REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rădulescu: Dragnea suferă de o dublă hernie de disc; activităţile de partid nu se amână

Rădulescu: Dragnea suferă de o dublă hernie de disc; activităţile de partid nu se amână

Replica API 19 martie 2019 | 01:36 516

Liviu Dragnea

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat luni că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, suferă de o dublă hernie de disc, el precizând însă că nu se amână activităţile de partid programate pentru perioada următoare.

"Mare lucru nu ştim (despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea - n.r.), cel care a ţinut legătura cu domnul preşedinte este domnul secretar general Codrin Ştefănescu. Din ce am înţeles, ieri şi astăzi i s-au făcut investigaţii medicale pentru că susceptibilitatea este de hernie de disc cervicală şi lombară. Deci, o dublă hernie de disc. (...) Atunci când afectează mobilitatea membrelor inferioare, prin faptul că se apasă pe nervul respectiv, atunci chirurgul poate să ia o hotărâre ca să facă această intervenţie chirurgicală de urgenţă. În altă ordine de idei, se poate face prin tratament medical, prin gimnastică medicală, kinetoterapie. Probabil că de ieri şi până astăzi se va stabili dacă domnul preşedinte va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi dacă se hotărăşte să nu facă acest lucru şi să înceapă un tratament prin kinetoterapie şi gimnastică medicală. Pe seară vom şti", a susţinut Rădulescu, la Parlament.

El a precizat că activităţile de partid nu se amână, ci vor continua.

"Domnul preşedinte a trasat fiecărei persoane din conducerea partidului sarcinile respective, ce avem de făcut fiecare. În Parlament, dacă se va decide prin act medical o intervenţie chirurgicală sau nu, probabil va delega atribuţiile unui vicepreşedinte, dar asta va hotărî dânsul personal", a spus Rădulescu.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate, mass-media relatând că ar fi vorba despre o hernie de disc.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@yiyi nu de la conturi i-se trage ci de la faptul ca i-ai supt plua ca proasta si i s-a comprimat coloana ai forta la supt probabil esti buna de motopompa si cum nu a mai plouat de mult te folosim la tras apa din Dunare si o trimiti pe canalele de irigatii, asa faci ceva util decat sa scrii prostii pe aici ,te mai iau astia si la misto!
5
0
Nu spui nimic nou mitraliera durerea trebuie folosita doar pentru lupta inpotriva justitiei. Asta stie toata tara oricat de grea este durerea tot e mai bine deca sa fii la puscarie.
6
2
DRAGNEA ITI ATARNA ATAT DE GREU IN SPATE CONTURILE ALEA GRASE DIN BANII FURATI AI ROMANILOR DE AI FACUT HERNIE DE DISC.
7
1
Tu din zbor ne sugi pulile, avortatule! Si cu ma-ta centurista si cu tac-tu handicapatu'! Spor si grija sa nu va inecati cu "nectar"!
11
2
puscariasul draknea, in ideea de a fenta ICCJ, se dadea si paralizat precum jandarmerita de la 10 august- a gresit spitalul- direct la psihiatrie
9
0
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
8
0
eu din zbor ma cac pe tine ! si pe ma-ta si pe tac-tu si pe grigore cumnat-tu ! sa-i beliti pula lui dragnea , fara sa o sugeti sa nu-i afectati coloana ! dar puteti sa sugeti pula duetului psd-alde ! - prin tragere la sorti !
3
9
Hai jegule, cu mainile pe piept si in costum din lemn de brad cu tine!!!!Muie Dracnea, muie psd!!!
9
2
Sa ma suga ca sufera de dubla personalitate schizofrenica
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920