REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

Raed Arafat, mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital! Sigur se vor infecta de acolo

Replica API 12 iulie 2020 | 00:00 1363

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că protestatarii din Piața Victoriei greșesc atunci când protestează. El arată că unii se vor infecta, iar apoi vor ajunge la spital și vor cere ajutorul doctorilor.

Raed Arafat

Raed Arafat a fost întrebat, duminică seară, la Antena 3, ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei şi a răspuns: ”Îi aşteptăm la spital”.

”O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a adăugat Raed Aradat, scrie stiripesurse.ro.

Când i s-a atras atenţia că abordarea sa este cinică, Arafat a spus: ”Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus are loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii protestează faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu poartă măşti de protecţie şi nu respectă distanţa fizică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa atatea interviuri tv socante cu Arafat, multi romani il hulesc pentru ca nu vrea sa le respecte drepturile medicale si constitutionale. Exista tari care ii apreciaza experienta la coordonare ambulante dar si ca medic terapie intensiva si l-ar vrea !
1
1
Vrabia malai viseaza
4
0
Se vor infecta de bacteriile si virusii din spital!!!! Creda ca a uitat cati oameni au murit si s au infectat !!!!
10
0
In interviu a spus ca niciun pacient asimptomatic nu va fi internat.La stiri au anuntat ca la Spitalul din Gaiesti se muta bolnavii si face spital covid.Au spus ca acolo vor fi tratati asimptomaticii,cazurile usoare.Nu spuneti ca PSD manipuleaza.Nu PSD declara numarul de bolnavi covid.Va contraziceti in declaratii.Nu stiti sa adunati dovada cifrele.Vedeti interviul dat si stirile cu spitalul Gaiesti.De ce faceti spital de asimptomatici? Dati drumul la spitale! La consulataii,RMN,chirurgie. Asteptam cu lunile RMN.De ce nu avem acces la servicii medicale?
13
2
Nenea varu lu omar haisan asa ti au zis securistii sa transmiti pulimii transmite le ca pulimea nu mai rezista mult
11
5
daca nu se infecteaza?? Ii pupi tu in pula respectiv pizda pe toti?!
14
11
Nu inteleg unde este ministrul justitiei, oare nu era el cel in masura sa explice proiectul de lege, sa vina cu exemple de drept comparat din alte tari? Destul de jenant sa trimiti la inaintare un medic strain sa explice proiectul de act normativ initiat.Exact pentru acest lucru il admir pe doctorul Arafat, stie sa si asume responsabilitati, nu urmareste castiguri electorale, este credibil. Apropo, pariez ca ministrul va aparea atunci cand va ataca deciziile curtii constitutionale.
9
5
Eu te astept in iad, arahatule!
9
13
Bai babuinule, tu nu vezi ca si tarile europene interzic intrarea in tara lor a romanilor. Tu nu esti un rahat esti un cretin, un dement. Tu si rapandulele alea din Piata, gen Ceausescu santeti niste handicapati.Raede , lasa-i dracului in colivia lor, ce tb. sa -ti faci tu probleme cu niste psihopati, betivi, drogati. P-astia niciodata nu poti sa-i impaci. Daca n-ai educatie, cultura, carte, inteligenta, ce pretentii sa ai.
3
15
Misto urare de la domnu Arafat! Credeam ca e mai uman. Oamenii aceia protesteaza pentru ca in baza legilor lui, niste indivizi pot invoca diferite boli si sa te tina prizonier la spital doar ca sa te elimine. El nu a scris in legile alea si cum se poate ca un pacient fals declarat bolnav prin abuz se poate apara. Faptul ca te duci nu stiu cand sa dai nu stiu pe cine in judecata nu incalzeste pe nimeni in Romania. Oare cu ce au reusit sa-l santajeze pe nea Arafat de arata asa? Virusul exista dar ne folosim de el politic. Nu e corect.
15
7
Poti sa iti dau o muie jigodie fascista?
16
16
Si noi va asteptam la alegeri
18
9
iar eu ii astept la cimitir !
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218