18.6° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
18.6° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Raed Arafat îl contrazice pe Patriarhul Daniel: 'Vorbim de logica medicală. Nu s-a interzis niciun fel de sărbătoare'

Replica API 9 octombrie 2020 2162

Șeful DSU, Raed Arafat, a reacționat vineri seară, la Antena 3, după ce Patriarhul Daniel le-a cerut autorităților să revină asupra deciziei ”disproporționată, discriminatorie şi luată fără o consultare prealabilă cu Biserica Ortodoxă Română” de interzicere a pelerinajelor.

Raed Arafat

„Am evitat pe cât am putut să intru în acest subiect, pentru a nu spune unii că Arafat e de o anumită religie și înseamnă că face asta împotriva creștinilor. Nu iau deciziile singur, stăm mulți la masă când luăm aceste decizii. Vorbim de logica medicală. Nu s-a interzis niciun fel de sărbătoare să aibă loc, sau o slujbă, s-a interzis deplasarea oamenilor în condiții extrem de riscante către aceste locuri și desfășurarea acestor manifestări în condiții de maximă aglomerație în care nu mai pot să controlezi ce se întâmplă și să creezi o situație în care oamenii se întorc acasă și produc focare”, a declarat Raed Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Pana sa moara arabul au murit mai pulti popi ortodocsi de coronavirus,pe aia care au fost bolnavi si au fost scapati de boala de medici nu de moaste nu ii mai pun la socoteala,asa ca hai sa lasam doctori sa vorbeasca cand vine vorba de boala si pe popi cand este vorba de religie si daca popi iubesc crestini sa le spuna oamenilor ca in caz de pandemie trebuie sa faca ce spun medici.
2
2
moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat! moarte arabilor! moarte arafat!
14
8
Dintre Daniel si Arafat popa este cel vinovat pentru ca in ciuda cresteri contiuee a cazurilor de coronavirus Daniel din dragoste de arginti le pune vietile oamenilor in pericol,nu este nici o ingradire a credintei ma oamenilor,puteti sarbatori ziua sf.Paraschiva in oricare Biserica Ortodoxa din tara la slujba,pentru ca Biserica se mai numeste si Casa Domului.
5
18
DEMISIA ! ACUM !
16
3
A fost pastele. Interzicere peste interzicere. Alte sarbatori. La fel. Au venit alegerile. I au indemnat pe toti sa iasa din case si sa mearga la vot. Apoi de ce sa nu mai interzica ceva. Au interzis sarbatorile. Pelerinajul. Daca vrei te duci la moaste. Nu te obliga nimeni . O sa vina alegerile din decembrie. Atunci nu o sa mai fie atatea cazuri medicale. Sunt multe care nu se pun cap la cap. Asta e. Ne meritam soarta. Stau si ma intreb : de ce sezonul asta la plaja nu au avut acces decat cei cu mutatia in Constanta, Navodari, Eforie etc.
18
2
A ajuns musulmanul sa le interzica crestinilor.
17
8
Logica medicala? Adica muie la cine nu se revolta
17
8
Bai nea arafat circula roamanii in toata tara si europa, numai in curtea Mitropoliei nu au voie.
17
6
Sa ma cac si pe harap si pe daniel manelistul cu haur pe el.
5
16
si la sparanghel tot asa? hai sictir ciuhap imputit!
16
6
de arahat, cine esti tu ma palestinianule vandut mosad-ului, tu care ti-ai vandut neamul si te-ai facut sluga la straini ?
15
9
si au facut planuri, planurile nu ies pentru ca incasarile sunt slabe iar bunul dumnezeu nu le da bani
10
15

Ultima oră

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347