sprijinului pentru echipa "Tudose-Ciolacu". Cătălin Rădulescu mai spune că atitudinea unor colegi afecteze sistematic imaginea partidului.

„Bravo, Carmen Dan, şah mat! Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit întrunirea de urgenţă a CEX -ului, pentru a hotărî, dacă, după ieşirea necontrolată şi nestatutară a premierului Tudose, mai susţinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare, şi dacă dupa ieşirile repetate în mass-media, contrare poziţiilor partidului, şi insubordonarea faţă de deciziile partidului, mai pot fi menţinuţi în funcţie, aceşti doi colegi, care nu au înţeles nici în ultimul ceas, că nu au ajuns prin niciun concurs în aceste funcţii, ci au fost puşi acolo de către partid şi ca să realizeze programul partidului", afirmă deputatul Rădulescu, în mesajul postat joi seara pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

El adaugă că echipa Tudose-Ciolacu a afectat imaginea PSD în rândul electoratului social-democrat, scrie digi24.

„Gravitatea susţinerii şefului Poliţiei Române, care e vinovat de foarte multe lucruri (care au culminat cu pedofilul poliţist, cunoscut de către acest domn Despescu ), asumat de colegul Ciolacu, mă determină să solicit CEX -ului cât şi colegilor parlamentari PSD retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii noştrii Tudose -Ciolacu, pentru afectarea imaginii partidului nostru în rândul electoratului PSD , pentru scandalurile repetate în spaţiul mediatic, pentru atacurile repetate împotriva unor colegi miniştrii (Rovana Plumb, Sevill Shaideh, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea ), pentru insubordonarea faţă de deciziile partidului şi faţă de Preşedintele partidului, pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose, domnul Piperea , care a cerut schimbarea preşedintelui Dragnea, şi pentru neasumarea legilor justiţiei. Nu am câştigat simpatia a milioane şi milioane de cetăţeni ai României , ca nişte colegi să ne facă să pierdem în fiecare zi şi să ne afecteze sistematic imaginea”, mai spune deputatul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si noi dorim, justificat de data asta, ca voi sa dispareti, ce xici cine emite un adevar si cine o dorinta din neputinta? Argumentele trebuie sa constituie baza oricarui demers
2
0
Bravo postarea "dan" ! Mult adevar !
6
0
Dlor,eu cred ca baietii astia de la psd,cand au castigat alegerile au crezut ca au castigat dreptul la furt.Se comporta precum o haita de hiene care,dupa ce au pus impreuna prada jos,se sfasie acum intre ele pt o ciozvarta mai mare.Atentie,prada sfasiata suntem noi,noi si taxele si impozitele noastre!
7
0
S-a dovedit ca poporul nu stie sa scape de hienele din PSD,doar daca se omoara intre ei,mai avem o sansa.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369