REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Raed Arafat avertizează, după un nou record de infectări: există o singură soluție pentru a le limita

Raed Arafat avertizează, după un nou record de infectări: există o singură soluție pentru a le limita

Replica API 27 august 2020 | 18:14 2341

Șeful DSU, Raed Arafat, arată faptul că există o singură soluție pentru limitarea numărului de infectări cu noul coronavirus: respectarea normelor de igienă și măsurile de distanțare socială.

Raed Arafat

„Numărul de azi care se raportează la ora 13, este cel mai mare număr de până acum. Pentru restaurante eu ce am zis, este că în cazul în care se decide deschiderea lor, partea medicală stabilește condițiile în care ele vor funcționa. Astăzi va avea loc ședința în acest sens și acolo se vor stabili condițiile. Bineînțeles orice act pe care îl facem, că este vorba de școli, revenirea la locul de muncă, toate astea sunt riscuri care trebuie luate în considerare. Singura soluție care rămâne pentru limitarea creșterii este respectarea regulilor! Respectarea regulilor minime de protecție este singura soluție pentru a controla situația în acest moment, pe lângă măsurile pe care putem să le luăm pe zone, pe regiuni dacă apare ceva deosebit”, a declarat Raed Arafat la Antena 3, citează stiripesurse.ro.

”Nu sunt probe sau dovezi că cele mai multe infectări se întâmplă la locul de muncă, dar rămâne un loc important unde infectarea poate să aibă loc dacă lumea nu respectă regulile. Recomandările pentru reducerea aglomerației rămân valabile iar la locul de muncă insistența asupra regulilor, purtarea măștii în birourile în care sunt mai multe persoane este esențială. Portul măștii devine extrem de important, dezinfecția înainte să urci în lift, toate aceste lucruri sunt acțiuni mici cu un impact mare. Dacă am febră, nu merg la locul de muncă, toate astea sunt modalități care pot reduce riscul infestării”.

Raed Arafat a declarat că numărul testelor trebuie crescut pentru a câștiga lupta împotriva coronavirusului: „Numărul testelor trebuie crescute iar când vor deveni disponibile testele rapide, asta va duce la o creștere semnificativă a numărului de teste, sunt în curs de validare la nivel de Uniunea Europeană”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Starea de urgenta
1
1
Bre sefu de covid te mai vindeci..de vaccin nu prea..zeci de efecte secundare
1
1
Solutia e sa fie obligatoriu vaccinul pentru toti astia care vor stare de urgenta, masti, inchiderea economiei, se uita la antena 0 etc...
6
2
Singura solutie sunt de fapt doua:igiena plus distantare.
10
5
amanarea alegerilor va dati seama campanie electorala salile de vot cabinele cozile
5
2
vin si peste tine, infatuatule
5
2
Sa-ti luam tie gatul jihadi style?
8
4
Singura solutie este sa te duci dracu arahat
10
5
Inghetarea anului scolar.
7
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102