REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Raed Arafat, despre psihoza care a cuprins România: „Nu există așa ceva, nu există. Nimeni nu ascunde sub motivul că «eu nu vreau să induc panic㻓

Raed Arafat, despre psihoza care a cuprins România: „Nu există așa ceva, nu există. Nimeni nu ascunde sub motivul că «eu nu vreau să induc panic㻓

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 235

Raed Arafat

Deși în România nu a fost semnalat niciun caz de coronavirus, o adevărată psihoză națională s-a declanșat, după ce s-a aflat că în Italia, o țară cu peste 1.200.000 de români, este cea mai afectată la nivel european de noua epidemie. În mediul online, românii acuză autoritățile că ascund că în România sunt cazuri de infectare cu noua boală.

Raed Arafat a explicat, marți seara, la Antena 3, că România nu poate ascunde niciun caz de coronavirus pentru că ar suferi pe plan internațional.

”România nu poate ascunde un bolnav de coronavirus. Dacă ar face asta, ar fi grav condamnată de comunitatea internațională. Nu există așa ceva, nu există. Nimeni nu ascunde sub motivul că eu nu vreau să induc panică. Dacă vom avea cazuri, atunci vom zice că avem cazuri.”, a spus Raed Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un lucru nu este clar cu coronavirusul asta,daca este chiar atat de rau cum de au acceptat Francezi 2000 de suporteri ai lui Juventus la partida bin ch.league cu Ol.Lion,adica vin 2000 de oameni din Torino oras din nordul Italiei pe stadion in mijocul a zeci de mii de francezi!!!.
9
0
Omul vrea sa spuna ca nu sunt cazuri confirmate de coronavirus,dar e posibil sa fie suspecti, pt ca lumea circula in toata Europa si nu numai.Este imposibil sa te izolezi total, doar sa-ti iei niste masuri de preventie.Ce greu de inteles e pentru unii.Hai,dati busna in farmacii si cumparati masti si manusi, goliti rafturile hipermarketurilor, luati-va concediu si inchideti-va in case,mai pe romaneste: incuiati usile si dati drumul la caini!
6
1
Este impotriva romanilor. Numai rau face. Sunt trei cazuri in Cta,iar Galati si Buzau confirma.
3
3
Te cred,si eu mai mint cateodata!
3
6
luati masuri redeschideti institutul de cercetare Cantacuzino unde se faceau atatea medicamente bune in special polidin
22
0
s-a suit in capul romanilor. Du-te ma harabete si fa ordine la ma-ta acasa.
8
13
Din ce cauza e psihoza?din cauza dumneavoastra domnule arafat,din cauza autoritatilor.din cauza ca romanii nu mai cred nimic din tot ce spuneti.sa va aduc aminte de cazul colectiv?cand toate autoritatile spuneau ca sunt pregatite si sa nu ne facem griji?ca ranitii pot fii tratati in spitalele noastre?
10
12
na i ce sa faci cu retarzii...
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614