REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raed Arafat: Nu vor exista noi măsuri de relaxare! Populația să nu mai asculte prostiile de pe rețelele de socializare

Raed Arafat: Nu vor exista noi măsuri de relaxare! Populația să nu mai asculte prostiile de pe rețelele de socializare

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1891

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că în urma creșterii numărului de cazuri nici nu se pune problema unor noi măsuri de relaxare. El face un apel către populație să respecte măsurile de distanțare socială și igienă, dar mai ales să se informeze din surse oficiale și nu de pe rețelele de socializare.

“Nu ai cum să vezi 555 de cazuri şi să vii să spui că o să relaxăm în plus”, a afirmat Arafat, la Digi24.

”Haideţi să vedem ce urmează în următoarele zile. Până acum, ceea ce este cert este că trendul este crescător. Nu este descrescător, nici nu este stabil. Este un trend crescător. Toate datele arată acest lucru. În ultimele 14 zile am crescut, dacă nu greşesc, cu vreo 30 şi ceva la sută. Acesta este un semnal. Singura modalitate de a gestiona fără măsuri restrictive, pe care ştiu că nu le vrea nimeni, este ca populaţia să fie cât mai cooperantă şi să respecte regulile care au fost recomandate şi să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe reţelele de socializare”, a afirmat, miercuri seară, Raed Arafat.

”Am început să vedem oameni, personaje, care nu au nimic cu medicina. Mai sunt şi din medicină unii care combat ideea virusului, dar care sunt de specialităţi care nu au nicio relaţie cu partea aceasta, cu situaţiile de urgenţă, cu urgenţa, cu virusologia, nici cu bolile infecţioase”, a mai afirmat Arafat, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se incalca flagrant drepturile omului ! Nu suntem sclavi !
2
0
Dar minciunile voastre cine le mai crede arabule?
1
0
Raede, nu ca veti extinde masurile de relaxare, dar ar tb. sa le mai rastrangeti, si cu amenzi consistente. Cand acestea se aplicau era un nr. mic de infectari. Iohanise, esti nr. 1 in tara, te-a votat poporul covarsitor, nu te lasa intimidat de protestele si injuraturile babuinilor, spalatilor pe creier.Ai facut si tu destule erori, cand ai spus ca e o simpla gripa, cand ai trimis sclavii in Germania. Ajunge, situatia medicala e din ce in ce mai grea.
0
3
Muie cu cacat pentru Arafat
6
2
Sugi pula jigodie
5
2
nu retelele de socializare sunt un pericol ci pericolul a fost de la presul CCR, care, chiar nu stiu cum mai pot pune capul linistiti pe perna- si un aport important, o instigare cu iresponsabilitate revine celor din alianta PSD ALDE PRO ROMANIA
5
14
mars jeg sugator de poola a ciuhapului islamist! moarte arahat!
17
4
Nu exista, ba, nimic@! Terminati dracului odata cu minciunile! Statistici mondisle false, morti care mor de orice altceva dar de covidnu, sunt trecuti ca au murit de covid. Pacienti care daca au o gripa sau raceala sunt platiti ca sa se declare ca au covid... Nenococitilor. Ultima solutie, inca o revolutie. Janghinosii din serviciile secrete, ce faceti, ba, zdrentelor? ascultati telefoane, cititi mailuri si intrati in smartphonuri, ne-no-ro-ci-ti-lor!!! MOARTE TUTUROR ALIENATILOR MINTALI CARE CRED SI NU MAI POT CU COVIDUL!!!!!!!
18
3
Mai da-va in pl noastra cu minciunile voastre.de la zi la zi mariti cifra.de unde aveti atatia pacienti de testat? Pe aia care intra in tara nu ii mai testati
14
4
Austria, Marea Britanie, Norvegia, azi si Olanda..urmeaza probabil si Grecia. .. Doar o mica parte dintre cei ce nu ne mai primesc fara carantina! Tot Arafat i-o fi pus sa faca asta? o sa plangeti voi, dar nua cum, mai peste 2 luni asa... prostilor!
12
18
'Te-n ma-ta,de rahat borat!
17
10
SICTIR in gura matii de anti crestin ce esti ! Mars la Palestina camila fwtuta in cur ce esti !!!
20
12
Arafat presedinte
8
24
sa ti se faca statuie pentru tot ce ai facut in tara asta. Anul asta te-ai cacat pe ea de ocazie de frica sa nu te demita Sica. Pacat
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920