REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raed Arafat: România se află pe un trend CRESCĂTOR al CAZURILOR de COVID-19

Raed Arafat: România se află pe un trend CRESCĂTOR al CAZURILOR de COVID-19

Replica API 5 iulie 2020 | 23:09 2012

Avertisment oficial lansat de Raed Arafat, privind creșterea numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră. Suntem pe un trend crescător" privind numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, spune șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat: „Dacă sunt respectate regulile de bază", situația poate fi controlată, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Raed Arafat

„Noi acum suntem pe un trend crescător din păcate și totul depinde de cum ne raportăm la acest virus. Dacă ne izolăm de aglomerațîi, dacă purtăm mască, dacă igiena este respectată, dacă sunt respectate regulile de bază putem controla situația. Dacă nu, este posibil că situația să scape de sub control. (...) Să nu expunem alte persoane la risc! Să nu ascultăm dezinformările care pun problema ca și cum cel autizolat este în pușcărie. Încercăm să protejăm comunitatea și chiar pe persoana respectivă. Să respecte mai departe regulile de izolare din simț civic, dacă se poate, și să lase la o aprte toate aceste dispute pe linie politică. Aici vorbim de o boală care se transmite, care îi poate pune pe unii în risc vital, să-și piardă viață, să ajungă la terapie intensivă și să nu iasă de acolo", a declarat la Digi24 Raed Arafat.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spunea, vineri seara, că a fost creat un grup de lucru care va pune în concordanță criteriile CCR privind carantinarea și izolarea.

De asemenea, ministrul spunea că se așteaptă ca numărul de cazuri să crească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arafat presedinte. Fara el mureati toti.
0
1
besi in mortii tai de trol jegos! comunist borat ce esti cu pensie speciala!!
1
1
Arafat a facut SMURD si atat. Un ambulantier harap a ajuns acum sa decida soarta intregii tari.
5
0
Voi astia de mai jos sunteti niste ciobani needucati care nu o sa purtati masca, de prosti ce sunteti si o sa crapati sau o sa-i omorati pe altii, dandu-le COVID! Chiar daca e arab, sau poate tocmai de aia, Arafat chiar a facut ceva in tara asta, SMURD-ul a plecat de la el, pe persoana fizica! Distrusilor, sa vorbiti, cand o sa faceti si voi ceva mare in viata, in afara de sa dormiti si sa mancati cacat!
4
6
Arafat este dumnezeul romanilor, lui sa ne inchinam, este un om neserios si umbla din femeie in femeie pentru ca are idei arabe. el manipuleaza cifrele covid.
4
4
Astia nu se opresc pana nu le rupem curul!
9
0
Ne spui si noua cine da banii aia? Am si eu nevoie. Tu cati iei ca sa scrii prostii pe aici?
2
3
La productia de Covid stam bine, suntem intr o crestere accelerata uniforma, la economie suntem in picaj, macar sa ne spui cum mai stam cu cotele Dunarii la intrarea in tara. Tu erai bun la Institutul de Statistica sa tii evidenta culturilor viermilor de matase
13
0
Macar la Covid sa fie trendul crescator ca de economie n-are cum
13
0
Lumea s.a saturat de voi. Cica se dau bani frumosi daca stai izolat si zici la tori ca ai covid..
15
2
Bai arafate, dar ce ai zice tu sa spui macar o data ca datorita faptului ca au intrat in tara 1 mil de diasporezi fara a fi testati noi avem covid in tara? Cum ar fi daca tu si clica ta de neaveniti sa recunoasteti ca ati fost mai preocupati de alegeri anticipate decat de covid? Ce ar fi sa zici tu macar o data ca ciolhannis a fost un cretin cand spunea ca e o simpla raceala? Ce ar fi sa recunosti ca numarul de cazuri pe zi e mai mare pt ca faceti mult mai multe teste? Ce ar fi sa recunosti ca 90% din cazurile noi sunt din spitale, din centre psihiatrice si camine de batrani? Ce zici?
16
4
Rahat pe batz , shaormare esti pe farash , nu stiu daca intelegi . S.a gatat creditu pt 30 de ani labagism. Acush rupem randurile !! Nu scapa unu futuvamumancur de lichele! Muie pnl psd usr plm ajungee!!
12
2
Te plangi toata ziua ca romanii nu mai au incredere in vorbele tale. Ne indemni sa purtam masca chirurgicala impotriva virusilor. Tu esti medic ? Asta ai invatat la facultate? Am stat in casa cum ai spus ca sa descoperim aceeasi realitate virusologica cand am iesit afara. Habar nu ai ce vorbesti !
20
2
Mincini, futiti dumnezeii ma-tii aia cu salvari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920