REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Raed Arafat

Raed Arafat

Replica API 26 mai 2020 | 16:24 1268

În vreme ce cetățenii simpli și-au luat morții de coronavirus acasă în pungi de plastic și i-au înmormântat cu maxim opt participanți la slujbe, ÎPS Pimen a fost înmormântat fără respectarea regulilor de distanțare.

Raed Arafat a explicat că a fost o derogare, că n-a putut refuza personalitățile bisericești. Să înțelegem că și în vreme de pandemie, muritorii de rând și bossi sunt împărțiți în două! Așa ceva... doar în România este posibil!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Personajul din imagine este var cu Omar Hayssam,Hayssam apare in poze cu Ciolacu,Ciolacu al cui e?Hayssam e spion al altor...state...interse...dar pierde si Frau Merkel curand asa ca ramane Ciolacu,Nea Nelu Tataru si structura "spioni sau spioni" sa ne zica cum mint ei natiunea
1
0
Ce a facut bine PIMEN ? a turnat la Secu ? a adunat bani pt biserica si s-a judecat 10 ani pt padurea data ilegal de popo Nastase ? a vandut posturi bisericesti ? in judetul cu cele mai multe manasatiri ortodoxe, comportamentul lui a favorizat dezvoltarea penticostalilor si adventistilor ? vezi sate intregi, chiar Vicov si Bivolarie langa Putna. Astea sunt "meritele" lui - se pregateste Spagoveanu
3
0
Ai facut pwla mare in Romania nebotezatule ! Iti stau in gat ortodoxii !
1
0
Acuma daca interlopii si alte gioarse fac circuri cu multa lume la inmormantari,mai putem sa scapam de restrictii o inmormantare a unui om care chiar a avut o viata dedicata binelui. Nici unul din politicienii actuali nu se ridica la nivelul broastei in raport cu Pimen. Sigur periculozitatea raspandirii lui Coronache nu a fost mai mare la inmormantarea aia decat acolo unde se frecau tinerii prin Bucuresti cu bericioacele cantand dupa muzica din difuzoare. Ne legam de lucruri aiurea,nu vedem cum se duce dracului totul sub guvernul sulii calului.
1
2
Oriunde e asa. Egalitatea e doar o fatada pentru fraieri. Care sunt foarte multi si trebuie tinuti in ordine cumva.
2
1
Nu-ti face probleme: o sa cerem si pentru tine derogare cind va veni momentul. De ce nu semnezi articolul? Esti constient de aberatiile scrise .
2
1
in fata mortii santem toti egali asa trebuie sa fim si in fata legii nu pentru uni muma si pt altii ciuma
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218